واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: LCDهاي بزرگ در بازار ايران موفق نبودند غولهاي غريب
سرويس تصويري- السيديهاي غولپيكر هنوز نتوانستهاند جايگاه خود را در بازار عمومي به دست بياورند.
به گزارش عصرارتباط، با وجود تبليغات وسيعي كه از سوي شركتهاي معتبر حوزه تلويزيونهاي LCD و پلاسماهاي سايز بزرگ انجام شده است، همچنان كاربران به سمت سايز متوسط اين محصولات گرايش بيشتري دارند. اين موضوع در حالي است كه به زعم بسياري از كارشناسان، رقابت در سطوح سايزهاي بزرگ بازار ميان LCDها و پلاسماها بسيار فشرده صورت ميگيرد و در حقيقت نميتوان در لايههاي كيفيت و فروش، ميان آنان تمايز و برتري قائل شد.
موضوعي كه همواره در بازار اين محصولات از آغاز ورودشان مطرح بوده جدال ميان LCDها و پلاسماها و برندهايي است كه در گستره قابل توجهي آنان را عرضه ميكنند. در حال حاضر سهم عمده بازار انواع LCDها در سايزهاي كوچك، متوسط و بزرگ همچنان در اختيار غول قديمي اين حوزه يعني برند سوني است و در حوزه پلاسماها، پاناسونيك با ارائه آخرين مدلهاي خود، حرف اول را مي زند. بر اساس نظر بسياري از كارشناسان، مخاطبان اصلي LCDهاي بزرگ اكثرا سازمانهاي دولتي هستند و گرايش مخاطبان عمومي به سمت اين محصولات چشمگير نبوده است.
گرانهاي سرشناس و باكيفيت
برندهاي اين سري را كه نامهاي آشنايي همچون سوني، سامسونگ و الجي دربر ميگيرند، به دليل سابقه طولاني و نمايندگيهاي رسمي خود دستكم در بازار ايران در مقايسه با ساير ماركهاي حاضر بسيار موفق ظاهر شدند و اين در حالي است كه اين موضوع در حوزه LCDهاي بزرگ آنها نيز به طور مشابهي اتفاق افتاد و LCDهاي عظيم اين برندها توانستند با ارائه بيشترين مدلها صدرنشين باشند.در اين گروه LCDهاي بزرگ سوني در سري BRAVIA LCDTV در سايزهاي 46، 52 و 70 اينچ با عرضه مدلهاي KLV- 46X350، KLV-52X350 و KS-70R200 و تكرار قابليتها، در سري KLV-W ها قرار ميگيرند كه علاوه بر پانل Full HD داراي امكاناتي همچون موتور براويا، حركت سريع فريمها تا 100 Hz، خاصيت تصوير در تصوير ( دو تيونر) و سه ورودي HDMI، ورودي كامپيوتر و USB به صورت جداگانه و ارائه تصاوير با وضوح 1080×1920پيكسل هستند كه در بازار كشور با قيمتهايي در بازه يك ميليون و 530 هزارتوماني تا پنج ميليون تومان متغير هستند. در حقيقت جايگاه قديمي اين برند در ميان كاربران ايراني آن موجب شده تا جديدترين LCDهاي سري Large آن در مدت زمان كوتاهي در بازار رواج يافته و به فروش قابل توجهي دست يابند.
LCDهاي شركت سامسونگ كه اخيرا با راهاندازي خط توليد تلويزيونهاي بسيار بزرگ LCD تلاش گستردهاي را براي به دست آوردن سهم بيشتري از بازار HDTVها آغاز كرده، در گسترهاي از 15 تا 70 اينچ، رقيب خوبي براي مدلهاي قدرتمندي همچون سوني محسوب ميشوند. هرچند تبليغات گسترده اين شركت در اين سري همچون ساير محصولات خود نقش قابل توجهي در فروش بالاي آنها داشت اما در اين ميان نبايد ارائه تصاوير با وضوح و شفافيت فوقالعاده به دليل وجود سيستمهاي روشنايي چندگانه LED و افزايش درجه كنتراست تا 1:500000 در كنار كيفيت بالاي صداي تلويزيونهاي LCD آن را فراموش كرد. LCDهاي بزرگ سامسونگ كه در رده 46 تا 70 اينچ قرار ميگيرند شامل مدلهايي در اين بازه همچون LA-461N71 BX، LA52 F99 BX و LA70 F99BX ميشوند كه از مهمترين مشخصات اين سري ميتوان به كيفيت تصاوير تا 2مگاپيكسل، زاويه ديد 178 درجه و بلندگوهاي پنهانشده در قاب اصلي و انواع پورتهاي رابط اشاره كرد. بازار تلويزيونهاي صفحه تخت كشور در ماههاي اخير حضور LCDهاي جديد الجي موسوم به اسكارلت را تجربه كرد كه در سايز بزرگ با دو اندازه 47 و 60 اينچ عرضه شدند. بهرهمندي از سنسور هوشمند با قابليت تنظيم اتوماتيك درخشندگي و كيفيت بالا در نمايش تصاوير و سيستم تصويرساز در كنار ديگر ويژگيهاي LCDهاي پيشرفته اين LCDها را در بازه قيمتي 3 ميليون و 500 تا 7 ميليون و 200هزارتومان قرار ميدهند.
ميانهروهاي گمنام
گروه دوم بازار شامل LCDهاي بزرگي است كه بدون شك محبوبيت دسته اول را ندارند .اين گروه را برندهايي همچون توشيبا، JVC ، پايونير، هيتاچي و شارپ را تشكيل ميدهند كه همگي با قرارگيري در يك سطح امكانات و كارآيي، قيمت مشابهي نيز دارند.LCDهاي توشيبا كه در مقايسه با سه برند همتاي خود با وجود اينكه سابقه نه چندان طولاني در توليد LCDهاي بزرگ داشتند شامل سريهاي 46، 52 و 57 اينچ ميشوند و با ارائه امكاناتي همچون تكنولوژيهاي متابرين Pro 100، HD Ready و Native Scan Capture علاوه بر ارائه تصاوير با درخشندگي و كيفيت بالا براي اتصال به انواع پلتفرمها آمادگي بيشتري دارند همچنين وجود حالت اسكن دقيق، كنترل هوشمند نور پسزمينه و تكنولوژي از بين بردن لرزش فيلم در كنار سيستم صداي فراگير SRS WOW و رابط REGZA LINK اين سري را تا حدودي از برندهاي مشابه خود متفاوت جلوه ميدهد. LCDهاي بزرگ Toshiba اكثرا در بازه قيمتي 2ميليون و 830 هزار تومان و 7 ميليون تومان قرار ميگيرند. برند JVC در مقايسه با برندهاي همتاي خود نتوانسته شايستگي خود را تا حد ممكن در بازار ايران به دست آورد و دليل آن را هم ميتوان در تبليغات اندك آن در مقايسه با ديگر برندهاي بازار جستوجو كرد.
LCDهاي اين مارك در سري اينچ بالا دو مدل 46 و 47 اينچ را در بر ميگيرند كه شامل دو مدل LT-47 GZ78 و LT-46 ZF7 با قيمت 3 ميليون و 500 تا 4 ميليون تومان عرضه ميشوند. مشخصات كلي اين سري را تكنولوژي پردازشگرClear Motion Drive II، Dynapix HD، MaxxAudio و بكلايت ديناميك تشكيل ميدهند كه در سيستم صوتي خود از تكنولوژيهايي همچون Cinema Surround و Eco Sensor بهره ميبرند.
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]