واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: رئيس كميتهنظارت ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك: در تكواندو، كشتي و وزنهبرداري شانس كسب مدال داريم
پيش بيني تعداد مدال به سادگي امكانپذير نيست، با منطق رياضي سروكار نداريم، كسب مدال به شرايط مختلف مثل قرعه، آسيب ديدگي احتمالي، اتفاقاتي كه در ساير كشورها ميافتد مثل دوپينگي شدن ورزشكاران آنها، شرايط سياسي مانند محروم شدن ورزشكاران و ساير اتفاقات زمان مسابقه بستگي دارد. اما با توجه به گزارشات ناظران در وزنهبرداري، تكواندو و كشتي احتمال كسب مدال وجود دارد و اميدواريم در رشتههاي دووميداني و جودو در سطح بالايي قرار بگيريم.
رييس كميته نظارت ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك و پارالمپيك به ايسنا گفت: از يك سال پيش تمام رشتههايي را كه شانس كسب سهميه داشتند، زير ذرهبين داشته و از همه فرصتها براي كسب سهميه استفاده كرديم و بالاخره موفق شديم در رشتههايي چون شنا و بدمينتون سهميه بگيريم.
"رغبتي" در گفتوگو با ايسنا، تصريح كرد: از 9 ماه پيش كه مسووليت كميته را به عهده گرفتيم چندين هدف اساسي را در دستور كار قرار داديم. در گذشته نيز نظارت وجود داشت ولي در اين سه، چهار ماه اخير جهتدهي پيدا كرد و فرمهاي ارزيابي تغيير كرده و تخصصيتر شد و با رشتههاي مربوطه همراه گشت. در همين راستا ناظرين را در سه سطح المپيكي، آسيايي و ساير دستهبندي كرديم، اين سه سطح شايد در نگاه اول مشابه به نظر برسند ولي نحوه كار و تعاملات با هم فرق دارد.
وي در ادامه بيان كرد: يكي ديگر از اقدامات صورت گرفته، تعيين جايگاه ناظرين بود، بايد دانست كه ناظر صرفا يك خبررسان نيست، ناظر چشم عيني و فني ستاد بازيهاي المپيك و آسيايي است، ستاد بايد بتواند از طريق ناظرين همه چيز را ببيند.
رغبتي خاطرنشان كرد: ناظرين در دو بخش كار ميكنند، اول اينكه بايد فضا و شرايط تيم را توصيف كنند و در بخش دوم شرايط موجود را تحليل كنند و با توجه به دانش و براساس اطلاعات خود مشخص كنند كه اين فضا و شرايط چگونه پيش ميرود. به اين ترتيب ناظر مشاوره علمي و ضمني به ستاد ميدهد و ستاد از اين طريق ميفهمد كه هماهنگ عمل كرده يا نه!
رغبتي ضمن ابراز رضايت از عملكرد كميته نظارت در تيمهاي المپيكي گفت: كميته نظارت كار خود را خوب انجام داده است، بخشي از كار برميگشت به كسب سهميه، در اين زمينه برنامهريزي كلان برعهده فدراسيونها بود و كميته نظارت كارهاي ميداني را انجام ميداد، به اين ترتيب تمام فرصتها را شناسايي كرده و معلوم كرديم در چه رشتههايي امكان كسب سهميه وجود دارد.
وي ادامه داد: سياست كلي اين بود كه از كمترين شانسها براي كسب سهميه نهايت استفاده را ببريم و حاصل اين سياست اين شد كه در رشتههايي چون بدمينتون، شنا و تيراندازي با كمان كه كسي فكرش را نميكرد، بتوانيم سهميه بگيريم، موفق به كسب سهميه شديم. تلاش براي كسب سهميه را تا آخرين لحظات هم رها نكرديم. در رشته شنا ميدانستيم كه براي كسب سهميه بايد استمرار داشته باشيم و در بدمينتون در تمام مسابقات شركت كرديم تا بالاخره نتيجه گرفتيم.
وي تصريح كرد: در فدراسيونهايي هم كه سهميه گرفته بوديم از اسفندماه براي موفقيت در پكن برنامهريزي كرده، حمايتهاي اصلي انجام شد، اعتبارات لازم را تخصيص داده و برنامههاي تداركاتي گذاشتيم.
وي درمورد نحوه نظارت بر عملكرد ناظران گفت: بر عملكرد ناظران هم نظارت صورت ميگيرد اما، اين نظارت فيزيكي نيست و براساس سه، چهار قاعده انجام ميشود. ميزان گزارشات ناظر ميتواند معيار ارزشيابي ناظر باشد، از طرفي نظارت بر عملكرد ناظرين به شكلي است كه حداقل به يك دوره سه، چهار ماهه يا يك ساله نياز دارد، به عنوان مثال وقتي يك ناظر گزارش ميدهد كه فلان تيم ملي به خوبي كار ميكند اما، بعد از مسابقات ميبينيم نتيجه نميگيرد، معلوم ميشود كه ناظر درست عمل نكرده است.
رييس كميته نظارت ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك و پارالمپيك همچنين بيان داشت: نكته ديگري كه ناظرين بايد مدنظر داشته باشند پرداختن به اصل قضيه و دوري از حاشيه است.
وي افزود: در كنار ناظرين سه، چهار منبع ديگر هم داريم، كميته روانشناسي، كميته پزشكي و كميته فرهنگي نيز اطلاعات مختلف از تيمها و فدراسيونها دريافت ميكنند، مجموع اين اطلاعات نشان ميدهد كه ناظر تا چه ميزان با فضاي حاكم آشناست و گزارشات وي از دانش و دقت كافي برخوردار است و نقصي ندارد.
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]