واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد: 18هزار معلول در سطح استان وجود دارد ادارات استان برخلاف قانون از استخدام و بكارگيري معلولان خودداري ميكنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ياسوج
سرويس: شهرستانها
رييس سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد گفت: فرار دختران از خانه به دليل مشكلات اقتصادي ، اجتماعي، بحثها و مشاجرههاي طولاني در خانواده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه كهگيلويه و بويراحمد، دكتر سعيد جاودان سيرت، افزود: يكي از رسالتها و وظايف اين سازمان ساماندهي فرزندان خانوادههاي طلاق است و به دليل مشكلاتي كه براي آنها بوجود آمده پا به فرار گذاشته و براي امرار معاش به كوچه و خيابان ميروند و يا وارد جرگه اعتياد ميشوند.
وي بدون اشاره به آمار كودكان كار در سطح استان، اظهار كرد: در سطح استان كودك كار وجود دارد و در اين زمنيه فرهنگسازي خوبي صورت نگرفته است. سازمان بهزيستي آنها را شناسايي و مورد مشاوره قرار ميدهد و با شناسايي خانوادههاي آنها در خصوص ضرر و زيانهايي كه كار در خيابان براي فرزندان دارد آگاهي ميدهد و با استطاعت مالي كه براي آنها در نظر گرفته ميشود به آغوش خانوادهها برگرداننده ميشوند.
رييس سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد خاطر نشان كرد: تعداد زيادي كودك كار در سطح استان شناسايي شدهاند كه اكثر آنها در خيابان كار ميكنند و از خانوادههاي بيسواد، داراي تعداد فرزندان زياد و فقر مالي شديد هستند و اين امر باعث شده كه وارد خيابانها شوند و بعضا به دام گروه و باندهاي مختلف ميافتند.
جاودان سيرت با بيان اين كه تعداد زيادي از كودكان كار فرزندان طلاق بودند،گفت: آن چيزي كه ميتواند مشكلات اجتماعي را حل كند ريشهيابي مشكلات اساسي و حل آنهاست.
رييس سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد بدون اشاره به آماردختران فراري در سطح استان گفت: اين افراد نيز بعد از شناسايي در مراكز اين سازمان نگهداري ميشوند و مددكار اجتماعي و مشاور با ارتباط بر قرار كردن با خانوادهها، زمينه برگشتن آنها را به خانواده فراهم ميكند.
وي بيان كرد: عدم آگاهي و نداشتن مهارت كافي در خصوص مسائل زندگي باعث شده كه بچهها پا به فرار بگذارند و ما بايد مهارت چگونگي ارتباط با فرزندان را بتوانيم پيدا كنيم و زماني ميتوانيم در اين خصوص موفق باشيم كه آن مهارتها را پيدا كنيم و بدانيم نيازهاي آنها چيست.
رييس سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اين كه اعتياد يك بلاي خانمان سوز در سطح كشور و استان است، گفت: مقدماتي را فراهم كرديم تا افرادي كه به اين دام افتادهاند، به صورت خود معرف به مراكز درماني اين سازمان معرفي كنند تا با يارانهاي كه از طرف سازمان به مراكز درماني پرداخت ميشود، بصورت رايگان تحت درمان قرار گيرند.
وي يادآور شد: كساني كه خودشان به مراكز درماني اين سازمان در سطح استان مراجعه و خدمات دريافت كردند، بيش از 2 هزار و 600 نفر هستند.
رييس سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد خاطر نشان كرد: براي دور دوم سفر هيات دولت به استان طرحهاي متعددي پيشنهاد داديم كه از جمله آنها احداث، تعمير و بازسازي مسكن براي دو هزار خانوار نيازمند، تحت پوشش قرار دادن يكهزار و 500 خانوار، تخصيص اعتباري براي تامين جهيزيه جامعه هدف، توسعه و گسترش دانشگاه علوم بهزيستي استان ، اعتبار مورد نياز براي يك سري خدمات به جامعه هدف و توسعه و گسترش روستا مهدها و مهد كودكها به روستاها است.
جاودان سيرت با بيان اين كه رتبه استان در زمينه معلولان در سطح كشور مشخص نيست اما رتبه استان در اين زمينه بالا است، گفت: 18 هزار معلول در سطح استان شناسايي شده كه بخشي از آنها توانا بوده و بخشي ديگر بر اساس دستورالعملها ناتوان هستند.
مدير كل سازمان بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد خاطر نشان كرد: طبق قانون جامعه معلولان سه درصد استخدام ادارات و دستگاهاي اجرايي به معلولان بهزيستي اختصاص دارد كه در سطح استان به دليل اين كه با معلول مشكل دارند از بكار گذاشتن آن خودداري ميكنند و تاكنون نتوانستيم اين موضوع را عملي و محقق كنيم.
وي گفت: چهار مركز مشاوره ژنتيك در سال 86 در سطح استان راهاندازي شده و يك مركز ديگر نيز در سال جاري راهاندازي خواهد شد.
جاودان سيرت اظهار كرد: تا پايان سال84 ، 15 تا20 هزار نفر بصورت شناور در سطح استان تحت پوشش اين سازمان قرار داشتند كه در حال حاضر حدود 28 هزار نفر در حوزه امور اجتماعي و توانبخشي تحت پوشش داريم اما تعدادي كه استحقاق تحت پوشش بودن اين سازمان را در سطح استان دارند، 35 هزار نفر هستند.
انتهاي پيام
دوشنبه 24 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5552]