واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: معاون اشتغال و خود كفايي كميته امداد امام خميني(ره): فرصت هاي شغلي در كميته امداد اداري و استخدامي نيست
قائدي گفت: ايجاد فرصت هاي شغلي براي مددجويان به صورت كارهاي اداري و استخدامي نيست و مددجويان براساس علاقه مندي و تخصص و توانمندي مهارتي را انتخاب مي كنند.
به گزارش شبكه خبر مهندس عزت الله قائدي در گفتگو با سايت شبكه خبر گفت: روش ايجاد اشتغال در كميته امداد به اين صورت است كه مددجويان مستعد كه آمادگي پذيرش اشتغال را دارند با مراجعه به كميته و ارائه طرح خود، پس از در نظر داشتن توانمندي جسمي و اجرايي و بررسي طرح اقدام به فعاليت مي كنند.
وي ادامه داد: در صورتي كه مددجو براي ارتقا مهارت شغلي نياز به آموزش داشته باشد بعد از طي كردن مراحل آموزش فعاليت پيشنهادي خود را آغاز مي كند.
قائدي تصريح كرد: اميدوايم با برنامه ريزي هاي صورت گرفته در سال 87 يكصد هزار فرصت شغلي به فرصت هاي پيشين اضافه شود كه براي رسيدن به اين هدف نيازمند به يك ميليارد تومان اعتبار هستيم( براي هر فرصت شغلي 10 ميليون تومان) كه برخي از اين اعتبارات مورد نياز اين طرح را كميته امداد از منابع داخلي خودش تامين مي كند و بخشي ديگر با استفاده از منابع بانكي فراهم مي شود.
وي اظهار داشت: حدود يك ميليون و 600 هزار خانوار با جمعيتي بالغ بر 5 ميليون نفر تحت پوشش هستند كه حدود 20 درصد آنها آمادگي پذيرش شغل را دارند و بخش ديگري از مددجويان به جهت توانايي فعاليت فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي طرح هاي ارائه مي دهند كه پس از بررسي كارشناسان سراسر كشور و هدايت هاي شغلي طرح تصويب شده براي دريافت اعتبار و تسهيلات به بانك ها معرفي مي شوند البته بخشي از اين اعتبارات توسط كميته امداد و بخشي ديگر از سوي بانك ها فراهم مي شود.
قائدي افزود: اين طرح در سال 87 هم به همين صورت اجرا مي شود البته دولت تصميم گرفته بخشي از تسهيلات قرض الحسنه براي اشتغال اختصاص بيابد از همين رو دستورالعمل شبكه بانكي كشور تهيه شده است كه بخش از اعتبارات تا سقف 10 ميليون تومان براي توسعه اشتغال پيش بيني شده است كه اميدواريم از اين منابع براي توسعه اشتغال زود بازده استفاده شود.
وي بابيان اينكه در سال 87 كاريابي را براي مددجويان و كاروزي را براي فارغ التحصيلان ايجاد كرده ايم گفت: بخشي از افراد تحت پوشش كميته امداد به ويژه فرزندان مددجويان كه فارغ التحصيل شده اند به علت نبود ارتباط بين رشته تحصيلي و نوع فعاليت؛ ارتقا مهارت و كارورزي اين مددجويان را طي مدت 11 ماه پيش بيني كرده ايم.
معاون اشتغال و خود كفايي كميته امداد امام خميني(ره) افزود: فارغ التحصيلان با معرفي به واحد هاي اقتصادي و اجرايي آموزش هاي لازم را مي بينند و سطح مهارت خود را ارتقا مي دهند و پس از پايان دوره در همان كارگاه و يا مكان ديگر مشغول به كار مي شوند؛
قائدي گفت: براي رغبت بيشتر اين واحدها كمك هاي پيش بيني شده است كه در طول اين 11 ماه كارورزان مشمول قانون كار نمي شوند و نيمي از حقوق آنها را دولت و نيم ديگر را كارفرما پرداخت مي كند.
يکشنبه 23 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]