واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس كنسرسيوم صنعت مخابرات كشور: اپراتور سوم تلفن همراه بايد از تمام فكرهاي فني، اقتصادي و بازارسازي استفاده كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
رييس هيات عامل كنسرسيوم صنعت مخابرات كشور گفت: طبق پيشبينيها برآورد ميشود كه تلفنهاي نسل دوم و سوم تا هشت سال ديگر باهم برابر شوند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كامران مجدمنش با بيان اين كه در جهت حفظ بقاء و انطباق خود با رويكردهاي ديگر مخابراتي تلاش ميكنيم، گفت: جلسات مختلفي را در رابطه با مزايدهي اپراتور سوم تلفن همراه و شركت در آن به طور مرتب و يك روز در ميان برگزار كرديم و حضور در اين مزايده را يك وظيفه دانستيم.
وي ارتقاي ارزش بازار را از ديگر دلايل تشكيل كنسرسيوم برشمرد و گفت: اين پروژه ارزش بالايي دارد و خارجيها بايد بدانند اين جا با گروههاي كوچكي سر و كار دارند؛ ما در اپراتور خارجي اين رغبت را به وجود آورديم كه بيايند و اين جا سرمايهگذاري كنند زيرا وجود مشاور خوب در پروژه مغتنم است.
او گفت: زماني كه نسل سوم وارد شود منحني آن به سمت بالا رفته و افزايش مييابد و زماني كه بخواهد سرويسدهي كند، هنگامي است كه نسل دوم اشباع شده و منحني اين نسل به پايين بيايد كه برآورد ميشود حدود هشت سال آينده اين دو منحني همديگر را قطع كنند.
وي گفت: لحظهاي كه اپراتور سوم تلفن همراه فعال ميشود تا نقطهاي كه ديگر هيچ كس به سراغ نسل دوم نميرود، هشت ميليون مشترك باقي ميمانند با سه اپراتور كه همه به آن هجوم ميآورند. بنابراين اگر اپراتور سوم نتواند عرصه را براي اپراتورهاي بعدي تنگ كند در هر دو ميدان وضعيت نامناسبي دارد و بايد از تمام فكرهاي فني، اقتصادي و بازارسازي استفاده شود.
او گفت: در نسل سوم تلفن همراه سرمايهگذاري بايد طوري باشد كه هم پوشش و هم سرمايهگذاري وجود داشته باشد و نبايد سرمايه زمين بماند؛ كساني كه روي اپراتور سوم كار ميكنند هم بايد بدانند بخش مهمي از فعاليت شان بازارسازي است.
دكتر علياكبر جلالي - استاد دانشگاه - هم در اين همايش گفت: در برگزاري مناقصهها در كشورمان بايد به اين موضوع توجه كرد كه دولت تعهد كند مشكلات قانوني بر سر راه اين سرويسها را برآورده كند.
او گفت: در كشورهاي پيشرفته حدود 25 درصد از بودجهشان را براي تهيه برنامهي كار به مشاور ميدهند در صورتي كه متاسفانه چنين فرهنگي را ما حتي در حوزهي دولت نداريم و بحث فرهنگسازي عمومي نيز از ديگر موضوعاتي است كه بايد به آن توجه شود.
وي تصريح كرد: در كشور ژاپن يك دانشگاه همه كارهاي خود شامل ثبتنام، تدريس و بقيه موارد را از طريق تلفن همراه انجام ميدهند، بنابراين بايد از تجارب ديگر كشورها براي پيشرفت در اين حوزه استفاده كنيم.
انتهاي پيام
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]