تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802631236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش چشمگیر درخواست‌ها برای گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری


واضح آرشیو وب فارسی::

مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیر توسعه فناوری‌های آینده درباره جزئیات اعطای گرنت تحقیق و توسعه گفت که در این طرح، ۵۰ تا ۷۰ درصد هزینه‌های اجرای طرح‌های تحقیق و توسعه (تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان) توسط صندوق نوآوری تامین می‌شود و بقیه هزینه‌ها را شرکت مربوطه پرداخت می‌کند.



 معصومه خان احمدی در نشست تخصصی مرکز شتابدهی که امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، شتابدهنده‌ها را فرصت مناسبی برای جذب سرمایه برای هسته‌های فناور دانست. او افزود که صندوق نوآوری برای کمک به توسعه تحقیقات، ابزاری به نام گرنت تحقیق و توسعه را طراحی کرده است. این گرنت حمایتی با هدف تحریک عرضه و تقاضا تعریف شده است.

وی هدف این گرنت را هدایت تحقیقات شرکت‌های دانش‌بنیان و شتابدهنده‌های دانش‌بنیان به سمت توسعه فناوری‌های کلیدی شرکت‌ها عنوان کرد. خان احمدی توضیح داد که تیم‌های تحقیقاتی با ایده‌های فناورانه می‌توانند ایده‌های خود را به صندوق ارسال کنند. سپس با انعقاد قرارداد سه‌جانبه بین صندوق، شرکت دانش‌بنیان و تیم تحقیقاتی، از کاربردی شدن این ایده‌ها در شرکت‌ها حمایت می‌شود.

خان احمدی از مزایای گرنت تحقیق و توسعه به حل چالش‌های همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با دانشگاه‌ها، کمک به رفع نیازهای کلیدی شرکت‌ها، ایجاد ارتباط بهینه، افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری، عبور از مرحله دشوار رشد، نقش صندوق در توسعه زیست‌بوم فناوری، استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور و افزایش انگیزه اساتید در حل مسائل فناورانه اشاره کرد.

مدیر توسعه فناوری‌های آینده با تأکید بر اهمیت این حمایت‌ها گفت که برای توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان، تداوم فعالیت‌های تحقیق و توسعه ضروری است، زیرا بدون این فعالیت‌ها، این کسب و کارها به تدریج نوآوری خود را از دست می‌دهند.

وی درباره فرایند اعطای گرنت توضیح داد که پس از انعقاد قرارداد سه‌جانبه، تضامین لازم دریافت می‌شود و ۶۰ تا ۹۰ درصد مالکیت فکری طرح به تیم‌های تحقیقاتی ارائه‌دهنده ایده و ۱۰ درصد به شرکت دانش‌بنیان تعلق می‌گیرد. همچنین، این گرنت بدون مالکیت فکری، مادی و معنوی برای صندوق و بدون الزام به چاپ مقاله یا ثبت اختراع اعطا می‌شود.

مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود که ۵۰ تا ۷۰ درصد از هزینه‌های اجرای طرح (تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان) توسط صندوق نوآوری تامین می‌شود و بقیه هزینه‌ها را شرکت مربوطه پرداخت می‌کند.

خان احمدی با بیان اینکه اعطای این گرنت از اواخر سال ۱۳۹۹ آغاز شده، گفت: تعداد درخواست‌های ارسال شده در سال ۱۳۹۹، ۲۶۷ مورد و در سال ۱۴۰۰، ۲۷۹ مورد بوده است. این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۵۰ و در سال ۱۴۰۲ به ۴۷۳ درخواست افزایش یافته است.

وی اعلام کرد که تاکنون در مجموع ۱۳۷۹ درخواست برای این گرنت ارسال شده است و یادآور شد که طرح‌های دارای سطح آمادگی فناوری (TRL) بالاتر از ۵ مورد حمایت قرار می‌گیرند.

مدیر توسعه فناوری‌های آینده گفت که بیشترین درخواست‌ها مربوط به حوزه نانو فناوری بوده است. پس از آن، زیست فناوری با ۱۳۷ درخواست، اقتصاد دیجیتال با ۹۰ درخواست، علوم شناختی با ۵۱ درخواست، و آب و انرژی با ۴۳ درخواست در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی اضافه کرد که کمترین درخواست‌ها مربوط به حوزه حمل و نقل پیشرفته است و افزود که حوزه‌های فناورانه‌ای مانند رباتیک، تجهیزات اپتیک و لیزر، مهندسی بافت، کشت بافت، یادگیری ماشین، سامانه‌های دارورسانی، علوم شناختی و ساخت افزایشی نیز تحت حمایت این گرنت قرار دارند.

خان احمدی همچنین دانشگاه‌های تهران، صنعتی امیرکبیر، آزاد اسلامی، صنعتی شریف، خواجه‌ نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی و تبریز را به ترتیب دارای بیشترین درخواست‌ها در این طرح معرفی کرد و ادامه داد که دانشگاه‌های تهران، اصفهان و کرمانشاه رتبه‌های اول تا سوم را در مشارکت در فراخوان‌های این طرح به خود اختصاص داده‌اند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن