واضح آرشیو وب فارسی:حيات: رِيس سازمان ملي جوانان : آيين نامه اجرايي قانون تسهيل ازدواج جوانان در راه تصويب است
تهران-حيات
رييس سازمان ملي جوانان در جلسه بررسي وضعيت ازدواج جوانان با اشاره به تصويب قانون تسهيل ازدواج جوانان گفت : هماكنون قانون تسهيل ازدواج جوانان در مجلس شوراي اسلامي تصويب شده و آييننامه اجرايي اين قانون تدوين و در مسير تصويب قرار دارد.
به گزارش حيات به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، حاج علياكبري با تأكيد بر لزوم روانسازي ساختارها و قوانين كشور گفت: بايد از ظرفيتهاي قانوني كشور براي تسهيل ازدواج جوانان استفاده شده و خلاءهاي موجود و موانع ساختارهاي اداري برطرف شود. هماكنون قانون تسهيل ازدواج جوانان در مجلس شوراي اسلامي تصويب شده و آييننامه اجرايي اين قانون تدوين و در مسير تصويب قرار دارد.
وي ادامه داد: اين قانون ظرفيت مطلوبي دارد اما قابل تكميل استا و انتظار ميرود كه با همكاري مجلس، اين قانون تكميل و در مراحل اجرايي قرار گيرد. بخشي از اقدامات مرتبط با اين قانون، قبل از تدوين آئيننامه، عملياتي شده و همچنين برنامه ملي ساماندهي ازدواج جوانان و اولويتهاي فرهنگي اين برنامه، به تصويب شوراي عالي جوانان رسيده است.
رئيس سازمان ملي جوانان ادعاي شكلگيري خانوادههاي تمام مستقل، در ابتداي زندگي مشترك زوجهاي جوان را مانعي بزرگ برشمرد و اظهار داشت: با توجه به واقعيتهاي جامعه، ذهنيتهاي عمومي اجتماع و شرايط خود جوانان، بايد شكلگيري خانوادههاي نيمه مستقل را بپذيريم و شرايط ازدواج به هنگام را فراهم كنيم تا جوانان براي شكلگيري زندگي مستقل، زمان كافي داشته باشند. در اين فاصله، لازم است كه ارتباطات زوجهاي جوان، از سوي خانوادهها به رسميت شناخته شود.
معاون رئيسجمهور اشتغال و مسكن را از موانع ديگر ازدواج جوانان اعلام كرد و با اشاره به ضرورت توليد شغل انبوه در كارگاههاي بزرگ و كوچك تصريح كرد: در كنار اين اهتمام، نياز به آموزش مهارتهاي شغلي به جوانان نيز احساس ميشود.
وي توضيح داد: سيستم آموزش عمومي كشور در مقطع دبيرستان، پاسخگوي مهارتهاي شغلي جوانان نيست و از اين رو لازم است كه تحولات ساختاري در اين حوزه محقق شود. آموزش عالي كشور با بازار كار هماهنگ نيست و اين در حالي است كه بايد آموزشهاي فني و حرفهاي، مهارتي را كه هماهنگ با بازار كار است، گسترش دهند.
رئيس سازمان ملي جوانان بر ضرورت طراحي مسكن انبوه با مدلهاي كوچك، به صورت تملكي و استيجاري براي آغاز زندگي مستقل زوجهاي جوان تاكيد كرد و افزود: براي رفع مشكل مسكن جوانان، موضوعاتي از قبيل ارايه زمين و مسكنهاي موقت هم مطرح شده است كه نمونهاي از مسكنهاي مقوت در دوران دانشجويي محقق ميشود. ميتوان مجموعههايي بزرگ با سازههاي سبك و ارزان اما مستحكم را ايجاد كرد كه زوجهاي جوان زندگي خود را آغاز كنند و اجاره مختصري براي آغاز زندگي پرداخت نمايند.
پايان پيام
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]