تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827900198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون فني وحرفه‌اي كشور: روستاها دراغلب برنامه ريزي‌هاي آموزشي ناديده گرفته مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون فني وحرفه‌اي كشور: روستاها دراغلب برنامه ريزي‌هاي آموزشي ناديده گرفته مي‌شوند
داخلي. آموزشي. آموزش فني وحرفه‌اي.

معاون سازمان آموزش فني و حرفه‌اي كشورگفت:روستاهادراغلب برنامه‌ريزي‌هاي آموزشي ناديده‌گرفته مي‌شوند به نحوي كه هنوز نظام آموزشي مامبتني بر نظام و نيازهاي آموزشي شهري است.

به گزارش ايرنا، اسفنديار چهاربند، دوشنبه در جمع معاونين ادارات كل فني و حرفه‌اي كشور در شيراز افزود: بر اين اساس آنچه در برنامه آموزشي ما طراحي مي‌شود،روستايي نيست،حتي‌براي هنرستان‌هاي كشاورزي ما كه پيشينه طولاني دارد،برنامه درسي، وارداتي است و براي روستاهاي ما بومي نشده است و در نتيجه اينگونه برنامه‌هاي درسي از سوي روستاييان مورداستقبال و موثر واقع نمي شود.

وي گفت:حدود‪ ۳۳‬درصد جمعيت كشور ما در روستاها ساكن است كه از ويژگي‌هاي شاخص آنان مولد بودنشان است، روستا زنده به توليد است و اگر توليد نكند تخريب مي‌شودبه‌همين سبب روستاهادر بعد امنيت، فرهنگ و اقتصادملي از جايگاه ويژه برخوردار هستند و ما بايد در راستاي احيا و تقويت هرچه بيشتر اين ويژگي‌ها تلاش كنيم.

وي با اشاره به اينكه شماري از روستاهاي ما در حال متروكه شدن است گفت:حفظ روستاها از طريق پاسخ به نياز روستاييان و تقويت ويژگي مهم آنان كه مبتني بر توليد از طريق آموزش منابع انساني است، ميسر خواهد بود بدين معنا كه با اعمال اين شيوه، روستاييان از مهاجرت به شهرها خودداري كنند و با قوت و قدرت بيشتر در امر توليد فعاليت داشته باشند.

اين مسوول، توسعه منابع انساني را به عنوان راهكار و راه حل اين مشكل دانست و گفت: روستاهاي ما بايد كارآفرين شوند و جمعيت خود را حفظ كنند و بر اين اساس مقرر شده است سازمان فني و حرفه‌اي كشور با همه سازوكارخود با ورود به‌روستاها، امر آموزش روستاييان را در چارچوب آموزش‌هاي غير رسمي توسعه دهد كه فني و حرفه‌اي كشور از دو هزار و ‪ ۴۰۰‬دهستان موجود در كشور در‪ ۵۰۰‬دهستان مبادرت به ايجاد پايگاه‌آموزش براي روستاييان مي‌كند.

وي گفت: وظيفه اين پايگاه‌ها نياز سنجي، برنامه ريزي و جلب مشاركت ساير دستگاه‌هاي اجرايي كشوربراي تحقق اين‌آموزش هاست وبرهمين اساس سه تفاهمنامه با وزارتخانه‌هاي آموزش و پرورش، جهادكشاورزي و وزرات كشور در دست انعقاد و پيگيري است تا از اين طريق سازمان آموزش فني و حرفه‌اي كشور از ظرفيت ها و امكانات آنان براي امر آموزش روستاييان بهره مند شود.

اين مسوول ادامه داد: هم اينك حدود ‪ ۱۱۵‬هنرستان كشاورزي در كشور وجود دارد كه تا پايان شهريورماه استان‌ها موظف به شناسايي ظرفيت آنها هستند تا بتوان از ظرفيت آنان در نوبت‌هاي صبح و عصر استفاده كنيم.

مشاورفرهنگي سازمان آموزش فني وحرفه‌اي كشور هم در اين نشست گفت: امروز دركشوربسياري سنگ صنعت را به سينه مي‌زنند و سينه براي صنعت چاك مي‌كنند اماغافل ازاين هستند كه ‪ ۶۷‬درصد مواد اوليه اين صنعت از روستاهاست و هرگز حتي حاضر به اذعان ساده نيستند كه ما ذخاير آنان را مي‌بريم و روستاييان كمترين بهره را مي‌برند.

