واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در گفتوگو با فارس: آموزش و پرورش ايرادهاي دستورالعمل ساماندهي نيروي انساني را اصلاح ميكند
خبرگزاري فارس: مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: مقرر شد وزارت آموزش و پرورش ايرادهاي دستورالعمل «ساماندهي و مديريت نيروي انساني در آموزش و پرورش» را اصلاح كند.
محمدعلي حياتي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: جلسهاي عصر روز چهارشنبه گذشته با حضور محمدرضا باهنر نايب رئيس مجلس، حميدرضا حاجيبابايي عضو هيئت رئيسه مجلس و رئيس فراكسيون فرهنگيان مجلس، برخي اعضاي مركز پژوهشهاي مجلس، رئيس و مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، وزير آموزش و پرورش و تعدادي از معاونانش برگزار شد.
وي ادامه داد: اين جلسه پيرامون دو موضوع شامل موارد اصلاحي دستورالعمل«ساماندهي و مديريت نيروي انساني در آموزش و پرورش» و
«كسري بودجه و راهكارهاي جبران اين كسريها» برگزار شد.
حياتي به موضوع دستورالعمل«ساماندهي و مديريت نيروي انساني در آموزش و پرورش» اشاره كرد و گفت: نكات مثبتي در اين دستورالعمل وجود داشت و موارد خوبي نيز در آن اشاره شده بود اما نكات منفي در آن بود كه اين نكات منفي، اثرات مثبت اين بخشنامه را ميپوشاند.
وي افزود: قرار شد وزارت آموزش و پرورش به طريقي كه خودش صلاح ميداند، موارد مشكلدار دستورالعمل يادشده را اصلاح كند و اين اصلاحات را به سازمان آموزش و پرورش استانها ابلاغ كند.
مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اضافه كرد: به كميته برنامهريزي آموزش و پرورش استانها اختياراتي داده شد كه بتوانند بر اساس شرايط و وضعيت استان، اين دستورالعمل را اجرايي كنند و به مرحله عمل در آورند.
وي اظهار داشت: پرداخت اضافهكاري در ادارات، انحلال مدارس زير 15 دانشآموز، درجهبندي مدارس، حقالزحمه مديران از نكات برجستهاي بود كه مقرر شد متناسب با شرايط آموزش و پرورش استانها اصلاحاتي داشته باشد.
حياتي افزود: معتقديم اگر نيروي انساني آموزش و پرورش به درستي ساماندهي شود، بودجه آموزش و پرورش را شفاف ميكند. در حقيقت بايد با يك چارچوب و اسلوب منطقي، اين بخش بزرگ آموزش و پرورش را ساماندهي كنيم.
* آموزش و پرورش در حال حاضر بدهي زيادي دارد
وي به موضوع بودجه آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: آموزش و پرورش در حال حاضر بدهي زيادي دارد. يك بخش از اين بدهيها مربوط به سال 86 است كه مطالبات فرهنگيان روي زمين مانده است. بخشي از اعتبارات مدارس مثل سرانهها هنوز پرداخت نشده است. مبلغي از بدهيها هم مربوط به سال 87 است.
مخبر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ادامه داد: راهكار ما اين شد كه براي جبران اين كسريها، چند گروه عامل در بحث بودجه آموزش و پرورش، ميتوانند هماهنگي كنند و نتيجه آن را به كميته هماهنگي مجلس و دولت ارائه دهند.
وي افزود: يكي از اين گروههاي عامل، آموزش و پرورش است كه بايد شفاف اعلام كند چقدر كسري دارد. بنابراين قرار شد وزارت آموزش و پرورش روي اين موضوع كار كند و دقيق و شفاف اعلام كند چقدر كسري دارد. عامل دوم، كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس است كه مقرر شد اين كميسيون بررسي كند واقعاً آموزش و پرورش به طور جدي چقدر كسري بودجه دارد.
حياتي ادامه داد: گروه عامل سوم، كميسيون برنامه و بودجه مجلس است كه اين كميسيون در جهت تنظيم بودجه نقش دارد و گروه عامل چهارم، معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رياستجمهوري است. مقرر شد اين چهار گروه عامل طي هفته آينده به جمعبندي دقيق در مورد كسري بودجه آموزش و پرورش برسند.
وي اضافه كرد: سپس ميزان دقيق كسري بودجه آموزش و پرورش به كميته راهبردي مجلس و دولت براي حل مشكل ارائه ميشود. اصرار ما بر اين بود كه تا قبل از تعطيلي مجلس به راه حل كسري بودجه آموزش و پرورش برسيم.
انتهاي پيام/ز
جمعه 14 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 273]