واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تشكيل230 پرونده در اورژانس اجتماعي
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كشور با اعلام گزارش چهارماهه سال جاري 123 (اورژانس اجتماعي) استان تهران گفت؛ در چهارماهه اول سال جاري، هشت هزار و 880 تماس با 123 برقرار شد كه هشت هزار و 650 مورد آن به صورت تلفني به مراكز ذي ربط ارجاع داده شده است.
دكتر رضايي فر در گفت وگو با ايسنا با بيان اينكه 230 مورد از تماس ها، با تشكيل پرونده و اعزام تيم مربوطه پيگيري و بررسي شد، افزود؛ عمده پرونده هاي تشكيل شده مربوط به موضوع كودك آزاري بود كه با 183 مورد بيشترين پرونده تشكيل شده را به خود اختصاص داده است. به گفته وي پس از
كودك آزاري، خشونت هاي فردي و خانوادگي با 17 مورد و همسرآزاري با 16 مورد به ترتيب بيشترين تماس هايي را در بر مي گيرد كه براي رسيدگي به آنها، پرونده ايجاد شده است.
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كشور ادامه داد؛ پنج مورد از پرونده هاي تشكيل شده كه منجر به اعزام تيم به محل وقوع حادثه شده بود، مربوط به موضوع خودكشي، چهار مورد سالمندآزاري، دو مورد فرار از منزل، دو مورد معلول آزاري و يك مورد مربوط به رانده شدن (طرد شدن) از منزل بود.
به گفته رضايي فر، از ميان 230 پرونده، مشكل 65 مورد با اعزام تيم كارشناسي و مددكاري به محل حادثه و در مراحل اوليه رفع شده است. همچنين 17 مورد نيز به دليل نياز به پيگرد قانوني، به قوه قضائيه ارجاع داده شد، بنابراين مي توان گفت هفت تا هشت درصد از پرونده هاي تشكيل شده در مراكز 123، نيازمند مداخلات قضايي است. وي خاطرنشان كرد؛ 25 مورد از تماس هاي صورت گرفته به دليل اشتباه بودن آدرس و... شناسايي نشده و هفت مورد از پرونده ها نيز در حال پيگيري است. معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كشور در ادامه گفت وگو با بيان اينكه درصد عمده كودك آزاري ها جسمي بوده است، اذعان كرد؛ به دليل آگاهي نداشتن والدين يا ابتلاي آنها به بيماري هاي رواني همچون اعتياد، تنبيه هاي اين كودكان به صورت شديد و خارج از عرف است و چنانچه آثار جراحاتي چون سوختگي و كبودي روي بدن كودك نمايان باشد، كودكان به پزشكي قانوني ارجاع داده مي شوند و پس از معاينات باليني در صورت نياز به بيمارستان مي روند.
معاون دفتر آسيب ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كشور بر اين گفته كه معمولاً كودك آزاري هاي
روحي- رواني در جامعه و ميان خانواده ها ناديده گرفته مي شود، تاكيد كرد؛ آزارهاي جنسي به دليل ماهيت خارج از عرف و شرع آن، بروز داده نمي شود و براي حفظ آبرو، پنهان باقي مي ماند، به همين دليل است كه در اكثر موارد از كودك آزاري به كودك آزاري جسمي ياد مي شود. رضايي فر در مورد همسرآزاري نيز خاطرنشان كرد؛ با توجه به نوع فرهنگ جامعه، همسران به دلايلي چون همسرآزاري به 123 مراجعه نمي كنند، مگر در مواقعي كه شدت آزار زياد و جان فرد در خطر باشد يا آنكه فرد پناهگاهي همچون خانواده براي مراجعه نداشته باشد.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]