واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
دانشجويان آموزشكده سما نيشابور مزار شهداي عمليات مرصاد را گل باران كردند
نيشابور - خبرنگار آفرينش
همزمان با 5 مرداد ماه، سالروز انجام عمليات مرصاد، دانشجويان آموزشده سما نيشابور مزار شهداي اين عمليات، واقع در بهشت فضل اين شهرستان را گلباران كردند.
به گزارش خبرنگار افرينش در اين آيين معنوي كه عصر روز پنجم مرداد ماه برگزار شد، اعضاي تيم دوچرخه سواري آموزشكده سما نيشابور حد فاصل اين مركز آموزش عالي تا بهشت فضل اين شهرستان را ركاب زده و مزار شهداي عمليات غرور آفرين مرصاد را گل باران و غبارروبي كرند.
واحد اراك ، قهرمان مسابقات بسكتبال برادران منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامي شد
تيم بسكتبال واحد اراك ،موفق به كسب عنوان قهرماني مسابقات بسكتبال برادران منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامي شد.
مسابقات بسكتبال برادران منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامي با حضور 9تيم و 135 نفر ورزشكار به مدت 4 روز به ميزباني واحد ملاير برگزار شد.
در اين دوره از مسابقات پس از رقابت بين تيم هاي شركت كننده تيم دانشگاه آزاد اسلامي اراك مقام اول ، خرم آباد دوم و تيم واحد ملاير به مقام سوم دست يافتند .
اسامي تيم هندبال دانشگاه آزاد اسلامي اراك به مربيگري سعيد اديب نيا و سرپرستي مهدي شريفيان به شرح ذيل مي باشد: محمد زارعي، مجيد زارعي ، محمد مالك آبادي، محمد احمدي، سجاد صفري، امير كرامتي ، پيام خوشدوني ، نويد فراهاني ، ايمان رئيسي زاده، عادل زنجاني ، جلال جلال منش و عابد مرادي.
با مشاركت دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين - پيشوا
همايش نقش امر به معروف و نهي از منكر برگزار شد
همايش نقش امر به معروف و نهي از منكر به منظور بررسي نقش امر به معروف و نهي از منكر و همچنين جستجوي راهكارهاي علمي در جلوگيري از گناهان كبيره در ادارات برگزار شد.
به گزارش ايسكانيوزاين همايش با مشاركت دانشگاه آزاد اسلامي، فرمانداري شهرستان ورامين، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شهرستان، نيروي انتظامي شهرستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان و ستاد احيا» امر به معروف و نهي از منكر ورامين در سالن اجتماعات دانشكده كشاورزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين - پيشوا برگزار شد.
در اين همايش، امام جمعه شهرستان ورامين و نماينده ورامين در مجلس شوراي اسلامي و رييس ستاد احيا» امر به معروف و نهي از منكر در ادارات شهرستان و جمعي ديگر از مقامات و مسوولين سياسي و فرهنگي شهرستان در خصوص اين فريضه و اينكه نمي توان در يك جامعه زندگي كرد و از كنار مسائلي كه سلامت آن را به خطر مي اندازد بي تفاوت گذشت و سرنوشت اعضاي آن تنها با سلامت جامعه سالم مي ماند و امر به معروف و نهي از منكر بزرگترين ضامن سلامت جامعه است، به ايراد سخنراني پرداختند.
سخنراني اعضاي هيات علمي واحد تهران جنوب در كشورهاي مالزي و هلند
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب ، دكتر فرشاد اخلاقي عضو هيات علمي دانشگاه آزاداسلامي واحد تهران جنوب در ماه مي 2008 در سمينار بين المللي : Engineering manufacturing anb Mechanical
در كشور مالزي شركت كرد. در اين سمينار وي با ارائه مقاله خود با عنوان "تاثير قرار گيري در دماي بالا روي خواص كششي الياف بازالت " به ايراد سخنراني پرداخت.
اين مقاله با همكاري دكتر سيد محسن ثابت و دكتر رضا اسلامي فارساني از اعضاي هيات علمي اين واحد انجام شد.
همچنين دكتر فرشيد عبدي عضو هيات علمي گروه مهندسي صنايع دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب درماه ژوئن 2008 در پانزدهمين سمينار بين المللي Euroma Annual در كشور هلند شركت كرد.
در اين سمينار وي با ارائه مقاله خود با عنوان " مدل ناب سازي در صنايع خدماتي همراه با روشي براي ارزيابي خدمات در كلاس جهاني " به ايراد سخنراني پرداخت.
كاربردي كردن علوم بايد در سرلوحه برنامه مراكز آموزش علمي- كاربردي قرار بگيرد
سرپرست مركز علمي-كاربردي جهاددانشگاهي شعبه مراغه گفت: تربيت نيروي انساني متخصص ، متناسب با نياز بازار كار بايد در راس برنامه هاي بلند مدت مراكز آموزش عالي علمي- كاربردي كشور قرار بگيرد.
به گزارش ايسكانيوز خسرو كنعاني، سرپرست مركز علمي-كاربردي جهاددانشگاهي شعبه مراغه با اعلام مطلب فوق افزود: فلسفه ايجاد دانشگاه هاي علمي-كاربردي در كشور در ابتدا تزريق نيروي كار متخصص به بازار كار بود كه احساس مي شود اين فلسفه درحال حاضر با عملكرد برخي از مراكز علمي-كاربردي كه به پذيرش در رشته هاي علوم انساني و غيركاربردي روي آورده اند همخواني ندارد بلكه شرايط سهل و آسان اعطا» مدارك دانشگاهي به جوانان و افزايش نيروي جوان بيكار با مدارك بالا را سبب شده اند.
وي افزود: مراكز علمي-كاربردي بايد با توجه به شرايط و پتانسيل هاي منطقه اقدام به جذب و آموزش دانشجو نمايند تا نسبت به كاربردي كردن علوم كه همان فلسفه ايجاد مراكز علمي-كاربردي مي باشد، تلاش نمايند.
كنعاني گفت: درحال حاضر بسياري از مراكز علمي-كاربردي از فلسفه اوليه خود فاصله گرفته و صرفا به فعاليت آموزشي و اعطاي مدرك با شرايط آسان روي آورده اند كه اثرات آن در جامعه بسيار منفي مي باشد.
به اعتقاد وي در حال حاضر دانشگاههاي دولتي و آزاد اسلا مي و ... به اندازه كافي نسبت به تربيت دانشجويان اقدام نموده اند و مراكز علمي كاربردي بايد بيشتر در راستاي تربيت نيروي انساني متخصص اقدام نمايند.
كنعاني ادامه داد: جهاددانشگاهي به عنوان يك نهاد انقلابي با شناسائي پتانسيل هاي موجود در مناطق مختلف كشور به ايجاد اين مراكز نموده است كه در بسياري از اين مراكزتجربه بسيار خوبي بدست آمده است و همواره سعي نموده است به
عنوان پل ارتباطي بين جامعه و دانشگاه ايفاي نقش نمايد بطوري كه در چند سال ايجاد اين مراكز بسياري از فارغ التحصيلان مراكز علمي-كاربردي جهاددانشگاهي جذب بازار كار شده اند.
سرپرست شعبه مركز مراغه در پايان با اشاره به مشكلات اين مراكز گفت: متاسفانه عليرغم اين فلسفه در مراكز علمي-كاربردي در حال حاضر به دليل بسياري از مشكلات از قبيل محدوديت منابع مالي و... امكان تحقق اهداف علمي-كاربردي وجود ندارد و لازم است تا مسئولان توجه بيشتري به اين مراكز جهت رفع موانع موجود داشته باشند.
وي گفت: درمان بيكاري موجود در جامعه و همچنين تربيت نيروي كار متخصص در گرو توجه بيش از پيش به مراكز آموزش عالي علمي-كاربردي مي باشد.
انتشار مقاله عضو هيات علمي واحد
تهران جنوب در مجله ISI
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب ، مقاله دكتر صديق رئيسي عضو هيات علمي گروه صنايع و معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب با عنوان تجزيه و تحليل و بهينه سازي ورق هاي كامپيوزيتي هيبريد هوشمند تحت ضربه هاي سرعت پايين به كمك روش سطوح پاسخ در مجلهstructures walleb - Thin جلد 46 سال 2008 با درجه علمي ISI منتشر شد.
لازم به ذكر است پيش از اين بيش از بيست مقاله در مجلات معتبر ISI ، علمي پژوهشي و علمي ترويجي و همچنين كنفرانس هاي معتبر بين المللي و داخلي از دكتر رئيسي ارائه و منتشر شده است.
"همايش كوثر" با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساوه برگزار شد
فرمانده سپاه ناحيه ساوه از برگزاري همايش ميلاد كوثر در ساوه خبر داد.
به گزارش ايسكانيوزسرهنگ مسعود اعتمادي با اعلام اين خبر افزود:سپاه شهرستان ساوه با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساوه توانست همايش كوثر را در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي اين واحد برگزار كند.
وي در خصوص ويژگي هاي اين همايش خاطرنشان كرد:اين همايش يكي از بزرگترين همايش ها در استان مركزي بود كه درآن در حدود 4هزار نفر از شهرستان ساوه وديگر شهرستان هاي استان مركزي حضور داشتند.
وي خاطرنشان كرد:اين همايش به تبيين نقش وجايگاه خواهران در جامعه اسلامي پرداخت واغلب شركت كنندگان آن نيز خواهران بودند كه با حضور پرشور خود بارديگر با آرمان هاي اسلامي وديني تجديد ميثاق كردند.سرهنگ اعتمادي در خصوص جايگاه حضرت فاطمه زهرا(س) در اسلام اذعان داشت:حضرت فاطمه زهرا (س) يكي از بانوان نمونه عالم هستند كه جايگاه بسيار رفيعي در جهان دارند وهنگامي زنان مسلمان مي توانند به شخصيت والاي خويش دست پيدا كنند كه الگوگيري خود را از حضرت فاطمه زهرا (س) از دست نداده باشند.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي خبر داد:
تصويب برنامه آموزشي رشته تخصصي
"استخوان و مفاصل"
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت از تصويب برنامه آموزشي رشته تخصصي استخوان و مفاصل خبر داد.
دكتر محمدعلي محققي در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: برنامه آموزشي رشته تخصصي استخوان و مفاصل پس از تصويب در شوراي تخصصي، جايگزين برنامه فعلي اين رشته مي شود.
به گفته وي، دانشجويان فعلي اين دوره براساس هماهنگي هاي انجام شده با گروه هاي آموزشي، از برنامه جديد بهره مند شوند.
وي ادامه داد: دستياراني كه از ابتداي سال تحصيلي در اين رشته پذيرفته مي شوند، دوره آموزشي را بر اساس برنامه آموزشي جديد مي گذرانند. وي با اشاره به مصوبات شوراي آموزش پزشكي، تصريح كرد: در نشست قبلي شورا برنامه آموزشي هفت رشته تخصصي جراحي عمومي، بيماري هاي داخلي، بيماري هاي عفوني و گرمسيري، طب فيزيكي و توانبخشي، طب كار و بيماري هاي زنان و زايمان و يك رشته فلوشيپ تروما در جراحي عمومي مورد تصويب قرار گرفت. دكتر محققي در خاتمه با بيان اينكه برنامه آموزشي رشته بيماري هاي كودكان تدوين شده است، تصريح كرد: برنامه آموزشي آن براي تصويب به نشست بعدي شوراي آموزش پزشكي و تخصصي ارائه خواهد شد.
روساي دو دانشگاه رازي كرمانشاه و بابل عراق تفاهمنامه همكاري امضا كردند
روساي دانشگاه هاي بابل عراق و رازي كرمانشاه در خصوص همكاري هاي آموزشي و پژوهشي تفاهمنامه امضا كردند. به گزارش ايسنا منطقه كرمانشاه، پروفسور نبيل هاشم الاعرجي رييس دانشگاه بابل عراق در چارچوب گسترش همكاري هاي اين كشور با جمهوري اسلامي ايران و تمايل طرفين به تعميم آن در بخشهاي آموزش، پژوهش و فناوري، از دانشگاه رازي كرمانشاه بازديد و با پروفسور محمد مهدي خدايي رييس اين دانشگاه ديدار و مذاكره كرد. در اين ديدار تفاهمنامه اي در9 بند به امضاي طرفين رسيد كه از مهمترين بخش هاي آن مي توان به گسترش همكاري هاي دو جانبه ميان دانشگاه هاي بابل عراق و رازي كرمانشاه، همكاري در جهت تبادل استاد و دانشجو، گذراندن دوره و فرصت مطالعاتي، تبادل دانشجو در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري، اجراي دوره هاي كوتاه مدت در رشته هاي مورد توافق دوطرف، بازديد اعضاي هيات علمي و دانشجويان دو دانشگاه و فراهم كردن شرايط برگزاري كنفرانس هاي علمي مشترك اشاره كرد. در مفاد ديگري از اين تفاهمنامه بر فراهم كردن شرايط اسكان و آموزش رايگان اساتيد و دانشجويان مشمول اين يادداشت تفاهم و عزم دو طرف بر تبادل اطلاعات در قالب فصلنامه هاي تخصصي، نشريات علمي و غيره و همچنين اطلاع رساني اينترنتي در دو دانشگاه تاكيد شده است. در اين تفاهمنامه ضمن اشاره به امكان گسترش زمينه هاي تحقيقاتي دو طرف، مدت اين ياداشت تفاهمنامه سه سال مشخص شده كه با رضايت طرفين قابل تمديد خواهد بود.
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]