واضح آرشیو وب فارسی:قدس: وزير دفاع: ايران شناور رادارگريز و زيردريايي هوشمند ساخته است
*اگر لازم باشد دشمن را غافلگير مي كنيم
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از ساخت شناور رادارگريز و زيردريايي هوشمند در داخل كشور خبر داد و افزود: متخصصان نوآور
ما در وزارت دفاع موفق شدند شناور رادارگريز و زيردريايي هوشمند بدون سرنشين را در كشور طراحي و توليد كنند كه بدين ترتيب توانمنديهاي ما در اين بخش به طور چشمگيري افزايش مي يابد.
به گزارش ايسنا، سردار سرتيپ مصطفي محمدنجار صبح سه شنبه در نشست خبري كه در آستانه فرارسيدن هفته دولت برگزار شد، به بخشي از اقدامات وزارت دفاع در سه سال گذشته اشاره كرد و گفت: فعاليتهاي وزارت دفاع در چارچوب استراتژي دفاعي ايران سازماندهي شده و محور اصلي اين استراتژي، امنيت سازي از طريق ايجاد صلح، ثبات و آرامش و مقابله با تهديدات است؛ بنابراين هدف گذاريها و برنامه ريزيهاي دفاعي ما براساس دو رويكرد سخت و نرم سازماندهي شده است.
وي با بيان اينكه بخشي از ابزارهاي وزارت دفاع ماهيت سخت دارند كه با توليد و تأمين آن بازدارندگي سخت افزاري شكل مي گيرد، تصريح كرد: سياست ما در اين حوزه نيل به خودكفايي تسليحاتي است و از آنجا كه معتقديم دستيابي به خودكفايي مستلزم خلاقيت و نوآوري در عرصه علم و فناوري است و اين امر در گرو دستيابي به دانش، انتقال تكنولوژي و خلق تكنولوژي جديد است، بنابراين يكي از محورهاي اساسي و اصلي خود را بر توسعه و تقويت تحقيقات دفاعي در حوزه صنايع مدرن قرار داده ايم.
وزير دفاع ادامه داد: بخش ديگري از فعاليتهاي وزارت دفاع داراي ماهيت نرم است كه توليد و تأمين آن موجب شكل گيري بازدارندگي نرم افزاري است، تحرك ديپلماسي دفاعي رسانه اي و تعامل مؤثر با قواي سه گانه در داخل كشور به عنوان ضرورت پشتيباني از نيروهاي مسلح مورد توجه قرار دارد و هر دو بخش بازدارندگي داراي نقش هم تكميلي هستند.
وي به ساخت و توليد انبوه اقلام مهم نظامي اشاره كرد و افزود: در بخش پدافند هوايي، موشك دوش پرتاب، سامانه هاي كنترل آتش و كشف رادار، موشكهاي ارتفاع متوسط، افزايش ظرفيت گلوله هاي ضدهوايي و سامانه هاي ضدكروز و همچنين در بخش موشكي انواع راكت با بردهاي مختلف، موشكهاي دوربرد زمين به زمين، موشك هدايت شونده ليزري، موشك حمل ماهواره و انواع ضد زره را توليد مي كنيم.
نجار اضافه كرد: در بخش دريايي، طراحي و ساخت سونار كف خواب، لندينگ، كرافت، انواع شناورهاي سطحي و زيرسطحي، ناوچه هاي موشك انداز، ناوشكن و سامانه كروز دريايي، و در بخش زميني نيز طراحي و ساخت خودروهاي تاكتيكي يك چهارم و سه چهارم تن، بمب هدايت شونده، انواع مهمات از جمله ضد هوايي، توپخانه اي و دريايي با كاليبرهاي مختلف، طراحي و توليد مهمات هوشمند، كلاه و جليقه هاي ضد گلوله، انواع مسلسل و سلاحهاي انفرادي، تك تيرانداز، توپخانه اي و زرهي و همچنين نارنجك انداز اتوماتيك را شاهد بوده ايم.
وي به بخشهاي هوايي و رادار و جنگال نيز اشاره كرد و افزود: در بخش هوايي، طراحي و ساخت انواع پهتاد، توليد صنعتي توپهاي هوايي، طراحي بالگرد ملي، توليد هواپيماهاي ايران 140 دريايي و تاكتيكي، توليد هواپيماهاي جنگنده و ساخت ملخ كامپوزيت براي بالگرد و در بخش رادار و جنگال، طراحي رادار بدون انتشار، ردياب الكترواپتيكي، رادار كشف كروز، رادار موج ميلي متري، طراحي و توليد انبوه بي سيم هاي مختلف، طراحي شبكه ارتباط داده اي يا ديتالينگ، طراحي تجهيزات تاكتيكي فيبر نوري صحرايي و طراحي و توليد رادار VHF از فعاليتهاي وزارت دفاع محسوب مي شود.
