واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ايران، زيردريايي هوشمند و شناور رادارگريز ساخت
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از طراحي و توليد شناور رادارگريز و زيردريايي هوشمند بدون سرنشين با كنترل از راه دور خبر داد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرنگار صدا و سيما ،مصطفي محمد نجار در نشست خبري با خبرنگاران كه در آستانه هفته دولت برگزار شد، با بيان اينكه متخصصان اقتدارآفرين كشور در بخش دريايي موفق شدند اين دو محصول را طراحي و توليد كنند گفت: توانمندي هاي كشور در حوزه دريايي با توليد اين دو محصول به نحو چشمگيري افزايش خواهد يافت.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در ادامه گفت: راهبرد دفاعي جمهوري اسلامي ايران، امنيت سازي از طريق ايجاد صلح و ثبات و آرامش و مقابله با تهديدات است.
سردار سرتيپ نجار افزود: سياست اين وزارتخانه براي نيل به خودكفايي تسليحاتي در بخش سخت افزاري، دستيابي به دانش، انتقال فناوري و خلق فناوري هاي جديد است.
وي خاطرنشان كرد: بخش ديگري از فعاليت هاي وزارت دفاع داراي ماهيت نرم است كه تحرك ديپلماسي دفاعي، رسانه اي و تعامل موثر با قواي سه گانه در داخل در اين چارچوب ارزيابي مي شود و هر دو بخش بازدارندگي سخت افزاري و نرم افزاري داراي نقش مكمل هستند.
سرتيپ محمدنجار به تلاش وزارت دفاع با تكيه بر اصل نوآوري و ايجاد پيوند بين صنايع نظامي، صنايع خدماتي و ديپلماسي دفاعي اشاره و خاطرنشان كرد: زمينه لازم براي ارتقاي حداكثر توان دفاعي ملي كشور فراهم شده است و امروز با افتخار مي گوييم كه قادر به تامين بخش قابل توجهي از نيازهاي راهبردي نيروهاي مسلح از طريق منابع داخلي هستيم.
وي اضافه كرد: به اقتدار دفاعي و توان بازدارندگي از طريق بومي سازي محصولات مهم نظامي اشاره كرد و افزود: در بخش پدافند هوايي، موشك دوش پرتاب، سامانه هاي كنترل آتش و كشف رادار، موشك هاي ارتفاع متوسط، افزايش ظرفيت گلوله هاي ضدهوايي و سامانه هاي ضدكروز توليد شده است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: در بخش موشكي انواع راكت با بردهاي مختلف، موشكهاي دوربرد زمين به زمين، موشك هدايت شونده ليزري، موشك حمل ماهواره و انواع ضدزره طراحي و توليد شده است.
سرتيپ محمدنجار افزود: در بخش دريايي، طراحي و ساخت سونار كف خواب، لندينگ كرافت، انواع شناورهاي سطحي و زيرسطحي، ناوچه هاي موشك انداز، ناوشكن و سامانه كروز دريايي و در بخش زميني بمب هدايت شونده، انواع مهمات (ضدهوايي، توپخانه اي و دريايي) با كاليبرهاي مختلف، طراحي و توليد مهمات هوشمند، كلاه و جليقه هاي ضدگلوله، انواع مسلسل و سلاح هاي انفرادي، تك تيرانداز، توپخانه اي و زرهي و طراحي و ساخت نارنجك انداز اتوماتيك طراحي و توليد شده است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: در بخش هوايي طراحي و ساخت انواع پهپاد، توليد صنعتي توپ هاي هوايي، طراحي بالگرد ملي، توليد هواپيماهاي ايران 140 دريايي و تاكتيكي، توليد هواپيماهاي جنگنده و ساخت ملخ كامپوزيت براي بالگرد و در بخش رادار و جنگال طراحي رادار بدون انتشار، ردياب الكترواپتيكي، رادار كشف كروز، رادار موج ميلي متري، طراحي و توليد انبوه بي سيم هاي مختلف، طراحي شبكه ارتباط داده اي (ديتالينك)، طراحي تجهيزات تاكتيكي فيبر نوري صحرايي، طراحي و توليد رادار VHF صورت گرفته است.
سرتيپ محمد نجار تصريح كرد: طرح هاي خاتمه يافته توسعه اي و سرمايه گذاري و طرح هاي خاتمه يافته تحقيقاتي وزارت دفاع به ترتيب 100 و 74 درصد رشد نشان مي دهد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از رشد 503 درصدي پاكسازي اراضي آلوده به مين در سه سال اول فعاليت دولت نهم و در مقايسه با مدت مشابه گذشته در 5 استان كشور خبر داد.
سردار سرتيپ مصطفي محمدنجار با اشاره به فعاليت هاي اين وزارتخانه در بخش پشتيباني عمراني و حقوقي گفت: ايجاد ساز و كار مناسب براي انتقال 11 پادگان و پايگاه نظامي از شهرها ، حل و فصل 14 پرونده در قراردادها و دعاوي بين المللي، حل و فصل قراردادها و دعاوي خارجي و مطالعه و اجراي طرح هاي مهم پدافند غيرعامل از اقدامات وزارت دفاع در سه سال گذشته بوده است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح افزود : در اين مدت در بخش حوزه هوايي و پدافند هوايي، طراحي و ساخت توپ ضدهوايي 35 ميلي متري و سامانه هاي رديابي و كنترل آتش بدون انتشار، راه اندازي خط توليد سامانه ردگيري الكترواپتيكي پدافند هوايي، زميني و دريايي و طراحي و ساخت بومي توپ ضدهوايي كم ارتفاع صورت گرفته است.
سرتيپ محمدنجار اضافه كرد:طراحي و ساخت خودروي تاكتيكي سه چهارم تن سفير، طراحي و ساخت موتور چهار سيلندر ليزري، طراحي و ساخت سلاح زاويه زن با قابليت شليك از پشت موانع، طراحي و ساخت گلوله ضدزره غدير با قابليت نفوذ در زره هاي واكنشي از ديگر اقدامات اين وزارتخانه در بخش زميني بوده است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: در بخش دريايي نيز طراحي و ساخت شناور موشك انداز و اژدرافكن كلاس ذوالفقار و در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات اقداماتي مانند اجراي مرحله اول سيستم عامل ويژه نيروهاي مسلح، توليد نسخه آزمايشي GIS عمومي، طراحي سامانه اطلاعات فرماندهي در سطح گردان و لشكر، طراحي باشگاه مكانيزه لشكر، اجراي طرح سدار، سيستم دفاعي امنيتي رايانه اي و اجراي سامانه حفاظت اطلاعات رايانه اي صورت گرفته است.
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]