واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: با حضور 156 آموزشكده از سراسر كشور بيست و يكمين دوره مسابقات علمي كاربردي آموزشكده هاي فني و حرفه اي آغاز شد
بيست و يكمين دوره مسابقات علمي كاربردي دانشجويان آموزشكدههاي فني و حرفه اي سراسر كشور، يادواره دانشجو، نوآوري و شكوفايي از ديروز در اصفهان آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، سيد حسين مدني، مدير آموزشكده فني مهاجر اصفهان و ميزبان بيست و يكمين دوره مسابقات علمي كاربردي آموزشكده هاي فني و حرفه اي سراسر كشور در مراسم افتتاحيه اين دوره از مسابقات با اشاره به حضور اكثر مراكز و آموزشكدههاي فني و حرفه اي سراسر كشور در اين دوره از مسابقات گفت: در دوره بيست و يكم مسابقات، 156 آموزشكده از سراسر كشور شركت دارند؛ كه تاكنون 812 دانشجو از اين آموزشكده ها پذيرش شده اند.
وي تفاوت اين دوره از مسابقات با دورههاي قبلي را الكترونيكي شدن همه مراحل ثبت نام دانشجويان تا ارائه نتايج نهايي آزمونها عنوان كرد.
سيد حميد حسيني، سرپرست دفتر مدارس عالي كشور در ادامه اين مراسم با اشاره به تقارن اين دوره از مسابقات با ايام ميلاد امام علي (ع) هدف از برگزاري مسابقات علمي كاربردي دانشجويان را تقويت توان و بنيه علمي فرهنگي دانشجويان و مراكز آموزش عالي و نيز فراهم كردن زمينههاي تعامل و تحول در مسائل علمي دانشجويان برشمرد.
وي افزود: شناخت بيشتر آموزشكدههاي فني و حرفه اي كشور از يكديگر، بهره بردن از توان علمي آموزشكدهها و آگاهي از سطح علمي آنها از ديگر اهداف اين دوره از مسابقات است.
حسيني يادآور شد: دانشجويان موسسات آموزش عالي و فني و حرفه اي از لحاظ علمي هيچ كمبودي نسبت به ساير دانشگاه ندارند؛ چرا كه اين دانشجويان نيز در يك مسابقه بزرگ علمي كه با شركت 600 هزار نفر برگزار ميشود، شركت ميكنند و در پايان 60 هزار نفر، موفق به راهيابي به مراكز فني و حرفه اي ميشوند؛ كه نشان دهنده علاقه اين دانشجويان به ادامه تحصيل و استعداد بالاي آنان است.
وي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در رابطه با توليد فكر و علم، از استادان و دانشجويان خواست فعاليت هاي پژوهشي را در اولويت برنامههاي خود قرار دهند.
سرپرست دفتر مدارس عالي كشور در زمينه جايگاه اجتماعي مراكز و آموزشكدههاي فني و حرفه اي نيز گفت: يكي از مسائل بزرگ جامعه ما در بعد اقتصادي، نرخ بيكاري است؛ بنابراين دانشكدههاي فني و حرفه اي در كاهش نرخ بيكاري تلاش ميكنند؛ به طوري كه نتايج يك بررسي نشان ميدهد 80 درصد دانشجويان اين مراكز، جذب بازار كار شده اند.
وي از فعاليتهاي دولت نهم در زمينه توجه به مراكز فني و حرفه اي، تصويب تاسيس 19 دانشكده و ارائه وام دانشجويي به دانشجويان اين مراكز ابراز خرسندي كرد.
سيد حسين مدني، مدير آموزشكده فني مهاجر اصفهان در حاشيه مراسم افتتاحيه مسابقات علمي كاربردي آموزشكدههاي فني و حرفه اي در جمع خبرنگاران گفت: 812 دانشجو كه از اين تعداد 550 نفر دانشجوي پسر و 262 نفر دانشجوي دختر هستند، در سه روز و در 25 رشته با هم به رقابت خواهند پرداخت.
وي بيان داشت: رتبههاي اول تا سوم اين رشتهها كه حدود 75 نفر ميشوند، در پايان به عنوان نفرات برتر انتخاب و بدون كنكور وارد مقطع كارشناسي ميشوند.
مدني در ادامه افزود: شركت كنندگان در اين مسابقات قبلاً در آموزشكدههاي خود سه آزمون مقدماتي، مياني و پاياني را پشت سر گذاشته اند؛ تا بتوانند به اين مرحله راه يابند.
وي برگزاري مسابقات را در سه رشته معماري، ساخت و توليد و طراحي دوخت شامل دو مرحله تئوري و عملي و در ساير رشتهها تنها به صورت تئوري عنوان كرد.
مدير آموزشكده فني مهاجر اصفهان از ديگر اهداف اين مسابقات را شناسايي دانشجويان خلاق و مبتكر و دانشجوياني كه از نظر علمي نسبت به هم رديفان خود داراي برتري هستند، عنوان كرد.
وي خاطرنشان كرد: اعتبارات پيش بيني شده براي اين دوره از مسابقات بالغ بر 150 ميليون تومان است؛ كه توسط مجتمع عالي پيامبر اعظم (ص) هزينه شده است.
مهندس مدني با اشاره به برنامههاي جنبي مسابقات تصريح كرد: بازديد از آثار تاريخي و نقاط ديدني شهر اصفهان و برگزاري مسابقاتي به مناسبت ميلاد حضرت علي (ع) از جمله اين برنامه هاست.
لازم به ذكر است، اين مسابقات تا 27 تيرماه ادامه دارد./انتهاي پيام/
سه شنبه 25 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]