نجار با اعلام ايجاد ساز و كار مناسب براي انتقال 11 پادگان و پايگاه نظامي از شهرها گفت: همچنين در اين مدت شاهد 503 درصد رشد در پاكسازي اراضي آلوده به مين، حل و فصل 14 پرونده در قراردادها و دعاوي بين المللي و مطالعه و اجراي پروژه هاي مهم پدافند غيرعامل بوده ايم.
وي ادامه داد: در حوزه هوايي و پدافند هوايي نيز طراحي و ساخت توپ ضدهوايي 35 ميليمتري، سامانه هاي رديابي و كنترل آتش بدون فشار و همچنين راه اندازي خط توليد سامانه ردگيري الكترواپتيكي پدافند هوايي، زميني و دريايي و همچنين طراحي و ساخت بومي توپ ضدهوايي كم ارتفاع از جمله فعاليتهاي وزارت دفاع بوده است.
وي همچنين گفت: از جمله كارهاي انجام شده در اين بخش مي توان به طراحي و ساخت خودروي تاكتيكي سه چهارم تن سفير، طراحي و ساخت موتور چهار سيلندر ليزري، طراحي و ساخت سلاح زاويه زن با قابليت شليك از پشت موانع و طراحي و ساخت گلوله ضدزره غدير با قابليت نفوذ در زره هاي واكنشي اشاره كرد. در حوزه دريايي نيز شناور موشك انداز و اژدرافكن كلاس ذوالفقار با قابليت شليك اژدر و موشك طراحي و ساخته شده است.
نجار درباره صادرات محصولات نظامي به كشورهاي ديگر توضيح داد: بيش از 50 كشور اهداف صادراتي ما محسوب مي شوند و در اين بخش با وجود تهديدات و تحريم هاي موجود، رشد داشته و موفق بوده ايم.
وي همچنين درباره كنترل و نظارت در بخش صنايع هوايي گفت: در صنايع هوايي و در بخش غيرنظامي تعامل خوبي با هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران داريم. امروز آشيانه فجر در كشور به عنوان بزرگترين آشيانه منطقه محسوب مي شود كه اورهال هواپيماهاي مختلف در آن صورت مي گيرد. 10 فروند هواپيماي ايران 140 نيز توليد شده است كه در زمان پيش بيني شده به هواپيمايي كشور تحويل خواهد شد.
وزير دفاع از توليد هواپيماي 200 نفره با همكاري روسيه نيز خبر داد و افزود: هم اكنون شش نوع بالگرد در كشور توليد مي شود و ساخت هواپيماي توپولف 214 را نيز شاهد هستيم.
نجار ادامه داد: يك مؤسسه تحقيقاتي در وزارتخانه مشغول فعاليت در زمينه استانداردسازي است كه در آن نخبگان نيروهاي مسلح گرد آمده اند و كميته هاي مختلفي در آن مشغول به كار هستند.
وي همچنين در پاسخ به پرسشي درباره ساخت سلاح جديد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه در نشست خبري اخير سردار جعفري مطرح شده بود، گفت: اين سلاح يك موشك است و با ابتكار دانشمندان داخلي در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي توليد شده كه مي تواند شناورها و ناوهاي دشمن را در مواقع لزوم از فاصله 300 كيلومتري هدف قرار دهد كه جزئيات بيشتر درباره اين سلاح در موقع لزوم اعلام مي شود.
وزير دفاع در ادامه در ارزيابي از تهديدات صورت گرفته از سوي برخي كشورها، عنوان كرد: نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران مقتدرانه همه چيز را رصد مي كنند و شبانه روز هوشيار و بيدار هستند. امروز ما يك قدرت بالاي منطقه اي هستيم و اين ناشي از توان داخلي ماست.
وي در عين حال تهديدات كشور را عمليات رواني دانست و تصريح كرد: دشمنان بايد بدانند با ملت ايران بايد با منطق صحبت كنند. ما غافلگير نخواهيم شد و حتي اگر لازم باشد دشمن را غافلگير مي كنيم.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]