واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: افزايش 5/4برابري منابع كل پست بانك
واحد مركزي خبر ، محمود افضلي افزود: منابع موثر اين بانك نيز از دو هزار و 751 ميليارد ريال در پايان سال 85 به پنج هزار و 828 ريال در پايان سال 86 افزايش يافت.
وي خاطرنشان كرد: اين شاخص در نظام بانكي كشور حدود 30 درصد رشد داشته است در حالي كه در پست بانك 112 درصد رشد نشان مي دهد.
مديرعامل پست بانك ايران گفت : تسهيلات پرداختي پست بانك در دو سال گذشته حدود سه و نيم برابر شده و از يك هزار و 332 ميليارد ريال در پايان سال 84 به چهار هزار و 687 ميليارد ريال در پايان سال 86 افزايش يافت.
افضلي افزود : پست بانك بر اساس اساسنامه اين بانك به دنبال خرده بانكداري است و 92 درصد تسهيلات آن زير 100 ميليون ريال بوده است.
وي با اشاره به كاهش نسبت مطالبات به تسهيلات اين بانك خاطرنشان كرد: اين نسبت در پايان سال 85 حدود چهار درصد بود كه در پايان سال 86 به 2 و هشت دهم درصد كاهش يافت كه بهترين نسبت در نظام بانكي كشور است.
افضلي با بيان اين كه نرخ هزينه عملياتي در بانكهاي دولتي حدود 7 درصد و در بانكهاي خصوصي حدود 14 درصد است افزود: اين نرخ در پست بانك از چهار و نيم درصد در پايان سال 84 به يك و هفت دهم درصد در پايان سال 86 كاهش يافته است.
افزايش 60 درصدي درآمد كل پست بانك
مديرعامل پست بانك ايران در ادامه گفت: درآمد كل پست بانك از 314 ميليارد ريال در سال 85 به 504 ميليارد ريال در سال 86 افزايش يافت كه حدود 60 درصد رشد نشان مي دهد.
محمود افضلي افزود: درآمد تسهيلاتي اين بانك از 230 ميليارد ريال در سال 85 به 442 ميليارد ريال در سال 86 افزايش يافته است.
وي خاطرنشان كرد: هزينه هاي اين بانك فقط نيم درصد افزايش يافته و از 470 ميليارد ريال در سال 85 به 472 ميليارد ريال در سال 86 رسيده است.
افضلي گفت: پست بانك نخستين بار در سال 86 با اتكا به درآمدهاي ثابت خود توانست در صورت هاي مالي، سود نشان دهد.
مديرعامل پست بانك ايران اضافه كرد: وضع درآمدها و هزينه هاي اين بانك در سال 87 نيز بسيار مناسب است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه روند خصوصي سازي اين بانك چگونه است افزود: كميته خصوصي سازي بانك همه اقدامات لازم در داخل بانك از جمله شفاف سازي حساب ها را انجام داده و به اطلاع سازمان خصوصي سازي و بورس رسانده است.
افضلي گفت: سازمان خصوصي سازي و بورس بايد درباره ساير اقدامات مانند موضوع افزايش سرمايه اين بانك تصميم گيري كنند.
وي افزود: نظام مديريت نقدينگي در اين بانك به شكل مناسبي هدايت شده است به طوريكه پست بانك به همراه يكي از بانكهاي دولتي( بانك رفاه) هيچ گونه بدهي به بانك مركزي ندارد.
مدير عامل پست بانك ايران گفت: به نظامهاي مديريت منابع و مصارف و ارزيابي بهره وري در اين بانك توجه جدي شده و نظام برنامه ريزي پست بانك جزو كارآمدترين نظام ها است.
افزايش خدمات بانكي پست بانك در روستاها
مديرعامل پست بانك ايران در ادامه اين مصاحبه گفت: تعداد دفاتر خدمات بانكي شهري و روستايي اين بانك از هزار و 329 دفتر در پايان سال 85 به شش هزار و 287 دفتر در پايان سال 86 افزايش يافته است.
محمود افضلي افزود: 5 هزار و 590 دفتر اين بانك در روستاها قرار دارد.
وي با اشاره به افزايش نقاط تماس اين بانك در روستاها گفت: تعداد اين دفاتر در پايان سال آينده به 10 هزار دفتر افزايش مي يابد و اين دفاتر به صورت همزمان (آنلاين) به يكديگر متصل خواهند بود.
افضلي خاطرنشان كرد: همه منابعي كه از دفاتر روستايي جمع آوري مي شود به صورت تسهيلات در همان روستا پرداخت مي شود .
وي به افزايش تراكنش دفاتر شهري و روستايي اشاره كرد و گفت: تعداد تراكنش هاي اين دفاتر از دو ميليون و 437 هزار در سال 85 به 13 ميليون و 200 هزار تراكنش افزايش يافته و به همين ميزان از سفرهاي روستائيان به شهرها براي كارهاي بانكي كاسته شده است.
مديرعامل پست بانك ايران افزود: 90 درصد منابع اين بانك از دفاتر شهري و 10 درصد از دفاتر روستايي تامين مي شود اما رشد منابع اين بانك از دفاتر روستايي بشدت افزايش يافته است.
دوشنبه 24 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]