واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: منتجب نيا: با حفظ روحيه نقادي هماهنگي با حاكميت ضروري است
قائم مقام حزب اعتماد ملي با اشاره به اولين دستور جلسه اتاق فكر، بررسي هويت احزاب و به ويژه حزب اعتماد ملي، گفت: پس از بحث و تبادل نظر در زمينه هويت شناسي حزب در بخش سياسي و اقتصادي طرح هايي تهيه و تدوين شده است كه پس از تصويب دفتر سياسي و اقتصادي اعلام مي شود و در ابعاد فرهنگي اجتماعي ، تاكنون چند جلسه تشكيل شده كه همچنان ادامه خواهد داشت.
به گزارش ايلنا، رسول منتجب نيا در پاسخ به اين پرسش كه نظر شما در خصوص اينكه «برخي از افراد نسبت به حضور گسترده و مدون و با برنامه ريزي حزب اعتماد ملي انتقاداتي دارند و في المثل در برهه اي آن را به بازار گرمي انتخابات تعبير مي كنند»، چيست، گفت: با عنايت به اينكه حزب اعتماد ملي، مباني، اصول و اهداف مشخصي بر مبناي خط نوراني و فرهنگ مترقي امام خميني(ره) كه برخاسته از اسلام ناب است، دارد و با توجه به اينكه بارها گفته شده كه حزب اعتماد ملي در درون نظام جمهوري اسلامي فعاليت مي كند و هرگز اپوزيسيون نيست، بنابراين توافق و هماهنگي با حاكميت، هيچ گونه مغايرتي با اهداف و آرمان هاي حزب ندارد.
وي ادامه داد: اگر حزب بخواهد دست از اهداف خود بردارد يا به تعبيري تنها هيزم بيار انتخابات باشد، صحيح نيست ولي با حفظ حرمت ها و حريم ها و با روحيه نقادي نسبت به اربابان قدرت، هماهنگي و ارتباط نه تنها فاقد اشكال بلكه لازم و ضروري است.
رسول منتجب نيا در ادامه گفت وگوي خود و در پاسخ به اين سوال كه نظر شما در خصوص مباحث انحرافي چون طرح اين موضوع كه فعاليت حزب اعتماد ملي معطوف به كسب قدرت است; گفت: يكي از اهداف تشكيل احزاب، نقد قدرت و سپس بدست آوردن قدرت و مسووليت اداره كشور است و اين هدف، منفي و نامطلوب نيست چرا كه داشتن قدرت، وسيله اي است براي تحقق اهداف بلند مثل خدمت كردن به مردم، اصلاح امور كشور، اجراي احكام و قوانين الهي و ... و آقاي كروبي در فرصتي كه پس از انتخابات دور نهم رياست جمهوري پيدا كرد، به تشكيل حزب اقدام كرد كه معرفي كانديداهاي اصلح به جامعه و شركت فعال در انتخابات از اهداف حزب است.
قائم مقام اين حزب در باره مانيفست اعتماد ملي در حوزه مسايل سياسي، اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي; اظهار داشت: اين انتقاد به تمامي احزاب، گروه ها و جناح هاي سياسي ما وارد است و آن اينكه، پيش از اعلام موجوديت يك تشكيلات حزبي و حتي يك جناح، نسبت به تهيه مانيفست و مجموعه اي مدون كه هويت و ماهيت آن تشكل را مشخص كند و در واقع فصل مميزي بين آن تشكل و ساير تشكل ها باشد، اقدام نمي شود.
منتجب نيا افزود: نه تنها پيش از اعلام موجوديت كه پس از آن هم چنين اقدامي صورت نمي گيرد و همين ضعف در گروه ها يكي از عوامل ناكامي احزاب و عدم گرايش قوي مردم به آنها است.
وي با تاكيد بر اينكه آحاد ملت بايد يك حزب و گروه را كاملا بشناسد، افزود: بر اساس اين شناخت است كه مي توانند مرامنامه، اهداف، شيوه، روش، مواضع و برنامه هاي آن را مورد بررسي قرار دهند تا بتوانند بهترين را انتخاب كنند.
قائم مقام حزب اعتماد ملي گفت: يادمان هست مرحوم شهيد بهشتي پس از تشكيل حزب جمهوري اسلامي به رغم همه گرفتاري هاي خود به اين مهم توجه ويژه اي داشت; تاحدي كه كلاس هايي براي اين منظور داير كرده بود و جزواتي در اين موضوع نيز از سوي حزب انتشار مي يافت.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه حزب اعتماد ملي در اين زمينه تا حدي قصور داشته است، تصريح كرد: بايد به اين نكته نيز اشاره كنم كه از ابتداي تاسيس حزب و تشكيل هيات موسس، بر تحقيق و بررسي پيرامون هويت اين حزب و تعريف روشن و جامع و مانع آن از سوي دبير كل و ساير اعضا، تاكيد شده است.
وي ادامه داد: از جمله تهيه اساسنامه و مرامنامه تا حدي متفاوت از ساير احزاب، تهيه و ارائه منشور حزب، اعلام مواضع سياسي، اقتصادي و فرهنگي حزب در قالب بيانيه ها، مصاحبه ها، سخنراني ها و همايش ها و از همه مهمتر تشكيل اتاق فكر از حدود يك سال و نيم پيش با عضويت جمعي از انديشمندان داخل و خارج حزب، در دستور كار قرار گرفته است.
منتجب نيا در ادامه تصريح كرد: به عقيده ما كاري كه در زمينه مباني نظري و تئوريك، سياسي، اقتصادي و فرهنگي، اجتماعي، در حزب اعتماد ملي شده در حد خود كم نظير و قابل تحسين است ضمن آنكه بايد تا حصول نتيجه كامل و جامع ادامه يابد.
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]