تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817041068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سقوط مستر بینِ انگلیسی! | akharinnews


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: سقوط مستر بینِ انگلیسی!

سقوط مستر بینِ انگلیسی!


یکی از مهمترین ویژگی های روی کارآمدن جانسون به قدرت در سال 2019 به عنوان نخست وزیر بریتانیا این بود که نخست وزیریِ وی تا حد زیادی با حمایت میلیونرهای بریتانیایی و همچنین غول های رسانه ای این کشور میسر شد.


جهان نيوز نوشت: "بوریس جانسون" نخست وزیر بریتانیا به تازگی و پس از استعفای بیش از 50 نفر از وزرا و معاونین وزرای دولتِ خود، مجبور به استعفا شد. وی این اقدامِ هماهنگ(استعفای گسترده اعضای دولتش) را به مثابه پیامی مستقیم از سوی حزب محافظه کار بریتانیا به خود ارزیابی کرد که در قالب آن این حزب سعی داشته به جانسون بفهماند که به دنبال رهبری جدید و خانه‌تکانی در چهارچوب های حزبی اش است.

استعفای بوریس جانسون در شرایطی صورت گرفت که پیشتر وی با رسوایی های قابل توجه مالی و سیاسی و البته عدم اتخاذ صداقت در مواجهه با مردم بریتانیا، مواجه و متهم شده بود. کمک های مالی قابل توجه افراد ثروتمند به دولت جانسون و البته ارائه گزارش های مختلف از فساد وی و دولتش و همچنین برملا شدن چند باره دروغ های دولت وی به ویژه در حوز هایی نظیر مقابله با پاندمی ویروس کرونا و دیگر حوزه ها، همه و همه سبب شدند تا نخستین جلوه عینی انتقاد از حزب محافظه کار بریتانیا و رویه های شخصِ بوریس جانسون، خود را در قالب انتخابات شوراهای محلی بریتانیا و شکست سنگین حزب محافظه کار در قالب این انتخابات نشان دهد.

در این راستا، نتیجه این انتخابات عملا زنگ هشدار را در حزب محافظه کار به صدا درآورد و تنها اندکی بعد به اِعمال فشارهای قابل توجه به بوریس جانسون و البته در نهایت استعفای وی ختم شد. با این همه، اینطور به نظر می رسد که سه دسته عوامل و محرک های بنیادین را می توان به عنوان عوامل اصلی استعفای بوریس جانسون و سقوط سنگینِ موقعیت سیاسی(حتی در حزب محافظه کار بریتانیا) وی برشمرد.

یک: ابزاری بودنِ نخست وزیری بوریس جانسون برای ثروتمندان و رسانه های مطرح بریتانیایی
یکی از مهمترین ویژگی های روی کار آمدن بوریس جانسون به قدرت در سال 2019 به عنوان نخست وزیر بریتانیا این بود که نخست وزیریِ وی تا حد زیادی با حمایت های میلیونرهای بریتانیایی و همچنین غول های رسانه ای این کشور میسر شد. در واقع، به محض اینکه این گروه ها دریافتند که بوریس جانسون با روحیه پوپولیستی خود، که در ظاهر خودش را حامی طبقات کارگری و ضعیف معرفی می کند اما در باطن می تواند منافع طبقات ثروتمند و متنفذان بریتانیا را به خوبی به پیش برد، رساندنِ وی به کرسی قدرت را در دستورکار اصلی خود قرار دادند.

جالب اینکه تنها مدتی قبل از استعفای بوریس جانسون، مساله طرح رای عدم اعتماد به بوریس جانسون مطرح بود. دستورکاری که با حمایت قاطعِ 17 میلیونر بریتانیایی از وی و البته همراهی غول های رسانه ای بریتانیایی که در کنترل افرادی نظیر "رابرت مرداک" هستند، به جایی نرسید. از این رو، میلیونرهای بریتانیایی و جریان‌های رسانه ای بانفوذ این کشور، به محض اینکه دیدند که کارتِ بوریس جانسون برای آن ها سوخته و دیگر از کارایی سابق خود برخودار نیست( و تداوم حمایت آن ها از بوریس جانسون می تواند برایشان هزینه زا باشد)، عملا حذفِ وی از سازوکارهای قدرت را در دستورکار قرار دادند.




*پایگاه خبری میدل ایست آی در گزارشی تاکید می کند که میراث شوم بوریس جانسون با کناره گیری وی از قدرت همچنان باقی خواهد ماند و عرصه سیاست بریتانیا همچنان بازیچه دستِ میلیونرهای بریتانیایی و جریان‌ها و افراد رسانه ای متنفذ این کشور باقی خواهد ماند.

دو: تمام شدن کوپنِ نخست وزیری بوریس جانسون از منظر حزب محافظه کار
یکی دیگر از ویژگی هایی که در به قدرت رسیدن بوریس جانسون در سال 2019 نقش بسزایی داشت و اکنون عملا روند خروج وی از قدرت را نیز تسهیل کرد، این نکته بود که حزب مخافظه کار و الته چهره های پُرنفوذ سیاسی در پشت پرده قدرت بریتانیا، بوریس جانسون را گزینه ای مطلوب جهت پیشبرد دستورکار خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا(برگزیت) ارزیابی می کردند. از این رو وی را به قدرت رساندند و اتفاقا او نیز به خوبی این مساله را به پیش برد و آن را محقق کرد.

در این راستا، اکنون همین جریان ها، کارِ خود با بوریس جانسون را تمام شده می بینند و در صدد هستند تا برخی نارضایتی ها از اجرایی شدن برگزیت را، مستقیما به شخص بوریس جانسون و نَه سازوکارهای حزبی در بریتانیا مرتبط سازند و با اقدام خود در وادار کردن بوریس جانسون جهت خروج از صحنه قدرت سیاسی در بریتانیا نیز این پیام را به افکار عمومی برسانند که موافق عملکردهای وی نبوده اند. موضوعی که عملا به قربانی شدن بوریس جانسون توسط حزب محافظه کار و حامیان پیشین وی ختم شده است.  

از این رو، بوریس جاسون از دیدِ آن ها، نخست وزیری بود که پس از پیشبرد عمده دستورکارها و اولویت های مدِ نظر حزب محافظه کار و متنفذان بریتانیایی، دیگر کارایی خود را از دست داده و بازی با کارت وی نیز به امری پُرهزینه تبدیل شده است. در این راستا، استعفای دسته جمعی اعضای کابینه بوریس جانسون که در واقع عمدتا هم حزبی های وی هستند را نیز باید در همین راستا ارزیابی کرد و آن را نوعی کودتا علیه نخست وزیری بوریس جانسون دانست.  




*نشریه وال استریت ژورنال در مقاله ای به ظهور و سقوط بوریس جانسون در عرصه قدرت سیاسی بریتانیا اشاره می کند و تاکید دارد که وی فردی بود که با شعارهایی خاص سرکار آمد اما عملا با فریبکاری، در نقطه مقابل همه آن ها قرار گرفت و به گونه ای دیگر رفتار کرد. این نشریه همچنین به این نکته اشاره می کند که حزب محافظه کار نیز تمام استفاده خود را از دوره نخست‌وزیری جانسون کرد و در نهایت او را در چهارچوب منافع حزب، به استعفا واداشت.

سه: مخالفت دستگاه سلطنت با تداوم نخست وزیری بوریس جانسون
بسیاری از ناظران و تحلیلگران که به بررسی و تحلیل مسائل مختلف در چهارچوب معادله سیاست و حکومت در بریتانیا می پردازند، همواره از نقش تشریفاتی ملکه و دستگاه سلطنت در عرصه معادلات سیاسی این کشور سخن می گویند. بااین حال، اینطور به نظر می رسد که این گزاره چندان هم با واقعیت های میدانی همخوانی ندارد. در این چهارچوب، اخیرا خبری دال بر این مساله منتشر شد که تنها اندکی قلب از استعفای نخست وزیر بریتانیا(بوریس جانسون)، وی تماس تلفنی را با ملکه انگلستان داشته و پس از آن، استعفای خود را(علی رغم میل باطنی) قطعی کرده است.

مساله ای که نشان می دهد ملکه بریتانیا نقشی فراتر از آنچه چهارچوب های تشریفاتی برای وی خوانده می شود را برای خود قائل است و در مواقع حساسِ اینچنینی از قدرت کنشگری بالایی نیز برخوردار است. از این رو، همانگونه که برخی تحلیلگران و جریان های سیاسی مستقل نیز گمانه زنی کرده اند، دستگاه سلطنت بریتانیا که از قدرت پشت پرده قابل ملاحظه ای در عرصه معادلات سیاسی این کشور برخوردار است، عملا تداوم نخست وزیری جانسون را در راستای منافع این کشور ندیده و وارد میدان شده و مهر تاییدی بر خروج بوریس جانسون از صحنه قدرت سیاسی بریتانیا زده است.




*پایگاه خبری-تحلیلی نشنال اینترسنت در گزارشی به این نکته اشاره می کند که بوریس جانسون با حضور در قدرت، عملا راهِ درست در زمینه حکمروایی را کنار گذاشت و رویه های نادرستی را در این رابطه در پیش گرفت. این پایگاه خبری همچنین به دخالت های احتمالی دستگاه سلطنت بریتانیا در کنار گذاشتن بوریس جانسون نیز اشاره کرده و تاکید نموده که دوره حضور وی در قدرت به دلیل سیاست های ناکارآمدش به پایان رسیده بود.



سه شنبه, 21 تیر 1401 ساعت 11:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن