واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رئيس سازمان بسيج دانشجويي: اردوهاي جهادي نماد به فعليتدرآمدن آموزههاي ديني دانشجويان براي محروميتزدايي است
گروه سياسي: اردوهاي جهادي نماد به فعليتدرآمدن آموزههاي ديني و عزم ملي دانشجويان ايران اسلامي براي سازندگي و محروميتزدايي است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، رضا سراج، رئيس سازمان بسيج دانشجويي در كنفرانس خبري كه صبح امروز دوشنبه 11 تيرماه با موضوع اردوهاي جهادي و سازندگي دانشجويي در اين سازمان برگزار شد، اظهار كرد: سازمان بسيج دانشجويي به عنوان يك تشكل فراگير و آرمانگرا كه حركت و شالوده فكري آن برگرفته از اصول و مباني انقلاب اسلامي بوده، در نظر دارد به دانش و مهارتهاي تخصصي دانشجويان دانشگاهها و مراكز آموزش عالي، اردوهاي جهادي »هجرت 3» را در عرصههاي مختلف دنبال كند.
سراج ادامه داد: اين اردوها مبتني بر رهنمود ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب در پيام تاريخي ايشان خطاب به مسئولين دانشجويي در تابستان 85 يعني «پيشگامي و نوآوري و دليري در ميدان علم و سياست و دينداري و خدمت» بوده و تحققبخش شعار سال نوآوري و شكوفايي است.
شعار: دانشجو، نوآوري، جهاد خدمترساني در پرتو فرهنگ انتظار
وي در ادامه به بيان اهداف اين حركت ارزشمند پرداخت و متذكر شد: تقويت روحيه خودباوري، اعتماد به نفس و اميد ميان دانشجويان ـ غنيسازي اوقات فراغت دانشجويان و ايجاد نشاط و شادابي ـ ايجاد اعتماد عمومي و خوشبيني مردم به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ـ تقويت وحدت و انسجام ميان مردم در بعد باورهاي ديني و ملي از جمله اهدافي است كه در اين اردوها دنبال ميشود.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي، زمان برگزاري اين اردوها را از اول تيرماه تا 15 شهريور ماه مقارن با ماه مبارك رمضان اعلام كرد و عرصههاي فعاليت آنان را در عرصههاي بهداشت، درمان و محيط زيست، كشاورزي و منابع طبيعي، عمران و سازندگي، بهسازي و مرمت مدارس، خدمترساني و محروميتزدايي، عرصههاي آموزشي و پژوهشي و ديگر زمينهها بيان داشت.
سراج در بخش ديگر سخنان خود معيارهاي انتخاب عرصهها در مناطق محروم را مورد بررسي قرار داد و تصريح كرد: بسيج دانشجويي به منظور فراهمكردن زمينه نقشآفريني دانشجويان در شناسايي مناطق محروم و زدودن چهره فقر از اين مناطق، به ايجاد ظرفيتي تحت عنوان كانون جهاد خدمترساني و سازندگي و كارآمدسازي اقدام كرده است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي، اين فعاليتها را نماد ايثارگري براي تبديل كار به يك عزم ملي عنوان كرد و در پاسخ به خبرنگار ايكنا، برگزاري اين اردوها را در چند زمينه مؤثر دانست و گفت: اولين اثر اين اردوها بر روي دانشجوياني است كه براي خدمترساني و محروميتزدايي به اين مناطق ميروند.
وي توضيح داد: آنان از زمانيكه در اين مناطق حضور يافته و اين صحنهها را مشاهده كردهاند تلاش خود را مضاعف كرده و در برخي موارد آنقدر تحت تأثير قرار گرفتهاند كه حتي با هزينههاي شخصي نيز كارهايي را براي آنان انجام دادهاند و در بازگشت از اين مناطق اين فرهنگ را ترويج و توسعه دادهاند؛ بدين دليل ما در سال جاري شاهد رشد صد در صدي در اين عرصه هستيم.
سراج متذكر شد: اين حركت تأثير مستفيمي را نيز بر مردم محروم اين مناطق ميگذارد و در مييابند جوانان و دانشجويان براي محرومتزدايي تلاش ميكنند در نتيجه يك محروميتزدايي و انسجام ملي به منصه ظهور ميرسد به گونهاي كه وقتي اينان قصد رجوع از اين مناطق را ميكنند مردم با بدرقهاي گرم و گاهي همراه با اشك و دلتنگي به برقه اين جوانان ميشتابند.
وي يادآور شد: اگر بتوانيم اين خدمات را با كمك رسانهها به تصوير بكشيم مهرورزي به نمايش در ميآيد و آنان نيز متوجه اين حركت ارزشمند ميشوند؛ مهمترين انگيزه دانشجويان بسيجي براي اين كار انگيزههاي ديني و الهي است.
سراج در پايان معتقد است اين حركت، باعث ايثارگري جوانان و دينيتر شدن جامعه و تحكيم ارزشها و باورهاي ديني ميشود كه در نهايت مهرورزي و آباداني ايران را به همراه دارد.
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]