تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس درصدد عيب جويى برادر مؤمنش برآيد، تا با آن روزى او را سرزنش كند، مشمول اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831982477




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمپکتور برقی یا کمپکتور بنزینی | کدام یک بهترین انتخاب است؟


واضح آرشیو وب فارسی::

حتماً در جاده یا خیابان از کنار کارگرانی که مشغول آسفالت ریزی خیابان هستند گذشته اید و شاهد تخت کردن اسفالت روی زمین بوده اید. دستگاهی که آسفالت به کمک آن فشرده می شود، کمپکتور نام دارد. کمپکتورها دستگاه‌هایی هستند که جهت فشرده کردن خاک، آسفالت، بتن و ... استفاده می‌شود. کمپکتور با اعمال فشار به مواد، باعث کاهش حجم و افزایش استحکام مواد میشود. برای خرید یک ماشین کمپکتور باید ابتدا بررسی کرد که از بین کمپکتور با سوخت بنزینی و یا الکترونیکی کدام را انتخاب کنیم؟ در این مقاله، به این سؤال پاسخ خواهیم داد که کمپکتور برقی یا کمپکتور بنزینی چه تفاوتی دارند، مزایا و معایب و دلیل اینکه چرا آن‌ها ممکن است انتخاب مناسبی برای پروژه‌های ساختمانی شما باشند را بررسی خواهیم کرد.

کمپکتور بنزینی

این دستگاه مثل خودروهای بنزینی با سوخت بنزین کار می‌کند و موتور آن سوخت بنزین را به نیرو تبدیل کرده تا برای فشرده سازی خاک، ماسه، شن و... با استفاده از نیروی مکانیکی، فشار یکسانی را به سطح مواد مختلف بیاورد و آن‌ها را تخت و فشرده کند. این کار موجب افزایش استحکام و چگالی مواد فشرده شده می‌شود و درنهایت پایداری و عمر مفید سازه‌ها را بیشتر می‌کند. سوخت بنزین قدرت بالایی را به دستگاه می‌دهد تا عمل فشرده سازی یکدست و محکم تر انجام گیرد.



مزایای کمپکتور بنزینی

از مهم‌ترین مزایای کمپکتور بنزینی، سوخت سریع و در دسترس است. برای استفاده از این کمپکتور شما نیازی به سیم و وسایل اضافی نخواهید داشت و جابجایی آن بهتر خواهد بود. همچنین شما این دستگاه را در نقاط غیر شهری که فاقد برق است نیز می‌توانید استفاده کنید. قدرت موتور کمپکتور بنزینی نسبت به دیگر هم نوعان خود، بالاتر است و از قدرت بیشتری برخوردار است. با استفاده از کمپکتور بنزینی، با کمترین هزینه، می‌توانید به سوخت ارزان دسترسی داشته باشید. همچنین، با مصرف سوخت کمتر و قدرت بیشتری به موتور می‌بخشد و به شما امکان بهره‌ وری بیشتری را در فشرده سازی خواهد داد. اگر به دنبال کمپرکتور بنزینی هستید ما به شما کمپکتور هیساکی (یک مدل کمپکتور بنزینی) را پیشنهاد می‌کنیم.

معایب کمپکتور بنزینی

سوخت دستگاه مهم‌ترین فاکتور مقایسه‌ی کمپکتور برقی یا کمپکتور بنزینی است. دستگاه کمپکتور بنزینی ابزاری مفید با کارایی بالا در صنعت ساختمان است، اما برای اینکه بتوانید استفاده بهینه از آن داشته باشید به دانش فنی و تجهیزات مناسب نیاز دارد و با این تفاسیر ممکن است با برخی معایب و محدودیت‌ها مواجه شوید. این دستگاه کمپکتور بنزینی آلایندگی زیادی دارد و برای استفاده در فضای شهری و یا بسته پیشنهاد نمی‌شود.

کمپکتور برقی

کمپکتورهای برقی اخیراً در صنایع ساخت و ساز و محوطه سازی محبوب شده‌اند و جایگزین تمیزتر و کارآمدتری برای همتایان گازسوز خود هستند. با ادامه پیشرفت تکنولوژی، این سؤال مطرح می‌شود: آیا کمپکتورهای برقی یا صفحه الکتریکی خوب هستند؟ از آنجایی که کمتر مقاله‌ای به این موضوع پرداخته، در اینجا سعی می‌کنیم به‌طور جامع به این سؤال پاسخ دهیم.

مزایای کمپکتور برقی

همان‌طور که از نام آن پیداست نوع موتور کمپکتور برقی الکترونیکی است و با جریان برق کار می‌کند. مزایای کمپکتور برقی در یک پاراگراف جا نمی‌شود زیرا پیشرفت تکنولوژی این قابلیت را برای ما ارائه کرده تا از مزایای یک کمپکتور، بیشترین بهره را ببریم. این مزیت ها به‌طور خلاصه شامل مزیت سازگاری با محیط زیست بدون آلایندگی هوا و صدا، قدرت و تطبیق پذیری، قابلیت حمل و نگهداری و ... می‌شود.



سازگاری با محیط زیست

یکی از مهم‌ترین مزایای کمپکتورهای صفحه برقی، سازگاری با محیط زیست آن‌ها است. این دستگاه بدون انتشار آلاینده در حین کار، به داشتن محیط کاری تمیزتر و سالم‌تر کمک می‌کنند که باعث می‌شود آن‌ها برای پروژه های ساختمانی در مناطق شهری، داخل ساختمان یا هر مکانی که کیفیت هوا اهمیت دارد، گزینه ای عالی باشند. علاوه بر این، کمپکتور صفحه ای برقی معمولاً بی‌صداتر از همتایان گازسوز و بنزینی خود هستند و آلودگی صوتی را در محل کار به حداقل می‌رسانند.

