تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813083604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سايت تبيان منتشر كرد:«چشمه جوشان دانش»؛ ويژه‌نامه اينترنتي ولادت امام محمدباقر(ع)


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: سايت تبيان منتشر كرد:«چشمه جوشان دانش»؛ ويژه‌نامه اينترنتي ولادت امام محمدباقر(ع)
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اطلاع‌رساني تبيان به مناسبت ولادت امام محمد باقر(ع) ويژه‌نامه اينترنتي با عنوان «چشمه جوشان دانش» را روي سايت خود منتشر كرده‌است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، اولين دانشگاه اسلامي، راهنمايي راه‌شناس، به عمل كار برآيد، سرچشمه علوم الهي، پايه‌گذار انقلاب فرهنگي، احوال پرسي گرم، كار دنيايي = طاعت الهي، جور ديگر بايد ديد، برگي از دفتر دل، محبوب‌ترين بندگان خدا(سخنراني)، بزم شادي(مديحه‌سرايي)، كتابخانه امام باقر(ع)، ويژه‌نامه سال گذشته، تصاوير ويژه و محافظ صفحه(Screensaver) موضوعات ارائه شده در اين ويژه‌نامه اينترنتي است.

در بخش‌هايي از مطلب «اولين دانشگاه اسلامي» آمده‌است: «در دوره امامت امام محمد باقر(ع) و فرزندش امام جعفرصادق(ع) مسائلى مانند انقراض امويان و بر سر كار آمدن عباسيان و پيدا شدن مشاجرات سياسى و ظهور سرداران و مدعيانى مانند ابومسلم خراسانى و ديگران مطرح است، ترجمه كتاب‌هاى فلسفى و مجادلات كلامى در اين دوره پيش مي‌آيد و عده‌اى از مشايخ صوفيه و زاهدان و قلندران وابسته به دستگاه خلافت پيدا مي‌شوند».

در اين ويژه‌نامه اينترنتي مطلب «سرچشمه علوم الهي» از كتاب «هدايت‌گران راه نور(زندگاني امام محمّدباقر(ع)» با اندكي تصرف نوشته سيد محمد تقي مدرسي و مطلب «راهنمايي راه‌شناس» از كتاب «در جستجوي علم دين» با اندكي تصرف نوشته سيد محمد ضياءآبادي انتخاب شده‌است.

در مطلب «پايه‌گذار انقلاب فرهنگي» كه برگرفته از آثار آيت‌الله صافي گلپايگاني بوده چنين آمده‌است: «ابن حجر، دانشمند اهل تسنن، در ‌مورد اين امام بزرگوار مي‌گويد: «او جامع علوم و شكافنده و توسعه دهنده علم بود. او نمايانگر علم بود و دانش را رفعت داد. قلب او مهذب و علم و عمل او پاك و پاكيزه بود. او طاهر و مطهر بود، خُلق او عالي بود و عمر او در اطاعت خداوند صرف شد. تبحّري در عرفان داشت كه زبان گوياي آن نيست. سخنان او در عرفان و سير و سلوك به حدي است كه نمي‌تواند در اين گفتار ضبط شود».

در بخش‌هايي از «كار دنيايي = طاعت الهي» نيز نوشته‌ شده‌است: «بنابراين فرق است بين كار دنيا براي دنيا و مال اندوزي و كار دنيا براي به دست آوردن روزي حلال و كسب رضايت خداوند. بر اين اساس، به خوبي برداشت مي‌شود كه زهد و تقوا در نگاه بزرگان ما، دل نبستن به اين دنياست و نه عدم بهره برداري صحيح از آن در تمامي امور».

در قسمت‌هايي از مطلب «جور ديگر بايد ديد» نيز آمده‌است: «هر عملي به هر اندازه هم در نظر انسان كوچك و كم اهميت جلوه كند، ممكن است نردباني بلند براي رسيدن به رضاي خداوند شود و همان شخصي كه توجه ما را به خود جلب نكرده، بنده‌اي از بندگان خاص خداوند باشد. اين افق جديد و رويكردي تازه است كه پيشوايان الهي در برابر ما مي‌گشايند».

ويژه‌نامه اينترنتي ولادت امام محمدباقر(ع) را اينجا ببينيد!
 جمعه 14 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن