واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور رئيس استاندارد و تحقيقات كشور فعالان بخش صنعت و معدن استان كردستان تجليل شدند
خبرگزاري فارس: با حضور رئيس استاندارد و تحقيقات كشور از فعالان بخش صنعت و معدن استان كردستان در سنندج تجليل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، رئيس سازمان صنايع و معادن استان كردستان در اين مراسم كه ظهر روز دوشنبه در سالن اجتماعات استاندارد و تحقيقات كردستان در سنندج برگزار شد نياز اصلي استان كردستان در بخش صنعت و مسير توسعه صنعتي را، ايجاد انگيزه در بخش خصوصي دانست.
سيروس شاغيبي با تأكيد بر اينكه بخش خصوصي در شرايط يكسان تمايلي به حضور در مناطق مرزي ندارد افزود: براي ترغيب بخش خصوصي به مشاركت در توسعه صنعتي اين مناطق انگيزه معنوي و مادي لازم است.
وي با اشاره به اينكه تعداد تمايل سرمايه گذاران بخشهاي مختلف از جمله صنعت و معدن در استان كردستان دارند نسبت به گذشته افزايش چشمگيري دارد افزود: اين امر نشان دهنده آغاز يك تحول بزرگ اقتصادي در اين استان است.
شاغيبي برخي سياستهاي تشويقي از جمله معافيت مالياتي ۱۰ساله را عامل مناسب براي ايجاد انگيزه در بخش خصوصي ندانست و خواستار همكاري نمايندگان استان در مجلس براي پررنگ كردن اين مشوق ها شد.
وي افزايش مدت زمان معافيت مالياتي از ۱۰سال به ۱۵سال و اضافه شدن مركز استان به مناطق محروم را از جمله نيازهاي منطقه براي ايجاد انگيزه در بخش خصوصي ذكر كرد.
شاغيبي هدايت سرريز سرمايه گذاريهاي صنعتي استانهاي توسعه يافته به مناطق كمتر توسعه يافته و همراهي نظام بانكي را هم از راهكارهاي موثر در جبران عقب ماندگي اين مناطق دانست.
رئيس سازمان صنايع و معادن استان كردستان با اشاره به اينكه حوزه اقتصادي در استان كردستان لازمه توسعه پايدار است تصريح كرد: بخش صنعت ركن اصلي اقتصاد محسوب ميشود و توسعه صنعتي به تأمين زيرساختها بستگي دارد.
وي از طرح آمايش صنعت كشور به عنوان يكي از برنامه هاي وزارت صنايع و معادن براي كاهش فاصله بين استانهاي توسعه يافته و كم توسعه يافته نام برد و گفت: در قالب اين طرح اجراي ۱۹طرح بزرگ صنعتي با سه هزار و ۵۰۰ ميليارد ريال سرمايه گذاري در استان كردستان مصوب شده است.
شاغيبي با بيان ويژگي هاي طرح آمايش صنعت افزود: اين طرحها علاوه بر استفاده درست از ظرفيهاي موجود منطقه موجب ايجاد ظرفيتهاي جديد نيز در استان ميشود.
وي بخش صنعت را از ظرفيت هاي مطلوب ايجاد اشتغال در كردستان دانست و افزود: ۴۹۳طرح صنعتي در قالب بنگاه هاي كوچك اقتصادي زودبازده با پيش بيني بيش از هشت هزار ميليارد ريال به بانك هاي استان معرفي شده كه از اين تعداد ۲۷۰طرح با ۷۹۰ميليارد ريال سرمايه گذاري منجر به عقد قرارداد شده است.
رئيس سازمان صنايع و معادن استان كردستان گفت: از اين تعداد نيز ۴۳طرح صنعتي با ۱۳۳ميليارد ريال سرمايه گذاري و ۶۰۴فرصت شغلي در استان كردستان به بهره برداري رسيده و تا پايان سال نيز ۴۲طرح ديگر با ۳۴۶ميليارد ريال سرمايه گذاري به بهره برداري ميرسد.
وي افزود: در استان كردستان تاكنون دو هزار و ۶۰۰جواز تأسيس با پيش بيني چهار هزار و ۷۰۰ميليارد ريال سرمايه گذاري و ۷۳هزار فرصت شغلي صادر شده كه در زمان بهره برداري موجب تحول اقتصادي در استان ميشود.
شاغيبي خاطر نشان كرد: تعداد واحدهاي صنعتي فعال كردستان در حال حاضر ۷۵۰ واحد در زمينه هاي مختلف صنعتي با سه هزار و ۳۰۰ميليارد ريال سرمايه گذاري و ۱۴هزار نفر اشتغال است.
وي تقويت تشكل ها و انجمنهاي بخش صنعت و معدن را ضامن پيشرفت اين بخش عنوان كرد و اذعان داشت: در صورت تشكيل تشكل هاي صنعتي و معدني ميتوان برخي از امور قابل واگذاري سازمان صنايع و معادن را به اين تشكل ها واگذار كرد.
در پايان اين مراسم از چند نفر از فعالان بخش صنعت و معدن استان با اهداي جوايز و لوح تقدير قدرداني شد.
انتهاي پيام/ب
دوشنبه 17 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]