 کارایی و قدرت

معمولاً کمپکتورهای صفحه برقی فاقد قدرت بالا هستند؛ اما مدل‌های الکتریکی مدرن با موتورهای الکتریکی با کارایی بالا طراحی شده‌اند که نیروی فشرده‌سازی قابل توجهی را ارائه می‌کنند. این کمپکتورها به‌طور مؤثر خاک، شن و آسفالت را فشرده می‌کنند و در نهایت نتایجی درست مانند کمپکتورهای بنزینی به دست می‌آورند.

 تعمیر و نگهداری

کمپکتورهای صفحه برقی به دلیل نیازهای کم تعمیر و نگهداری مشهور هستند. بدون نیاز به تعویض بنزین، روغن یا تعویض شمع، هزینه های تعمیر و نگهداری مربوط به مدل های برقی به طور قابل توجهی کمتر است. این مسئله در درازمدت باعث صرفه جویی در هزینه شما می‌شود، اما مشکلاتی نیز به همراه دارد که در قسمت معایب کمپکتورهای برقی به آن اشاره شده است.

 قابلیت حمل و مانور پذیری

کمپکتورهای صفحه‌ای برقی معمولاً سبک‌تر و فشرده‌تر از همتایان گازسوز و بنزینی خود هستند. این امر حمل‌ونقل آن‌ها را در محل کار و مانور در فضاهای تنگ آسان تر می‌کند. قابل حمل بودن کمپکتورهای صفحه الکتریکی یک مزیت کلیدی برای پروژه های کوچک‌تر با محدوده کم، مناطقی با فضاهای تنگ و باریک یا مناطقی با دسترسی محدود است.

 تطبیق پذیری در استفاده

کمپکتورهای صفحه برقی ماشین های همه کاره‌ای هستند که می‌توانند برای کارهای مختلف تراکم و فشرده سازی خاک مورد استفاده قرار گیرند. فرق نمی‌کند که در حال کار بر روی پروژه‌ای هستید که مربوط به سنگ فرش است یا بر روی محوطه سازی و آماده سازی فونداسیون کار می‌کنید، به‌هرحال کمپکتورهای الکتریکی می‌توانند سطوح و مواد مختلف را به طور مؤثر متراکم و فشرده کنند. سازگاری با محیط آن‌ها را به یک دارایی ارزشمند در سایت های ساخت و ساز با نیازهای متنوع تبدیل می‌کند.

معایب کمپکتور برقی

باید این موضوع را در نظر گرفت که چون کمپکتور دستگاهی با ایجاد ضرباتی معادل ۱ تا ۲ تن است و قدرت و استحکام بالایی نیاز دارد، همچنین موتور دستگاه نیز باید مقاومت بسیار بالایی برای اعمال فشار داشته باشد. برای همین موتور الکترونیکی کمپکتور برقی برای این کار چندان مناسب نیست و امکان دارد که خرابی آن‌ها بیشتر از نوع کمپکتور با سوخت بنزینی و دیزلی باشد. این نکته نیز حائز اهمیت است که به خاطر وجود سوخت برقی و موقع استفاده از کمپکتور در فضاهای خیس و نمناک همیشه امکان برق‌گرفتگی و خطرهایی از این دست برای کاربر این دستگاه وجود دارد. از طرف دیگر این کمپکتور برقی به قدرت و موتور برق نیاز دارد و سیم و کابل برق آن دست‌وپا گیر خواهد بود و همیشه نیاز به مراقبت دارد.



مقایسه قیمت کمپکتور بنزینی و برقی

از نظر قیمتی، افزایش قیمت این دو دستگاه بسته به قدرت موتور خواهد بود و تفاوتی در نوع موتور وجود ندارد. جهت آشنایی و معرفی انواع کمپکتور و همچنین برای استعلام قیمت و خرید این دو محصول از فروشگاه بتن ویبره اقدام کنید.

نکات مهم در انتخاب کمپکتور

در انتخاب کمپکتور مناسب باید چند نکته را در نظر بگیرید از جمله:

  • نوع خاک: فشرده‌سازی خاک در زمین‌های سنگلاخی، رسی یا شنی متفاوت است و دستگاهی با توان و قدرت مناسب نیاز دارد.
  • میزان سرعت انجام کار: سایز دستگاه در میزان قدرت و حمل‌ونقل تأثیر می‌گذارد همچنین، محدوده پوششی آن بسته به سایز کمتر یا بیشتر می‌شود.
  • آب و هوا: شرایط اقلیمی در کاربرد دستگاه می‌تواند تأثیر بگذارد پس در انتخاب دستگاه به آب و هوا دقت کنید.
  • میزان قدرت ضربه: قدرت و توانایی دستگاه برای ضربه به سطح خاک به طوری که استاندارد باشد و فشرده‌سازی مورد نیاز را انجام دهد، بسیار حائز اهمیت است.

کدام دستگاه بهتر است؟

در این مقاله با بررسی مزایا و معایب این دو کمپکتور برقی یا بنزینی، متوجه شدیم که در صورت داشتن قدرت بالای موتور کمپکتور برقی، هر دو دستگاه کارایی یکسانی دارند اما سوخت بنزین باعث آلودگی هوا شده و صدای موتور آن آلودگی صوتی ایجاد می‌کند که دستگاه الکترونیکی این مشکل را ندارد اما در مقابل دستگاه کمپکتور برقی، با سیم و کابل خود، می‌تواند مشکلاتی را برای کاربر ایجاد کند؛ و در آخر شما باید تصمیم بگیرید که کمپکتور برقی یا کمپکتور بنزینی برای کار شما بهتر و استفاده از کدام یک راحت تر است؟






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن