تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى‏دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829701535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده پارلمان انگليس : توسعه برنامه صلح آميز هسته‌اي حق ايران است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نماينده پارلمان انگليس : توسعه برنامه صلح آميز هسته‌اي حق ايران است
لندن - يك نماينده پارلمان انگليس گفت : توسعه برنامه صلح آميز هسته اي حق جمهوري اسلامي ايران است و تهران هم بايد تضمين‌هاي لازم را در زمينه عدم انحراف هسته‌اي خود بدهد.

لندن - يك نماينده پارلمان انگليس گفت : توسعه برنامه صلح آميز هسته اي حق جمهوري اسلامي ايران است ولي اين كشور هم بايد تضمين‌هاي لازم را در زمينه عدم انحراف هسته‌اي خود بدهد.

ديويد ليدينگتون كه در ماه جاري در راس هياتي پارلماني به تهران سفر كرده بود، در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ايرنا گفت : ما مذاكرات گسترده و خوبي در مورد موضوعات مختلف با مقامات جمهوري اسلامي ايران داشتيم .

وي افزود: موضوع برنامه هسته‌اي ايران از جمله محورهاي مذاكرات هيات پارلماني انگليس در تهران بود و ما زمان زيادي را به گفت و گو و تبادل نظر در اين‌باره گذرانديم .

وي اظهارداشت : هيچ شكي ندارم كه اين موضوع تبديل به جدي‌ترين مانع بر سر راه بهبود روابط ميان ايران و انگليس و همچنين ساير قدرتهاي غربي به ويژه آمريكا شده است .

ليدينگتون كه معاون وزيرخارجه در كابينه سايه حزب محافظه كار انگليس نيز هست ، گفت : مقامات ايراني كه من با آنان صحبت كردم همگي با قاطعيت اعلام كردند كه هرگز به دنبال سلاح هسته‌اي نيستند و رهبر عالي جمهوري اسلامي ايران نيز استفاده از سلاح اتمي را غيراسلامي و كاملا نادرست اعلام كرده است .

وي افزود: مقامات جمهوري اسلامي ايران معتقدند كه تحت معاهده ان .پي .تي از حق برخورداري از برنامه هسته‌اي صلح آميز را دارند و من نيز با آنان موافقم .

اين نماينده محافظه كار مجلس عوام انگليس اظهارداشت : از سوي ديگر ترسي كه حزب من و كشورم نسبت به برنامه هسته‌اي ايران دارد به دليل شروع مخفيانه اين برنامه است كه البته اين بيانگر عدم وجود اعتماد بين ايران و برخي كشورهاي غربي بوده است . در حال حاضر اين بزرگترين مشكل موجود ميان ماست .

ليدينگتون در پاسخ به سوالي در مورد گزارش‌هاي متعدد آژانس بين‌المللي انرژي هسته‌اي مبني بر عدم انحراف برنامه هسته‌اي ايران به سمت مسائل نظامي ، مدعي شد: برخي گزارش‌هاي آقاي البرداعي به رغم تاييد همكاري ايران با آژانس اعلام مي‌دارد كه اين همكاري‌ها تا حدي بوده است كه ما هنوز از اينكه همه فعاليتهاي هسته‌اي ايران را ديده باشيم و به آن دسترسي داشته باشيم مطمئن نيستيم .

وي افزود: موضوع ديگر اين است كه ايران در حال حاضر پروتكل الحاقي را كه به آژانس اجازه بازرسي سرزده از هر مكاني را مي‌دهد اجرا نمي‌كند.

اين نماينده مجلس انگليس گفت : من معتقدم كه از لحاظ سياسي اجراي اين پروتكل گام مهمي به جلو خواهد بود.

جمهوري اسلامي ايران در سال ‪ ۲۰۰۳‬علاوه اجراي داوطلبانه پروتكل الحاقي حدود دو سال نيز فعاليت‌هاي هسته‌اي خود را به حالت تعليق درآورد ولي كشورهاي غربي همچنان به خواسته‌هاي غيرقانوني خود از كشورمان ادامه دادند ليدينگتون گفت : ترس غرب از فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران همچنان احتمال دستيابي به تسليحاتي اتمي و تشويق اشاعه هسته‌اي در نقاط مختلف جهان است به نحوي كه ديگر كشورها نيز بخواهند برنامه تسليحات هسته‌اي خود را داشته باشند.

وي در بخش ديگري از اين مصاحبه به مذاكرات اخير ايران و نمايندگان گروه ‪ ۵+۱‬در ژنو اشاره كرد و اظهارداشت : من بسيار اميدوارم كه مذاكرات ژنو در نهايت نتيجه بخش باشد.

وي افزود: من فكر مي‌كنم ما بايد دنبال راهي باشيم كه ايران بتواند به توسعه برنامه هسته‌اي صلح آميز خود ادامه دهد چون اين حق ايران است و براي پيشبرد سياستهاي توليد انرژي خود به آن نياز دارد و در عين حال ايران نيز بايد تضمين‌هاي لازم را به بقيه دنيا بدهد كه اين برنامه قرار نيست به يك برنامه هسته‌اي نظامي تبديل شود.

اين نماينده مجلس عوام انگليس گفت : به نظر من پيشنهاد توقف دربرابر توقف كه در مذاكرات ژنو مطرح شد مي‌تواند شروع خوبي براي دور جديد مذاكرات باشد و من بسيار اميدوارم كه ما در اين زمينه شاهد پيشرفت باشيم وي تاكيد كرد: سياست تقابل هرگز در جهت منافع ايران و همچنين در جهت منافع غرب نخواهد بود.

