واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون سياسي وزير كشور: خبرنگاران، سربازان خط مقدم مقابله با جنگ رواني دشمن هستند
سياسي. وزارت كشور . معاونت سياسي
معاون سياسي وزير كشور با اشاره به مهم بودن رسالتي كه بر دوش خبرنگاران است گفت: امروز خبرنگاران، سربازان خط مقدم مقابله با جنگ رواني دشمن هستند.
عليرضا افشار روز چهارشنبه كه در اختتاميه اولين جشنواره توليدات رسانه اي اخبار زنان سخن ميگفت، افزود : اگر ترفندها و توطئههاي دشمن استكباري بعد از ناكاميهايي كه در حوزههاي مختلف داشتند را بررسي كنيم مي بينيم تمامي توان و سرمايه استكبار جهاني در حوزه عمليات رواني عليه ملت ما به كار گرفته ميشود.
وي ادامه داد : دليل صرف سرمايه توسط استكبار به اين موضوع اين است كه پس از مطالعات بسيار متوجه نقاط قوت ما نظير پايبندي به ارزش ها، روحيه ايثار و عشق شده اند، به همين دليل از اين ناحيه احساس ترس ميكنند.
معاون سياسي وزارت كشور رسالت خبرنگاران در اين عرصه را بسيار سنگين دانست و افزود: البته دستگاههاي فرهنگي و رسانههاي گروهي، كار عليه جنگ رواني را پشتيباني ميكنند اما خبرنگار است كه فريبكاريهاي دشمن را كشف ميكند و اين مهم است.
افشار در ادامه سخنان خود بيان داشت: فرماندهان در جنگ نيز مسووليت اداره امور را بر عهده دارند اما اين سربازان هستند كه در خط مقدم نقش تعيين كننده و اول را ايفا ميكنند.
**دشمن به دنبال بر هم زدن آرامش جامعه و مردم ما است
معاون سياسي وزارت كشور در ادامه گفت: دشمن به دنبال بر هم زدن آرامش رواني جامعه و بياعتماد كردن مردم و ايجاد تفرقه ميان مردم، اقوام، و حتي بين دو شهر است و اين كار را از طريق تبليغات مستقيم و غيرمستقيم انجام ميدهد.
افشار بخش عمدهاي از فضاي رواني را مربوط به توطئههاي دشمن دانست و بيان داشت: استكبار از طريق مراكز خبري، توليدات سينمايي گسترده و سنگين و ماهواره در داخل و خارج براي انزواي سياسي جمهوري اسلامي ايران در دنيا تلاش ميكند.
اين مقام مسوول با بيان اينكه آرامش حق مردم است، خطاب به خبرنگاران افزود: ما بايد دقت كنيم در اطلاع رساني خود اين آرامش را بر هم نزنيم، ممكن است در كشوري امنيت بيشتر از ساير كشورها باشد اما احساس امنيت در آن كمتر باشد و اين عدم احساس امنيت ممكن است ناشي از فضاي رواني است كه در آن كشور به وجود آمده است.
وي همچنين اين موضوع را كه هر حادثهاي در هر نقطهاي از كشور تيتر روزنامه هايمان شود اما از موفقيت هايمان كمتر سخن گفته شود، را نيز از ديگر عوامل سبب ايجاد احساس عدم امنيت در جامعه دانست.
معاون سياسي وزير كشور در ادامه پيگيري كردن اينگونه حوادث را در سيستم اداري موثرتر دانست تا در افكار عمومي.
افشار گفت: هنگامي كه مشكلي پيش ميآيد چرا آن را تيتر ميكنيم اما زماني كه آن مشكل رفع ميشود كمتر در رسانهها خبر آن استفاده ميشود.
وي با انتقاد از اينكه در اين حوزه مهندسي افكار عمومي و مديريت جايگاه مشخصي نداشته و داراي خلا است، تصريح كرد: خبرنگاران و رسانههاي گروهي براي امنيت رواني و نشاط جامعه
مسووليت دارند و بايد اين امر با فعاليت دستگاههاي مختلف و مشاركت رسانه ها تحقق يابد.
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]