واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون استاندار كهگيلويه و بويراحمد: رفع مشكل اشتغال بانوان نياز به توسعه فرهنگ كارآفريني دارد
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون پشتيباني و نيروي انساني استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت : رفع مشكل اشتغال بانوان نياز به توسعه فرهنگ كارآفريني در ميان آنها دارد.
به گزارش ايرنا، خليفه خلقي پور جمعه در جمع مشاورين استاندار در امور بانوان استان هاي جنوب غربي كشوردر ياسوج افزود: به منظور ساماندهي فعاليت زنان جهت كار و اشتغال لازم است كه قابليت كارآفريني را از طريق افزايش دانش و مهارت ايجاد كنيم .
وي اظهار داشت : يكي از اشكالات ما در زمينه ايجاد اشتغال براي بانوان ، فقر مهارت و دانش است كه براي رفع آن بايد مسايل حرفه اي را در دستور كار خود قرار دهيم .
وي با اشاره به اينكه نبايد فرصت ها را در بخش هاي اقتصادي محدود كرد، اظهار داشت : زنان در هر سه بخش صنعت ، كشاورزي و خدمات مي توانند وارد حوزه كار و اشتغال شوند و لازم است در اين راستا فرصت ها را براي آنها فراهم كنيم .
خلقي پور، ارايه امكانات ، امتيازات و تسهيلات و تشكيل شبكه هاي محلي يا جمعي را از ديگر روش هاي مورد نياز براي ايجاد كسب و كار در ميان زنان دانست .
به گفته وي ، دو محدوديت كلي براي اشتغال زنان در كشور وجود دارد كه يكي از آنها ناشي از محيط دروني كسب و كار مانند موانع مالي ، فيزيكي ، پرسنلي و بازاريابي و ديگري مربوط به مسايل محيطي مانند فرهنگي ،اجتماعي و حقوقي زنان است .
مشاور استاندار كهگيلويه و بويراحمد ، عوامل مهم در ترويج فرهنگ كارآفريني براي اشتغال بانوان را خانواده ، دولت و نهادهاي غير دولتي عنوان كرد و گفت : نهادهاي غير دولتي و بخش خصوصي بر اساس اصل 44 قانون اساسي مي توانند نقش بسزايي در اين زمينه داشته باشند.
خلقي پور افزود: بحث اشتغال براي زنان را نبايد فقط به عنوان يك نياز مالي ببينيم بلكه اين امر يك نياز روحي و اجتماعي نيز است .
به گفته وي ، ميزان مشاركت زنان در اشتغال در كشورهاي جهان اول مانند امريكا و كانادا حدود 70 درصد ، در كشورهاي پيشرفته اي مانند ژاپن حدود 40 درصد و در كشورهاي در حال توسعه مانند ايران كمتر از 20 درصد است .
معاون برنامه ريزي استاندار كهگيلويه وبويراحمد نيز در اين جمع گفت : براي پرداخت بودجه هاي مربوط به امور بانوان لازم است كه مصوبه هاي قانوني مورد نياز در اين راستا تهيه شود.
اميد علي پارسا افزود: هم اينك آيين نامه استفاده از بيست و پنج صدم درصد بودجه دستگاه هاي اجرايي به صورت متمركز براي امور بانوان وجود دارد اما تا زماني كه اين موضوع به حالت مصوبه قانوني درنيايد چندان اجرا نمي شود.
وي با اشاره به اينكه اختصاص بودجه كم در استان ها به امور بانوان دليلي بر كم اهميتي آن نيست ، ادامه داد : در مسايل هزينه اي مشكلاتي در استان ها وجود داشته است و اگر مصوبه دولتي در اين زمينه وجود داشته باشد مشكلات كمتر مي شود.
پارسا تاكيد كرد : كميته امور بانوان و خانواده كشور مي تواند با استفاده از اصل 138 قانون اساسي و با پيگيري هاي لازم مصوبات قانوني مورد نياز جهت تامين بودجه هاي اين حوزه را تهيه كند.
مشاورين استاندار در امور بانوان استان هاي جنوب غربي كشور به منظور شركت در اجلاس منطقه اي و جشنواره زنان جنوب كشور به ياسوج سفر كرده اند.
شنبه 15 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]