تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826252993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه/ 33مدرس حوزه علميه كوثريه: سوءاستفاده از احساسات مذهبي بانوان از مشكلات حوزه تبليغ است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه/ 33مدرس حوزه علميه كوثريه: سوءاستفاده از احساسات مذهبي بانوان از مشكلات حوزه تبليغ است
گروه اجتماعي: متأسفانه امروزه شيوه تبليغ برخي زنان مبلغ، تحريك و سوءاستفاده از احساسات مذهبي بانوان است و يا در برخي موارد گفتار و حتي پوشش آنها به افراط و تفريط مبتلاست كه اين‌گونه حركت‌ها در حوزه تبليغ موجب بروز آسيب‌هاي جدي مي‌شود.
«اعظم حائري» مدرس حوزه علميه «كوثريه» تهران در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با تأكيد بر اينكه زنان امروزي براي حضور در عرصه تبليغ با محدوديتي روبه‌رو نيستند، گفت: با اين وجود زنان مبلغ آگاه و باسواد در حوزه تبليغ انگشت‌شمارند، زيرا بسياري از بانوان متخصص در حوزه ديني بيشتر زمان و انرژي خود را صرف آموزش و تعليم افراد در حوزه‌هاي علميه مي‌كنند از اين‌رو زمان كافي براي حضور در مجالس مذهبي ندارند.

وي با تأكيد بر اينكه بيشتر مبلغان فعال در حوزه تبليغ، بانواني هستند كه از شايستگي و توانمندي‌هاي لازم برخوردار نيستند،‌ در بررسي علل حضور كمرنگ زنان مبلغ توانمند در حوزه تبليغات اظهار كرد: عموماً مبلغان باصلاحيت بيش از آنكه به فعاليت تبليغي در جامعه بپردازند، آموزش و تربيت نيروهاي انساني را برعهده مي‌گيرند و ساير مبلغان به امر تبليغ مشغول مي‌شوند.

وي لازمه تأثيرگذاري تبليغ را تكرار آن دانست و گفت: متأسفانه امروزه شيوه تبليغ برخي زنان مبلغ تحريك و سوءاستفاده احساسات مذهبي بانوان است و يا در برخي موارد گفتار و حتي پوشش آنها به افراط و تفريط مبتلاست كه اين‌گونه حركت‌ها در حوزه تبليغ موجب بروز آسيب‌هاي جدي مي‌شود.

حائري شيوه تبليغ بيشتر بانوان مبلغ در جلسات مذهبي كه در منازل برگزار مي‌شود را صرفاً مداحي و تكرار مصائب ائمه اطهار(ع) عنوان و اظهار كرد:‌ متأسفانه در بسياري از موارد مبلغان زن قادر نيستند تا نيازهاي اجتماعي را با مفاهيم موجود در قرآن، احاديث و سيره نبوي انطباق داده و براي مخاطبان تشريح كنند براي مثال به ازدواج و ضرورت‌هاي آن مي‌پردازند اما نمي‌توانند سيره عملي پيامبر(ص) را در اين زمينه رواج دهند.

بررسي ميزان اثرگذاري زنان مبلغ در جامعه مبحث ديگر اين گفت‌وگو بود كه حائري درباره آن گفت‌: بدون‌شك تبليغ نقش مؤثري در جلوگيري از ايجاد نحله‌هاي فكري و خرافات دارد البته در صورتي كه با شيوه‌هاي درست و اصولي انجام شود؛ من به‌عنوان فردي كه بيش از 12 سال در اين حوزه مشغول تبليغ و تدريس هستم، معتقدم كه بايد شيوه تبليغ برگرفته از سيره پيامبر و اهل‌بيت(ع) باشد به‌‌ويژه مبلغان زن بايد از الگوي تبليغي همچون حضرت زهرا(س) تأسي كنند.

وي از پايين بودن ميزان آگاهي‌هاي ديني، اجتماعي و علمي زنان به‌عنوان يكي از عوامل مهمي نام برد كه موجب مي‌شود مبلغان از طرح علمي و فلسفي بسياري از مباني ديني پرهيز كنند چراكه به اعتقاد وي ممكن است موجب برداشت نادرست از دين و مباني ديني توسط مخاطبان عام شود.

مدرس حوزه علميه كوثريه پرداختن به سيره اهل بيت(ع) را اثرگذارتر از تكرار مصائب آنها دانست و بر لزوم تشريح ناگفته‌هاي سيره پيامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) توسط مبلغان زن تأكيد كرد.

بايسته‌هاي ساماندهي مبلغان زن مبحث پاياني اين گفت‌وگو بود كه حائري درباره آن گفت:‌ در چند سال گذشته سازمان تبليغات اسلامي اقدامات ارزشمندي در راستاي ساماندهي مبلغان زن و شناسايي مبلغان بدون صلاحيت تبليغ، انجام داد اما در حال حاضر تمام اين حركت‌هاي مفيد و سازنده، متوقف شده است و در حال حاضر هيچ نهادي به‌صورت ويژه مسائل مربوط به مبلغان زن را پيگيري نمي‌كند.
 شنبه 19 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن