واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: محسن رضايي: رهبر معظم انقلاب يك تنه در مقابل دنياي كفر ايستادهاند ايران در جنگ تحميلي از نظر معنوي، سياسي و نظامي پيروز شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و حماسه
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: ايران در جنگ تحميلي از نظر معنوي، سياسي و نظامي پيروز شد.
به گزارش خبرنگار سرويس فرهنگ و حماسه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محسن رضايي كه در همايش پيشكسوتان جهاد و شهادت سوسنگرد در سالن غدير سخن ميگفت، افزود: بايد با پيوندزدن امروزمان به ديروز به خاطر آوريم خداوند چه فرصت تاريخي را نصيب ما كرده است.
وي يادآور شد: وقتي عراق به ايران حمله كرد جبهههاي مختلفي در مقابلش تشكيل شد و بهترين بندگان خدا در آنها وارد شدند كه به دنبال عروج و تعالي بودند و سوسنگرد يكي از اين جبههها بود. سوسنگرد يك مسجد و معبد بود و بهشتيان در يك غربت و مظلوميتي در سوسنگرد جمع شده بودند. دشمن از بسياري جهات به اين شهر حمله ميكرد.
وي ادامه داد: اهواز براي دشمن خيلي مهم بود و انواع تاكتيكها را بهكار برد تا به آن برسد كه راهش سوسنگرد بود بنابراين دفاع از سوسنگرد دفاع از اهواز، دفاع از اهواز دفاع از خوزستان و دفاع از خوزستان دفاع از كل كشور بود. در يك كلام دفاع از سوسنگرد دفاع از كل جنگ بود اما خيليها ارزش سوسنگرد را درك نميكردند.
رضايي اظهار كرد: دشت آزادگان لقب زيبايي براي اين منطقه است چون از اقصي نقاط كشور براي دفاع از سوسنگرد در منطقه حضور داشتند. عرب زبانهاي سوسنگرد نيز فريب تبليغات صدام را نخوردند و پاي نظام و ميهن خود ايستادند و آزادگي خود را حفظ كردند.
فرمانده وقت سپاه در بخش ديگري از سخنانش گفت: شهيدان به دشت آزادگان مفهوم بخشيدند و اين دشت در دفاع مقدس جان گرفت البته همه جبههها همينطور بودند.
وي افزود: نتيجه مقاومت نيز به خوبي قابل مشاهده است. فرهنگ و معنويت يكي از اين نتايج است. دفاع مقدس به كارخانه توليد فرهنگ غني اسلامي تبديل شد و انسانهاي بزرگي ساخت و هنوز هم از دستاوردهاي آن دوران در امور مختلف استفاده ميشود. در دفاع مقدس زنجيره شكستهاي ايران در 200 سال اخير شكسته شد و ايران عزت يافت.
رضايي مردادماه را ماه پيروزيهاي ايران دانست و افزود: تأسفآور است كه عدهاي پايان جنگ را شكستخورده نشان ميدهند. اگر قطعنامه 598 را با تلخي پذيرفتيم اين تلخي در مردادماه به شيريني تبديل شد و وقتي امام راحل در بحث قطعنامه 598 فرمودند: من جام زهر را نوشيدم، اوضاع عوض شد، امام كه دنبال توجيهگري نبودند.
رضايي تصريح كرد: جنگ تحميلي با پيروزي معنوي، سياسي و نظامي ايران پايان يافت. حضرت امام در پذيرش قطعنامه 598 ريسك بزرگي كردند چون اميدي به پذيرفتهشدن آن توسط عراق نبود و همين هم شد چون دشمن دوباره به ايران حمله كرد و جنگ سرنوشت آغاز شد. جاده اهواز _ خرمشهر يك بار ديگر توسط دشمن قطع شد و خرمشهر به محاصره افتاد. وضعيت حساس شد. حاج احمد آقا با من تماس گرفتند و گفتند: حضرت امام ميفرمايند: يا خرمشهر يا سپاه. معلوم نيست چرا اين قضايا بيان نميشود و ساده از كنار آن ميگذرند.
وي ادامه داد: درست در گيرودار حمله عراق به جنوب كشورمان، عراق با تصرف قصرشيرين وگيلان غرب و با تشكيل يك خط ، منافقان را از اين خط عبور داد و آنها به 30 _ 40 كيلومتري كرمانشاه رسيدند. اينجا بود كه عمليات مرصاد توسط ايران شروع شد و لشكرهاي سپاه با وجود غافلگيري، جبههاي در مقابل منافقان تشكيل دادند و آنها را عقب راندند.
يكي از فرماندهان اين عمليات، سردار مرادي، استاندار كنوني همدان است كه تعريف ميكرد: با چشم خود خلبانان عراقي را ديدم كه چگونه از منافقان پشتيباني ميكردند. آن زمان مقام معظم رهبري با بيت حضرت امام تماس گرفتند و گفتند: فرماندهان ميگويند حاضريم به بصره حمله كنيم اما امام فرمودند: دشمن را تا مرز تعقيب كنيد اما آن طرف مرز نرويد.
رضايي يادآور شد: در هفته بعد از پذيرش قطعنامه كه دشمن دوباره به خاك كشورمان تجاوز كرد مردم گروهگروه به جبههها آمدند و جنگ دراين شرايط پايان يافت و صدام از ترس حمله ايران به بصره قطعنامه 598 را در موضع ضعف پذيرفت. ايران نيز قبلا به صورت رسمي قطعنامه را رد نكرده بود بلكه به دنبال شفافسازي مفاد آن بود.
وي در بخش ديگري از اين همايش گفت: امروز ما مسؤوليت سنگيني داريم. چيزي كه ديديم يك پيام است كه بايد برسانيم. پيامرساني عاشورا كمتر از شهادت در عاشورا نيست و حضرت زينب(س) مسؤوليت يافت پيام عاشورا را در طول تاريخ به صدا درآورد.
رضايي گفت: بايد از اين سرمايه و پشتوانه خدادادي به درستي بهرهمند شويم و ارزان فروشي نكنيم. امروز كشور ما با نواي امام به راهش ادامه ميدهد و رهبر معظم انقلاب اسلامي يك تنه در مقابل دنياي كفر ايستادهاند و ما هم بايد اين جبهه را حفظ كنيم.
انتهاي پيام
جمعه 4 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]