واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نماينده مردم دماوند: مجلس به شدت از سطحينگري و اختلافات جناحي و سياسي اجتناب كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
نماينده مردم دماوند در مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس شوراي اسلامي محل اجتماع نمايندگان و نخبگان كشوري است كه در حساسترين نقطه جغرافيايي، سياسي و اقتصادي جهان قرار دارد.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شاهرخ رامين در نطق پيش از دستور امروز خود با بيان اين مطلب، عنوان كرد: مجلس شوراي اسلامي نمونه كم نظيري از استقلال طلبي، آزادي خواهي، اسلاميت و جمهوريت به معناي خاص و ناب اين واژهها است، چنين كانوني به طور طبيعي موظف است هم و غم و تلاش و ابتكار و اقتدار خود را معطوف به مسائل راهبردي كلان واستراتژيك كند و از پرداختن به اموري كه بررسي يا انجام آنها در ساير قوا، نهادها و موسسات ممكن و ميسر است، به جد اجتناب كند.
وي افزود: در سايه اين باور خود و همكارانم را به اتخاذ رويكردهاي نوين، مطالعه و تحليل دقيق شرايط امروز جهان و ايران، استفاده از نظرات نخبگان، كارشناسان، صاحبنظران و رسانههاي جمعي اعم از صدا و سيما و مطبوعات و پيوند مستحكم و مستمر با جامعه دانشگاهي و استفاده دقيق و صحيح از رهنمودهاي علماي دين و مراجع عظام تقليد دعوت ميكنم.
نماينده مردم دماوند و فيروزكوه يادآور شد: آنچه براي قوه مقننه كه حسب فرمايش معمار فقيد نظام اسلامي امام راحل عظيم الشان در راس امور ميباشد، داراي اهميت ويژه است، اين است كه به شدت از سطحي نگري، اختلافات جناحي و سياسي، در افتادن به وادي چالشهاي فردي و گروهي و روزمرگي اجتناب كند.
وي ادامه داد: تحقق اين مهم مستلزم كار كارشناسي، لحاظ كردن عامل زمان در تحقق بسياري از امور،جامعه نگري و لحاظ كردن منافع بلند مدت نظام جمهوري اسلامي است.
اين عضو كميسيون بهداشت و درمان با اشاره به موفقيت ديپلماتيك جمهوري اسلامي ايران در راهبري و هدايت مذاكرات مرتبط با انرژي هستهيي گفت: موفقيت ديپلماتيك ايران در راهبري و هدايت مذاكرات مرتبط با انرژي هستهيي و رفتار معنيدار هر يك از كشورهاي عضو گروه 1+5 بي ترديد از جمله مهمترين مسايل مبتلابه اين روزگار است كه البته حسب نظر مقام معظم رهبري، مديريت مذاكرات بر عهده شوراي عالي امنيت ملي به رياست رييس جمهور و نيز نماينده مقام معظم رهبري است و مجلس در اين مقطع حساس موظف است آثار و عوارض مسقيم و غير مستقيم اين روند را پيگيري، بررسي و در اقدامات و ماموريتهاي اصلي خود مورد توجه قرار دهد.
رامين همچنين طرح تحول اقتصادي دولت، هدفمند كردن يارانهها و واقعي كردن قيمتها و ساماندهي اقتصاد كشور را از جمله اموري دانست كه به كرات طي دو دهه اخير درباره آنها بحث و بررسي و در پارهاي موارد اقدام شده است.
وي افزود: طرح تحول اقتصادي موضوع جديدي نيست، اقتصاد كشور بيمار نفت خوردهاي است كه از تغذيه نفتي با تغييرات مستمر بهاي اين كالاي استراتژيك نه تنها بهره مند نشده است، بلكه هر روز دولتيتر و بيمارتر شده است و نيازمند يك معالجه دقيق، علمي، واقعي و زماندار است.
نماينده مردم دماوند افزود: در گام سوم كه مقدمات اجراي طرح ميتواند نام بگيرد، زمان بندي و مرحله بندي و طبقه بندي مخاطبان و ذي نفعان است، به نحوي كه كمترين تنش، آسيب و مشكل را براي كل كشور به وجود آورد.
اين عضو كميسيون بهداشت و درمان با اشاره به وظيفه خطير مجلس در نظارت و همراهي با دولت گفت: وظيفه مجلس در همراهي با دولت خدمتگزار چنانچه در اسناد بالا دستي كشور نيز قيد شده است، در اين مقطع تمسك به همان توصيههاي اوليه يعني مطالعه و تحليل عميق و دقيق، جامعنگري و لحاظ كردن منافع بلند مدت كشور و ملت و نظام جمهوري اسلامي است، برخورد كارشناسانه نمايندگان انديشمند و فاضل مجلس با اين تصميم دولت و ساير تصميم گيريهاي جاري و آتي ميتواند دستاوردهاي ارزشمند و پايداري براي تحقق مفاد سند چشم انداز ايجاد كند.
وي در ادامه با انتقاد از معرفي نشدن وزراي وزراتخانههاي سه گانه گفت: آسيبي كه در ابعاد مديريتي و اجرايي و انجام ماموريتهاي دولت از اين وضعيت ايجاد ميشود، اساسا قابل قبول و قابل توجيه نيست، مجلس هشتم آمادگي دارد، با افراد پيشنهاد شده از سوي رييس جمهور مذاكره كند، برنامههايشان را ببيند، مطالعه و بررسي كند و نسبت به آنان صادق و شفاف اظهار نظر كند.
رامين متذكر شد: در سال پاياني دولت با در نظر گرفتن حجم مسايل مبتلابه در حوزه اقتصاد، راه و ترابري و امور استانها و مسايل سياسي، امنيتي داخل كشور اساسا برازنده نيست كه چنين وضعيتي ادامه داشته باشد، انتخاب افراد جايگزين چندان كار دشواري نيست و اميدواريم مديريت اين موضوع به بهترين شكل انجام شود.
نماينده دماوند در پايان با تبريك ابقاء توكلي در پست رييس مركز پژوهشها گفت: ايجاد وقفه در تعيين رييس براي مركز مهم و استراتژيك پژوهشها برازنده مجلس شوراي اسلامي نبود، و اميدوارم مركز پژوهشها در دوره جديد ماموريت خود موفق شود.
انتهاي پيام
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]