واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير ستاد همكاري هاي آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه: جهت گيري آموزش و پرورش بايد در راستاي نهادينه سازي فرهنگي باشد
خبرگزاري فارس: دبير ستاد همكاريهاي آموزش و پرورش و حوزههاي علميه گفت: جهت گيري آموزش و پرورش بايد در راستاي تدبير باشد و بايد نهادينه سازي فرهنگي صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، علي ذوعلم ظهر امروز در همايش دبيران كميتههاي همكاريهاي آموزش و پرورش و حوزههاي علميه استانهاي منطقه 4 كشوري در اردوگاه الغدير فتح آباد تبريز با اعلام اينكه در نظام هاي گذشته بحث آموزش و پرورش بر بنيانهاي ضدديني شكل گرفته بود گفت: در آن زمان ها سلطه سياسي و اقتصادي بيشتر از بحث تعليم و تربيت مطرح بود.
وي ادامه داد: بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي، نيروهاي مومن و متعهد توانستند با حضور در بدنه آموزش و پرورش موجبات شكوفايي اين نهاد را به وجود آورند.
ذوعلم اضافه كرد: حوزههاي علميه در بحث تعليم و تربيت از حاشيه نشيني خارج شده و در بطن آموزش و پرورش قرار گيرند.
وي همچنين اظهار داشت: حضرت امام خميني ( ره) همواره به حضور روحانيت و ضرورت تلاش و كوشش روحانيت در امر آموزش و پرورش تأكيد داشتند.
مشاور وزير آموزش و پرورش در بخش ديگري از سخنان خود ادامه داد: بايد تحول بنيادين در آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه در ارتباط با همكاري و همفكري صورت گيرد، زيرا براي تربيت نسل جوان، نيازمند همكاري اين دو نهاد ارزشمند هستيم.
ذوعلم افزود: بايد شرايط تعامل و همكاري را فراهم كنيم و نبايد در اين امر مهم دچار غفلت شويم.
وي تصريح كرد: همانگونه كه در بحث همكاري حوزه و دانشگاه به نتايج خوبي دست پيدا كرديم، بايد در تعامل و همكاري آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه نيز هدفمند حركت كنيم.
ذوعلم افزود: ساماندهي و ساختاردهي به همكاري و همياري، مهم ترين اصل فعاليت ماست و در اين مدت كه اين فعاليتهاي انجام شده به نتايج خوبي دست يافتهايم، اما اين كامل نيست.
وي اظهار داشت: انگيزه و احساس نياز در آموزش و پرورش وجود دارد و بايد اين نياز را به خوبي بشناسيم.
مشاور وزير آموزش و پرورش و دبير ستاد همكاري هاي آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه همچنين گفت: اين همكاري و تعامل نبايد كوچك و اندك باشد بلكه بايد به صورت وسيع و بلند مدت انجام گيرد.
وي با اعلام اينكه بايد نيازها و موارد همكاري را به خوبي بشناسيم، تأكيد كرد: بايد نسبت به مسائل مختلف زمينه سازي صورت گيرد تا اين همياري تأثيرات زيادي به دنبال داشته باشد.
ذوعلم ادامه داد: با تربيت نسل جوان و بسترسازي مناسب ميتوان شاهد رشد و شكوفايي جامعه بود.
وي همچنين تأكيد كرد: هدف حوزههاي علميه تربيت انسان سالم است و هدف آموزش و پرورش نيز همان تعليم و تربيت است، بنابراين بايد در اين اهداف مشخص حركت كنيم.
ذوعلم اضافه كرد: براي اينكه رسالت تعليم و تربيت به خوبي انجام گيرد، بايد با آگاهي بيشتر و با بصيرت كار كرد.
وي تأكيد كرد: متأسفانه پدران و مادران ما آنگونه كه بايد از شيوههاي مناسب نميتوانند استفاده كرده و كودكان را تربيت كنند كه اين امر نيز بايد مورد توجه قرار گيرد، به طوريكه حوزههاي علميه پدران و ماردان را نيز آموزش دهند تا تعليم و تربيت جوانان به خوبي انجام گيرد.
ذوعلم همچنين گفت: آموزش و پرورش ميتواند همه چيز را تحت تأثير قرار دهد و فرزندان خوبي به جامعه تحويل دهد، بنابراين همه مسئولان، نهادها و ارگانها بايد آموزش و پرورش را در اين امر خطير همراهي كنند.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش آماده هرگونه همكاري با حوزههاي علميه است و بايد بتوانيم در خدمت تربيت نيروهاي جامعه براي آينده باشيم تا كشورمان به رشد و توسعه دست يابد.
ذوعلم تأكيد كرد: جهت گيري آموزش و پرورش بايد در راستاي تدبير باشد و بايد نهادينه سازي فرهنگي صورت گيرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: بايد دست در دست هم داده تا جوانهايمان را متوجه مشكلات و تهاجم فرهنگي كنيم و در اين راه حوزههاي علميه و آموزش و پرورش وظيفه دشواري برعهده دارند.
ذوعلم توضيح داد: حوزه هاي علميه بايد تلاش كنند و با ظرفيت سازي مناسب به تربيت افراد متخصص پرداخته تا بحث تعليم و تربيت بيش از اين شكوفا شود.
دبير ستاد همكاري هاي آموزش و پرورش و حوزههاي علميه همچنين گفت: ايجاد رشته تخصص تعليم و تربيت اسلامي در حوزه هاي علميه بايد مورد توجه قرار گيرد كه تأسيس مدارس تحت مديريت حوزه هاي علميه كار خوبي خواهد بود.
ذوعلم تأكيد كرد: اگر همكاري با آينده نگري همراه نباشد به اهداف خود كه همانا تربيت نيروهاي صالح است، دست نخواهيم يافت.
انتهاي پيام/ب
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]