حسين هراتي افزود:بايد جهت و سمت و سوي فعاليت‌هاي فرهنگي و هدفي كه تعقيب مي‌كنيم مشخص باشد زيرا ما هر ساله ميلياردها تومان زيان كارهايي را مي‌پردازيم كه ناشي از عدم نظم، عدم تعهد، عدم دلسوزي و عدم نگاه و عدم نگرش عميق، ماست.

همچنين معاون برنامه‌ريزي‌استانداري فارس گفت: بحث اشتغال، مهاجرت وتركيب جمعيتي كه هم‌اينك در كشورما از حالت اكثريت روستايي به شهري به شدت و به شيوه‌اي غيرمنتظره‌تغيير يافته است، مشكلات فراواني براي برنامه ريزان ايجاد كرده است.

عباس رفيعي بيان داشت: طي چند سال اخير به دليل سرلوحه قرارگرفتن سياست ارايه خدمات رفاهي براي محروميت زدايي از روستاها،ايجاد اشتغال، توليد و جلوگيري از مهاجرت روستاييان، چندان موفقيت آميز نبوده است.

وي گفت: نظام ما در انجام برنامه‌هاي عمراني همچون امور آب، برق،گاز و مدرسه‌درروستاها عملكرد موفقي داشته است و شاخص‌هاي موجود ما در اين زمينه قابل قياس با قبل از انقلاب نيست ولي به رغم اين امر، مرتبا تركيب جمعيتي ما به نفع شهرها در حال تغيير است.

رفيعي افزود:هم اينك تركيب جمعيت شهري به روستايي ما در استان فارس ‪۶۰‬ به ‪ ۴۰‬است ولي اين نسبت در كشور به ميزان ‪ ۷۰‬به ‪ ۳۰‬رسيده و اين وضعيت، مشكلات عديده‌اي را به لحاظ ارايه خدمات شهري، مسكن و ترافيك به‌وجودمي آورد افزون بر اينكه كاهش جمعيت در روستاها معادل كاهش توليد و ايجاد وابستگي بيشتر به خارج از كشور در زمينه غذايي است.

اين مسوول بيان داشت: سياست افزايش اشتغال در روستاها براي اينكه از مهاجرت روستاييان به شهرها جلوگيري شود بايد بسيار جدي گرفته شود زيرا اگر روستايي از همه امكانات رفاهي برخوردار باشد ولي درآمد نداشته باشد وجود اين امكانات مانع از مهاجرت او به شهر نخواهد شد.

وي گفت: ما براي حل اين مشكل بايد به جاي متمركز كردن همه فعاليت‌هاي آموزشي خود در شهرها، امكانات آموزشي را به روستاها ببريم تا روستاييان به جاي فراگرفتن آموزش در شهرها، در روستاهاي خود آموزش‌هاي لازم را فرا بگيرند.

رفيعي‌اضافه كرد:هم‌اينك جوانان ما دريافته‌اندكه‌تحصيل بدون تخصص دستاوردي براي آنان نخواهدداشت واين خودفرصت مغتنمي براي‌سازمان آموزش فني و حرفه‌اي است كه در زمينه آموزش‌هاي كاربردي و براساس نيازسنجي واقعي دراين زمينه، اقدام كند.

مديركل دفترروستايي‌استانداري فارس در اين نشست گفت:آموزش روستاييان، مقوله‌اي است كه تا حدي نسبت به ساير مسايل مغفول مانده و كمتر به آن پرداخته شده است.

جليل مصلحيان افزود: با توجه به اهميت آموزش، ما بنا داريم بهاي جامعه روستايي را با پرداختن بيشتر به بحث آموزش، بالا ببريم.

وي اضافه كرد: براي اينكه از گردونه تغييرات و تحولات عقب نمانيم بايد به امر آموزش مستمر و دايمي بصورت فراگير و همه جانبه توجه كافي داشته باشيم.

مصلحيان اظهار داشت: هم اينك يك هزار و ‪ ۱۱۹‬دهيار در استان فارس وجود داردكه به نوعي مديران و شهرداران روستاها محسوب مي‌شوندو‪۲۵‬درصد روستاهاي اين‌استان راتحت پوشش دارند و به لحاظ جمعيت نيز‪ ۷۵‬درصد روستاهاي فارس تحت مديريت اين دهياران قرار دارد.

وي گفت: دهياران فارس از آمادگي‌لازم براي مشاركت و همكاري با اداره كل فني و حرفه‌اي در زمينه آموزش روستاييان برخوردار است.ك/‪۲‬
 دوشنبه 21 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن