واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: معرفی روش های تمیز کردن قاب گوشی
روش های تمیز کردن قاب گوشی از آلودگی های اسیدی معمولا آلودگی هایی که روی قاب گوشی ایجاد می شوند، اسیدی هستند. این آلودگی ها شامل لکه های غذا، تعریق دست، آلودگی های ناشی از دود خودروها و غیره هستند. به منظور تمیز کردن قاب از این عوامل باید از مواد شوینده با خاصیت قلیایی استفاده کرد که در اینجا مهم ترین آنها را شرح می دهیم. استفاده از کف و آب یکی از متداول ترین روش های تمیز کردن قاب گوشی استفاده از کف حاصل شده از مواد شوینده معمولی خانگی است که عمدتا خاصیت قلیایی دارند. بهترین ماده برای این کار، مایع ظرفشویی است. مایع ظرفشویی نسبت به دیگر مواد شوینده خانگی مانند صابون و مایع دستشویی، پاک کنندگی بیشتری دارد. این روش، شامل مراحل زیر است: ⦁ ابتدا مقداری آب را جوش آورده و سپس اجازه دهید که تا دمای 50 درجه خنک شود.
⦁ مقداری مایع شوینده به آب اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند.
⦁ قاب گوشی را جدا کرده؛ درون ظرف آب گذاشته و چند دقیقه صبر کنید.
⦁ با استفاده از یک مسواک، تمام سطح قاب را مورد شستشو قرار دهید.
⦁ قاب را با استفاده از دستمال میکروفایبر خشک کرده و با قرار دادن آن در هوای آزاد، اجازه دهید که رطوبت آن کاملا از بین برود. هرچه شدت آلودگی قاب بیشتر باشد باید از مواد شوینده قوی تر و به میزان بیشتری استفاده کرد. البته، دقت داشته باشید که هرگز از سفیدکننده ها مانند وایتکس برای شستن قاب های سیلیکونی، استفاده نکنید چراکه رنگ آنها از بین می برد. جوش شیرین؛ راه حلی برای لکه های سرسخت برخی از لکه ها به ویژه آنهایی که مدت هاست تمیز نشده اند، سرسخت تر از لکه های معمولی هستند و با مواد شوینده معمولی از بین نمی روند. یکی از بهترین روش های تمیز کردن قاب گوشی در این موارد، استفاده از جوش شیرین است. جوش شیرین، دارای دو خاصیت شویندگی و سایندگی است. ویژگی اول، پیوند مولکول های لکه و بدنه قاب را از بین برده و خاصیت دوم، سبب کنده شدن آنها می شود. برای شستشو با استفاده از جوش شیرین، دو روش پیش روی شماست. در صورتی که آلودگی سطح قاب شدید است، روش اول را با مراحل زیر به کار ببرید: ⦁ مقداری آب را جوش آورده و اجازه دهید که تا دمای 50 درجه سرد شود.
⦁ مقداری جوش شیرین را در آب حل کنید.
⦁ قاب گوشی را جدا کرده و چند دقیقه درون ظرف آب بگذارید.
⦁ قاب را از آب خارج کرده و مقداری جوش شیرین روی آن ریخته و با استفاده از یک مسواک، تمام سطح آن را بشویید.
⦁ قاب را با آب سرد شسته، با استفاده از دستمال میکروفایبر، خشک کرده و اجازه دهید که در هوای آزاد کاملا خشک شود. در صورتی که آلودگی موضعی است، می توانید روی سری مرطوب یه مسواک یا روی خود قاب، مقداری جوش شیرین ریخته و با مسواک، همه جای آن را تمیز کنید. در آخر نیز قاب را شسته و با روش های گفته شده، خشک کنید. الکل؛ یک راه حل آسان از جمله آسان ترین و شناخته شده ترین روش های تمیز کردن قاب گوشی، استفاده از الکل است. این ماده به ویژه برای پاک کردن لاک از روی قاب گوشی مفید واقع می شود. الکل را می توان به اشکال مختلفی روی گوشی اعمال کرد. اولین روش این است که مقداری پنبه را الکلی کرده روی همه جای قاب گوشی، اعمال کنید. این روش معمولا برای ضدعفونی کردن قاب به ویژه در شرایط کرونایی فعلی مناسب است. همچنین، در صورتی که قاب خود را مرتبا تمیز می کنید، این روش می تواند به عنوان یک روش مکمل به کار گرفته شود. پاک کردن آلودگی های موضعی مانند لاک ناخن از روی گوشی نیز معمولا با این روش انجام می شود. روش دوم، نوعی شستشوی قاب گوشی با الکل است. برای این منظور، قاب را از گوشی جدا کرده و الکل را روی همه جای آن اسپری کنید. سپس با استفاده از دستمال میکروفایبر، الکل را روی همه جای قاب اعمال کنید. پس از آن قاب را در معرض هوای آزاد بگذارید تا رطوبت و بوی آن از بین برود. این کار، یکی از بهترین روش های تمیز کردن قاب گوشی از آلودگی های شدید است. در مواقعی که امکان باز کردن قاب گوشی وجود ندارد یا دسترسی به پارچه و پنبه میسر نیست، می توان از پدهای الکلی برای ضدعفونی و تمیز کردن موقت قاب استفاده کرد.
تمیز کردن قاب های ژله ای بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از قاب های ژله ای بی رنگ برای گوشی های خود استفاده کنند تا طرح و رنگ زیبای گوشی شان پنهان نشود. یکی از معایب این قاب ها علاوه بر جذب آلودگی های مختلف مانند دیگر قاب ها، کدر شدنشان در معرض نور خورشید است. بهترین روش های تمیز کردن قاب گوشی در این موارد، استفاده از مواد سفیدکننده مانند وایتکس و انواع مواد شستشوی سطوح است. برای این منظور، مانند روش تمیز کردن با مایع ظرفشویی عمل کرده و این بار در کنار آن، مقداری سفیدکننده نیز بسته به شدت آلودگی به آب اضافه کنید. دقت داشته باشید که حتما از دستکش و عینک مناسب استفاده کرده و این کار را در فضایی با تهویه مناسب انجام دهید چراکه مواد سفیدکننده، سمی و خطرناک هستند.
سخن آخر
اکثر آلودگی ها با استفاده از مایع ظرفشویی و دیگر مواد شوینده قلیایی، جوش شیرین و الکل از بین می روند. قاب های ژله ای زرد شده را نیز می توان با اضافه کردن مقداری مایع سفیدکننده، مانند وایتکس به محلول مایع ظرفشویی و آب، دوباره بی رنگ و شفاف کرد.
دوشنبه, 12 ارديبهشت 1401 ساعت 11:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]