واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خودروي پرايد همچنان بيشتر از ساير خودروها سرقت مي شود
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): رييس پليس آگاهي نيروي انتظامي با اشاره به اينكه خودروي پرايد همچنان بيشتر از ساير خودروها سرقت مي شود ،گفت: البته كارخانه سازنده اين خودرو براي رفع مشكلات اين خودرو در حال تلاش است.
سرتيپ دوم پاسدار سيد "اصغر جعفري" روز يكشنبه در مركز ارتباط مستقيم مسوولان ناجا با مردم (197) به خبرنگاران گفت : روزانه 34 خودرو به سرقت مي رود بطوريكه در چهار ماهه ابتداي امسال چهار هزار و 216 خودرو سرقت شده است.
وي با بيان اينكه در همين مدت چهار هزار و 330 خودرو كشف شده است افزود: خودروهاي كشف شده بيشتر مربوط به سالهاي گذشته بوده است.
جعفري اظهارداشت: 70 درصد خودروهاي سرقتي در ماه اول سرقت توسط ماموران آگاهي ناجا كشف مي شوند.
رييس پليس آگاهي ناجا با اشاره به تعامل خوب پليس آگاهي با خودرو سازان كد گذاري قطعات خودروها از سوي كارخانجات سازنده خودرو را دليلي بر كشف سريع تر خودروها اعلام كرد .
وي يكي از موارد در مورد خودروهاي سرقتي را خروج اين خودروها از كشور اعلام كرد و گفت: همين موضوع باعث شده تعدادي از اين خودروها هنوز كشف نشوند .
وي با اشاره به پيگيري ساماندهي موتورسيكلت ها از سوي ناجا گفت : بخشي از اين كار كه در حيطه ناجا است در حال پيگيري است كه از آن جمله مي توان شماره سريال گذاري در قطعات موتورسيكلت را نام برد .
رييس پليس آگاهي ناجا گفت: تاپايان سال وضعيت موتور سيكلت ها شكل سامان يافته تري خواهد يافت و ديگر شاهد نقل و انتقال موتور سيكلت ها به صورت كاغذي نخواهيم بود .
جعفري در مورد پيگيري پليس در مفاسد اقتصادي گفت: مانند سال قبل با جديت پيگير اينگونه موارد هستيم و همين شدت در پيگيري ها باعث كاهش وقوع اينگونه جرايم به خصوص در بانك ها شده است .
رييس پليس آگاهي ناجا برخورد با مالخر ها را از ديگر اولويت هاي پليس آگاهي ناجا اعلام كرد و گفت كه ناجا از حداكثر اختيارات واحدهاي انتظامي در برخورد با مالخر ها استفاده مي كند.
جعفري بانك ژنتيك در اداره تشخيص هويت آگاهي ناجا را امكان مناسبي براي تشخيص ،كشف و به دام انداختن مجرمين اعلام كرد و گفت: در رابطه با كشف هويت اجساد بانك ژنتيك نقش قابل ملاحظه اي خواهد داشت.
رييس پليس آگاهي ناجا بانك ژنتيك را همچنين در شناسايي گروه هاي خاصي از مجرمين پرخطر كه از آنها نمونه هاي ژنتيكي موجود است موثر دانست.
جعفري بدرفتاري از سوي ماموران آگاهي ناجا را با كاهش اعلام كرد و گفت كه در سال 86 تعداد 46 پرونده در اين ارتباط به بازرسي ناجا ارسال شده است كه نسبت به گذشته كاهش چشمگيري داشته است.
وي جايگزيني روشهاي علمي به جاي روشهاي سنتي را دليلي براي كاهش تشكيل پرونده هاي بد رفتاري در پليس آگاهي ناجا اعلام كرد .
رييس پليس آگاهي ناجا با اشاره به كاهش وقوع در اكثر جرايم در چهار ماهه ابتدايي سال جاري گفت كه دراين مدت در سرقت منزل 9 درصد ،در سرقت مغازه 13 درصد ،در سرقت بانك 56 درصد ، سرقت خودرو 12 درصد ،سرقت هاي به عنف پنج درصد و در سرقت مسلحانه نيز با كاهش بيش از 36 درصدي در وقوع مواجه بوده ايم .
جعفري افزود: در مجموع جرايم نسبت كشف به وقوع 86 درصد بوده است كه در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته افزايش 14 درصدي داشته ايم، اما در كيف قاپي و سرقت موتورسيكلت به ترتيب با افزايش چهار و هفت درصدي در وقوع مواجه بوديم .
رييس پليس آگاهي ناجا نسبت كشف به وقوع در جرايمي از قبيل سرقت منزل را 94 درصد ، سرقت خودرو 103 درصد (خودروهاي سرقتي سالهاي گذشته) و در موتورسيكلت 55 درصد اعلام كرد.
وي همچنين نسبت كشف به وقوع در كيف قاپي را 87 درصد اعلام كرد كه نسبت به سال گذشته با افزايش 20 درصدي در بهبود شاخص ها روبرو بوده ايم .
وي دليل اين بهبود در شاخص ها را اولويت پليس آگاهي ناجا به اين گونه جرايم در سال جاري اعلام كرد و گفت كه در سرقت به عنف كه شكل بارز آن را مي توان جرايم خياباني به شمار آورد نسبت كشف به وقوع 80 است كه نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد بهبود 22 درصدي بوده ايم .
جعفري اولويت گذاري بر روي جرايم خياباني را باعث كسب نتايج مطلوب در اين حوزه از فعاليت ها اعلام كرد .
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]