تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798308689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

"صدور تائیدیه نانومقیاس برای ۶۰ کاتالیست: گامی مهم در توسعه تولید بنزین و محصولات پتروشیمی/ایجاد شبکه باتری در کشور"


واضح آرشیو وب فارسی::

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در مورد تحریم‌ها و ظرفیت دانشی که در کشور ایجاد شده، به عنوان دو عامل اصلی در توسعه کاتالیست‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد. او اظهار کرد که بیش از ۶۰ نوع کاتالیست در کشور وجود دارد که تاییدیه نانو مقیاس از ستاد نانو دریافت کرده‌اند. این کاتالیست‌ها در فرایندهای تولید بنزین، محصولات پتروشیمی و فولاد استفاده می‌شوند.



دکتر عماد احمدوند در گفت‌وگو با ایسنا، فعالیت‌های ستاد توسعه فناوری نانو را در زمینه انرژی تاکید کرد. او بیان کرد که این ستاد در گذشته و همچنان در حال حاضر در سطوح مختلف در زمینه انرژی فعالیت‌ها را اجرا کرده است. یکی از این فعالیت‌ها، توسعه فناوری‌های مرتبط با حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بوده است. احمدوند تاکید کرد که اگر توانایی توسعه فناوری در این حوزه را داشته باشیم، این توانایی می‌تواند به تحولی در کشور منجر شود. به همین دلیل، حوزه نفت و گاز یکی از اولویت‌های اصلی کارهای این ستاد است و تاکنون با اقدامات صورت گرفته، محصولات متنوعی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به بازار عرضه شده است.

دکتر عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، کاتالیست‌ها را به عنوان یکی از محصولات حیاتی در زمینه‌های نفت، پتروشیمی و فولاد برجسته کرد. او اشاره کرد که در گذشته، محورهای حمایتی برای تولید کاتالیست‌ها تعریف شده‌اند، زیرا این مواد در فرآیندهای مهم پتروشیمی تأثیرگذار هستند.

احمدوند توضیح داد که برخی صنایع به دلیل واردات تجهیزات از خارج، ممنوعیت تغییر کاتالیست را دارند. اما در سال‌های اخیر، دو عامل اصلی، تحریم‌ها و ظرفیت دانشی کشور، باعث شده‌اند که ایران در زمینه تولید کاتالیست‌ها پیشرفت کند.

وی تأکید کرد که تحریم‌ها، به عنوان یکی از عوامل مهم، باعث مشکل در تأمین کاتالیست‌ها از منابع اصلی شده و صنایع پتروشیمی و فولاد از منابع غیرمعتبر به دنبال تأمین کاتالیست‌ها شدند، که این مسئله با کاهش کیفیت محصولات نهایی همراه بوده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، ظرفیت دانشی که در کشور ایجاد شده است را نیز به عنوان یک عامل مؤثر در توسعه تولید کاتالیست‌ها در دهه گذشته بیان کرد. او اظهار کرد که این دانش‌ها منجر به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی شده‌اند که قادر به تولید انواع گسترده‌ای از کاتالیست‌ها برای صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد هستند.

دکتر عماد احمدوند، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، در مورد اهمیت کاتالیست‌ها در حوزه‌های نفت، پتروشیمی و فولاد تأکید کرد. او افزود که برای بهره‌وری بیشتر از کاتالیست‌ها، استفاده از ساختارهای نانومتری ضروری است. این روند توسعه کاتالیست‌ها به سمت فناوری نانو متمرکز شده و بیش از ۶۰ نوع کاتالیست در کشور وجود دارد که تاییدیه نانو مقیاس را از ستاد نانو دریافت کرده‌اند. این کاتالیست‌ها در تولید بنزین، محصولات پتروشیمی و فولاد به کار می‌روند.

احمدوند با بیان اینکه حوزه‌های نفت، پتروشیمی و فولاد به شدت به کاتالیست‌ها وابسته هستند، اظهار کرد که در این زمینه بازار مستقیم وجود ندارد، اما تأثیرات آنها بر کشور اهمیت دارد. این مسأله در حوزه سلامت نیز قابل تأیید است، حتی اگر حجم بازار داروهای مبتنی بر نانو نسبت به سایر صنایع بالاتر نباشد. به همین دلیل، رویکردی که در ستاد توسعه فناوری نانو تقویت می‌شود، این است که انتخاب‌ها بر روی فناوری‌های نوظهور، فراتر از حجم بازار باشد.

وی به توسعه فناوری‌های مرتبط با باتری‌ها اشاره کرد و گفت: "ما در کشور اقدامات زیادی در این زمینه داریم. از ابتدای زنجیره تولید باتری، که از مونتاژ شروع می‌شود، تا توسعه فناوری‌های مرتبط با الکترود باتری، کاتد و جداکننده باتری که در حال حاضر تعریف شده است، فعالیت‌های ما در حال انجام است."

احمدوند اعلام کرد که یک شبکه باتری نیز توسط ستاد نانو ایجاد شده و در حال تلاش برای اتصال اجزای مختلف توسعه‌دهنده فناوری باتری به یکدیگر است. او افزود که تاکنون در ابتدای این زنجیره قرار گرفته و از پروژه‌ها حمایت می‌شود. همچنین، توسعه فناوری سلول‌های خورشیدی با تأکید بر سلول‌های پروسکایتی در دستور کار قرار گرفته و توسعه فناوری در این حوزه ادامه دارد. احمدوند تأکید کرد که با توجه به سطح توانمندی کشور در این زمینه، امکان جذب سرمایه بخش خصوصی و ایجاد همکاری موثر با شرکت‌ها واقعی شده است.

 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن