واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه علمي
افزودن حشرات به رژيم غذايي براي انسان و محيط زيست مفيد است!
درحالي كه حدود يك هزارو700 گونه حشره در 113 كشور مصرف مي شود، برخي دانشمندان معتقدند كه افزودن حشرات به رژيم غذايي هم براي انسان و هم براي محيط زيست مفيد است.
به گزارش ايسنا، خوردن حشرات به عنوان يك رژيم غني از ريزمغذيها، به كاهش آفتها كمك ميكند و در مقايسه با خوردن غذاهاي معمولي فشار كمتري را به سياره زمين تحميل ميكند.دانشمندان ميگويند: برخي از حشرات به صورت خشك شده دوبرابر بيشتر از گوشت و ماهي خام حاوي پروتئين هستند، درحالي كه گروه ديگري از آنها سرشار از چربيهاي اشباع نشده و حاوي ويتامينها و مواد معدني مهم و ضروري هستند.
آرام غذا خوردن ميزان جذب كالري را در بدن كاهش ميدهد
پژوهشگران ميگويند: آرام غذا خوردن ميتواند افراد را به كم خوري ترغيب كند و باعث شود از خوردن غذا لذت بيشتري ببرند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، محققان يك وعده غذا شامل پاستا، گوجهفرنگي و پنير دراختيار 30 زن قرار دادند. هنگامي كه اين افراد به آرامي غذا خوردند و غذايشان را كاملا جويدند، 70 واحد كمتر كالري وارد بدن خود كردند. اين يافتهها تاييد علمي بر يك شيوه قديمي كنترل وزن است..
عرضه خودرو برقي دوستدار محيط زيست
خودرو كاملا برقي جديدي كه ميتواند با اتصال به برق 220 ولت شهري باتريهاي خود را شارژ كند، از سال 2010 وارد بازار مي شود.
به گزارش مهر، شركت خودروسازي بنز آلمان نوع جديدي از خودروهاي برقي را تا سال 2010 وارد بازار ميكند كه قدرت موتور آن برابر با 30 كيلووات است.
باتري اين خودروي برقي به جاي آنكه از نوع باتريهاي ليتيومي باشد از باتريهاي سديم - نيكل است. در اين خصوص مدير پروژه اسمارت توضيح داد: هزينههاي باتريهاي ليتيومي براي خودروهاي اسمارت بسيار بالا است. به علاوه با توجه به فضاي كوچك خودرو باتريهاي ليتيومي زمان عملكرد اسمارت را كاهش ميدهند. به همين علت در ساخت اين خودرو از باتريهاي سديم - نيكل استفاده خواهد شد. اين باتريها تا 115 كيلومتر شارژ ميمانند كه اين زمان براي مصارف شهري كافي است.
امتناع از فروش سيگار به افراد زير 20 سال
ژاپنيها نوع جديدي از دستگاههاي خودكار توزيعكننده كالا را توسعه دادهاند كه هوشمند بوده با تشخيص سن خريدار از فروش محصولات سمي مثل سيگار به آنها خودداري ميكند.
به گزارش مهر، بيش از 570 هزار دستگاه جديد توزيعكننده خودكار كالا در سراسر ژاپن نصب شده است كه تاكنون بيش از چهار هزار دستگاه در سطح خيابانهاي ژاپن فعال شدهاند. اين دستگاههاي خودكار، هوشمند بوده و توانايي تشخيص سن خريدار را دارند.
اين ماشينهاي جديد مجهز به دوربين ديجيتال و يك نرمافزار ويژه هستند كه چهره افراد را تجزيه كرده و با توجه به ويژگيهاي ظاهري مثل رنگ مو، خطوط زيرچشم و... سن خريدار را تشخيص ميدهند.
استفاده از نانوذرات براي افزايش تأثير داروي ضدايدز
محققان دانشگاه كاروليناي شمالي دريافتند كه افزودن نانوذرات طلا به يك داروي درمان ايدز كه از رده خارج شده بود، باعث افزايش تأثيردرماني آن ميشود.
به گزارش پايگاه اينترنتي فناوري نانو، افزودن نانوذرات طلا به دارويي كه در دهه 90 براي مقابله با ويروس ايدز ساخته شده بود باعث ايجاد تركيبي ميشود كه از آسيب رساندن ويروس به سلول جلوگيري ميكند.
محققان از سلولهاي بنيادي جنيني موش، قلب درست كردند
محققان آمريكايي نشان دادهاند كه از سلولهاي بنيادي جنيني موش ميتوان قلب درست كرد.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، اين يافته، فن استفاده از سلولهاي بنيادي را براي درمان بيماريهاي قلبي قويتر ميكند.
محققان دانشكده پزشكي دانشگاه واشنگتن در سنت لوييس كشف كردند كه ژن سلولهاي بنيادي جنيني موش را به بخشهايي از قلب تبديل و آنها را به محلي كه قلب تشكيل ميشود، منتقل ميكند.
اسلحه مايكروويو ميتواند ذهن انسان را از كار بياندازد
يك شركت آمريكايي در حال ساخت يك اسلحه مايكروويوي است كه ميتواند باعث شود مردم صداهايي را بشنود كه هيچ كس ديگر نميشنود.
به گزارش پايگاه اينترنتي روسيه امروز، تصور ميشود اين طرح كه وزارت دفاع آمريكا از آن حمايت مالي ميكند، كاربردهاي نظامي داشته باشد و از آن براي كنترل ازدحام جمعيت استفاده شود.
سيگار و چاقي، ضعف شنوايي را به همراه دارد
محققان ميگويند: استعمال دخانيات و چاقي ميتواند ضعف دائمي حس شنوايي را به همراه داشته باشد.به گفته محققان، هر دو عامل به خونرساني به گوش لطمه ميزند و آسيب وارد شده به حس شنوايي با طول مدت مصرف دخانيات يا ميزان چاقي ارتباط مستقيم دارد.
به گزارش گروه تحقيقاتي دانشگاه آنتورپ در بلژيك، آلودگي صوتي محل كار، همچنان مهمترين خطر براي شنوايي افراد است
پنجشنبه 20 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]