ليدينگتون در ادامه اين مصاحبه ابراز اميدواري كرد كه در آينده با روي كارآمدن دولت محافظه كار در انگليس روابط تهران - لندن بهبود يابد و همكاري‌هاي دو كشور در زمينه‌هاي مختلف تقويت شود.

وي گفت : ايران با سابقه ديرينه تاريخي و فرهنگ غني خود، يك قدرت مهم در منطقه است و زمينه‌هاي همكاري زيادي ميان ايران و انگليس در مسائل اقتصادي ، فرهنگي و آموزشي وجود دارد.

اين نماينده محافظه كار مجلس عوام انگليس در عين حال اظهارداشت كه گسترش روابط دو كشور تا حد زيادي به حل موضوع هسته‌اي ايران گره خورده است .

وي در ادامه سخنان خود افزود: آنچه كه من در نخستين سفر خود به جمهوري اسلامي ايران ديدم ، تعجب انگيز بود و با آنچه كه شنيده بودم و انتظار داشتم تفاوت زيادي داشت .

وي گفت : من مردم ايران را بسيار مهمان نواز و رفتار آنان را بسيار دوستانه ديدم .

ليدينگتون در بخش ديگري از اين مصاحبه اظهارداشت : ما مذاكرات خوبي با مقامات ستاد مبارزه با مواد مخدر ايران درباره مبارزه با قاچاق مواد مخدر و راههاي جلوگيري از توليد اين مواد در افغانستان داشتيم .

وي گفت : ايران و انگليس منافع مشتركي در تلاش براي معكوس كردن روند توليد مواد مخدر در داخل افغانستان و كمك به كشاورزان افغان براي كشت جايگزين دارند و اين مساله‌اي است كه حزب متبوع من بارها در پارلمان انگليس مطرح كرده است .

وي افزود: در حال حاضر برخي خانواده‌هاي فقير افغان چاره‌اي جز كشت خشخاش براي امرار معاش ندارند و جامعه بين‌المللي بايد تلاش كند همزمان با عمليات نظامي در افغانستان به فكر توسعه و سازندگي آن كشور و كمك به كشاورزان افغان براي خودداري از كشت خشخاش باشد.

ليدينگتون اظهارداشت : به همين دليل حزب محافظه كار انگليس خواستار منسوب كردن يك هماهنگ‌كننده قوي در افعانستان است كه بتواند همزمان با حضور نيروهاي ائتلاف در افغانستان فعاليتهاي امدادي و بازسازي را با فعاليتهاي نظامي هماهنگ كند تا حداقل مردم عادي افغانستان بتوانند بدون توليد مواد مخدر از راه‌هاي ديگري امرار معاش كنند.

وي تاكيد كرد: رشد كشت ترياك در افغانستان و افزايش قاچاق مواد مخدر در جهت منافع هيچ كس نيست .

اين نماينده حزب محافظه كار انگليس گفت : ما نسبت به سياست‌هاي جاري دولت كارگري انگليس در افغانستان انتقاد داريم و معتقديم تلاش جدي براي بازسازي و احياي زيرساخت‌هاي اقتصادي آن كشور صورت نمي‌گيرد.

وي اظهارداشت : من بسيار اميدوارم كه بتوانيم همكاري ميان ايران و انگليس را براي مبارزه با قاچاق مواد مخدر دوباره از سر بگيريم . وقتي من با سفير انگليس در ايران صحبت مي‌كردم وي به من گفت كه اين موضوع را با علاقه مندي پيگيري مي‌كند.

ليدينگتون در ادامه اين مصاحبه در مورد اوضاع عراق نيز گفت : انگليس به هيچ وجه قصد ندارد نيروهاي خود را بيشتر از حد لازم در عراق نگاه دارد.

وي افزود: به نظر من اين به نفع ايران نيز خواهد بود كه عراقي با ثبات و آرام را در همسايگي خود داشته باشد.

وي با اشاره به ديدارهاي متقابل سران جمهوري اسلامي ايران و عراق طي ماههاي اخير، داشتن روابط خوب ميان تهران و بغداد را به نفع كل منطقه دانست .

وي گفت : ما هنگام حضور در تهران با تعدادي از جانبازان شيميايي دوران جنگ ايران و عراق كه در وضعيت بسيار دشواري زندگي مي‌كنند ديدار كرديم و با در نظر گرفتن تاريخچه جنگ ميان دو كشور داشتن روابط خوب ميان اين دو همسايه قدرتمند بسيار بسيار مهم است .

وي افزود: اميدوارم كه اين اهميت منجر به حمايت بيشتر دولت ايران از ثبات و امنيت عراق و تلاش‌هاي دولت آقاي مالكي براي برقراري امنيت و گسترش كنترل نيروهاي پليس و ارتش عراق در سراسر سرزمين آن كشور بشود.

ليدينگتون اظهارداشت : من فكر مي‌كنم دولت مالكي در حال حاضر به شدت از سوي گروهاي مسلح صدر در مناطق شيعه و همچنين گروه‌هاي مسلح سني در ساير نقاط كشور با مشكل مواجه است .

وي تاكيد كرد: اداره عراق كار بسيار دشواري است و به نظر من آقاي مالكي نيازمند حمايت همه همسايگان خود براي برقراري ثبات در آن كشور مي‌باشد.

وي افزود: آنچه كه من مي‌توانم در يك جمله از ايران بخواهم اين است كه نه تنها در بيان بلكه در عمل و بطور همه جانبه از دولت منتخب عراق حمايت كند.
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن