واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /همايش سراسري ايرانكد/ ميركاظمي: كد دار كردن كالاها آغازگر يك تحول جدي در نظام تامين و توليد است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بازرگاني
وزير بازرگاني در همايش سراسري ايرانكد اعلام كرد كه تا كنون 80 هزار قلم كالا كد ملي دريافت كردهاند كه اين اقدام آغازگر يك تحول جدي در نظام تامين و توليد كالا خواهد بود.
به گزارش خبرنگار بازرگاني ايسنا، سيدمسعود ميركاظمي اظهار كرد: با اجراي سيستم شمارهگذاري كالاها در حال حاضر بيش از 40 درصد فضاي انبارها خالي شده و بسياري از بنگاههايي كه يك كالا را با چند نام در انبارهاي متعدد نگهداري ميكردند با استفاده از اين روش موفق به حل بخشي از مشكلات شدهاند.
وي بر لزوم ايجاد نظام بهبود مستمر به همراه كاهش هزينه و زمان تاكيد كرد و افزود: اجراي نظام مذكور به تبادل اطلاعات و فراهم ساختن زيرساختهاي كالاها نياز دارد.
وزير بازرگاني همچنين ضرورت توجه بيشتر به ايجاد زيرساختهاي تجارت الكترونيك در كشور را يادآور شد و گفت: در حال حاضر زيرساختهاي لازم براي توسعه تجارت الكترونيك فراهم نيست در حالي كه وضعيت تجارت جهاني در سال 2006 حاكي از آن است كه 80 درصد تجارت از طريق تجارت الكترونيكي انجام ميگيرد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر حجم توزيع كالا در كشور نامشخص است، عنوان كرد: به دليل مشخص نبودن حجم توزيع كالا در شبكه توزيع برخي از بنگاههاي اقتصادي يك كالا را با چند نام و در چند محل نگهداري ميكنند و همين امر موجب شده تا گردش مالي چرخش كالاي اين سازمانها در بازار كاهش يابد و حتي ضايعات و خسارات بسياري نيز براي خروج از شبكه توزيع بپردازند.
ميركاظمي گفت: بكارگيري سيستم كدينگ در شبكه توزيع كشور موجب خواهد شد كه مديران بخش خصوصي براي كسب و كار خود برنامهريزي مطلوبتري انجام دهند و توليد و توزيع با تسهيل بيشتري شكل گيرد.
وي در ادامه تصريح كرد كه زيرساختهاي فعلي اقتصادي كشور پاسخگوي رشد اقتصادي نيست و چنانچه خواهان دستيابي به رتبه اول تجارت در بين كشورهاي منطقه هستيم بايد در زيرساختهاي مورد آن بازنگري جدي انجام دهيم.
وزير بازرگاني در ادامه با بيان اينكه اجراي طرح ساماندهي نظام توزيع كشور در راستاي اهداف طرح تحول اقتصادي دولت است، خاطرنشان كرد: در آغاز اين طرح به منظور شناسنامهدار كردن خرده فروشيهاي سطح كشور كارگروهي در وزارت بازرگاني تشكيل و اقدام به كدگذاري واحداي صنفي كرد.
ميركاظمي در بخش ديگري از سخنانش از اهميت تجارت الكترونيك سخن گفت و افزود: با اجراي طرح طبقهبندي و كدگذاري كالاها و خدمات و فراهم شدن پيگيري آن در مراجع قضائيه با راهاندازي مركز صدور گواهي ديجيتال شاهد ارائه خدمات تجارت الكترونيك و گسترش دامنه آن خواهيم بود.
ميركاظمي عنوان كرد: با گسترش و توسعه خدمات تجارت الكترونيك در واقع شاهد سامانهاي خواهيم بود كه كليه خدمات بازرگاني بدون نياز به حضور فيزيكي قابل انجام خواهد بود.
به گزارش ايسنا، همايش سراسري ايران كد كه براي دومين بار برگزار ميشود در سال جاري به دليل محور قرار گرفتن در اجراي طرح ساماندهي شبكه توزيع با استقبال بيشتري از سوي بنگاهها مواجه شده بود.
در اين همايش از مقامات شوراي اصناف و يا زيرمجموعههاي آن كه در واقع هدف اصلي ساماندهي نظام توزيع هستند خبري نبود!
اين همايش با حضور معاون بازرگاني داخلي، معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت بازرگاني، رييس مركز ملي شمارهگذاري كالا و خدمات برگزار شد و كارگاه آموزشي نقش ايران كد در توسعه تجارت الكرونيك و نيز نقش ايران كد در اطلاع رساني ديجيتال از ديگر برنامههاي اين همايش است.
انتهاي پيام
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]