تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829263387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عصبانیت اصلاح طلبان از رواج طب سنتی در جامعه! | akharinnews


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: عصبانیت اصلاح طلبان از رواج طب سنتی در جامعه!

عصبانیت اصلاح طلبان از رواج طب سنتی در جامعه!


به نظر می رسد آنقدر که برخی از غربگرایان داخل کشور از طب سنتی می ترسند، سازمان بهداشت جهانی از آن نمی ترسد و اتفاقاً این سازمان به سمتی حرکت کرده تا زمام آن را هم به دست بگیرد!


روزنامه اصلاح طلب اعتماد در راستای نگرش های سطحی و عوام فریبانه خود در مورد مسائل گوناگون جامعه، این بار وارد حوزه سلامت و بازی با جان مردم شد و همنوا با مافیای داروسازی و جریان های معلوم الحال، به طب سنتی حمله کرد. به تازگی این روزنامه در صفحه اول خود با یک تیتر درشت و به قلم عباس عبدی، از طب ایرانی اسلامی با عنوان شبه علم نام برده است! البته نویسنده سعی کرده به بهانه دو طرح مجلس که درباره طب ایرانی اسلامی و همچنین طب مکمل است، حمله های خود را ترتیب دهد؛ اما از آنجایی که آشنایی کاملی به مسائل این حوزه و مکاتب طبی ندارد، در دست انداز می افتد.

در اینجا به چند نکته اجمالی درمورد یادداشت اخیر اعتماد اشاره می کنیم:
 
یک: در بخشی از یادداشت، عبدی نشان می دهد که نسبت به مکاتب پزشکی و شیوه های درمان، اطلاع کافی نداشته و سعی دارد که همه چیز را با یه چوب براند و با ترازوی عقل خود سنجش کند. او بیان می کند: «ما دو یا چند چیزی با عنوان دانش پزشکی نداریم. لباس نیست که مدل سنتی و جدید داشته باشد. متمایز کردن خود با عناوین طب سنتی، ایرانی و اسلامی، یک فریب آشکار است.»

اما اتفاقاً استفاده از مکاتب طبی مختلف مانند استفاده از لباس است؛ منحصر کردن تمام مکاتب طبی در طب شیمیایی مانند این است که تمام مکاتب اقتصادی را در حد اقتصاد کینزی خلاصه کنیم! نمی توانیم سایر مکاتب اقتصادی را با طعم اقتصاد کینزی مورد مطالعه قرار دهیم!

همچنین سازمان بهداشت جهانی – با همه اشکالاتی که دارد -  از سال 2002 میلادی، استراتژی های مدونی را در زمینه توسعه طب سنتی و مکمل منتشر نموده است. در سال 2002 ميلادی سازمان بهداشت جهانی، طب سنتی را اینگونه تعریف می کند: «طب سنتی واژه ای کلی است که هم به سيستم های طب سنتی مانند طب سنتی چين، آيورودای هند و طب يونانی-عربی و هم به اشکال مختلف طب بومی اطلاق می گردد. درمان های طب سنتی شامل دارو درمان (استفاده از گياهان دارویی، اجزاء حيوانی و معدنی) و روشهای غير دارویی (مانند طب سوزنی، ماساژ و درمان های روحی و روانی) می باشد. در کشورهایی که سيستم خدمات پزشکی در آنها بر پايه طب مدرن استوار است، به جای طب سنتی اغلب از واژه طب مکمل و طب جايگزين يا طب غير متعارف استفاده می شود.»

به نظر می رسد آنقدر که برخی از غربگرایان داخل کشور از طب سنتی می ترسند، سازمان بهداشت جهانی از آن نمی ترسد و اتفاقاً این سازمان به سمتی حرکت کرده تا زمام آن را هم به دست بگیرد!




دو: رفتارهای برخی اصلاح طلبان با طب سنتی، ما را یاد رفتارهای قرون وسطی و حاکمیت استبدادی کلیسا می اندازد که در آن زمان، برخی دانشمندان حق نداشتند به خلاف نظر کلیسا سخن بگویند و اندیشه کنند، زیرا جانشان گرفته می‌شد! علم همان بود که کلیسا می‌گفت! 

قبلاً مشاهده می کردیم که برخی غربگرایان، طب ایرانی اسلامی را مورد تمسخر قرار می دادند، اما امروز، برخی به گونه ای احساس خطر کرده اند که حتی از مطرح شدن نام آن هم بیم دارند و هر از چند گاهی برایش شمشیر می‌کشند!

سه: اگر به تعبیر روزنامه «اعتماد» و عبدی، این طب، شبه علم است، چه نگرانی و ترسی بابت آن وجود دارد؟! بگذاریم خود به خود از بین برود! قاعدتاً اگر مردم نتیجه نگیرند، خودشان رویگردان می شوند!
 
چهار: اگر مردم، چه در ایام کرونا و چه در سال های گذشته، به سمت طب ایرانی اسلامی گرایش پیدا کرده اند، به دلیل نتایجی است که با چشم خود مشاهده می کنند. بنابراین از نظر بودجه، اختصاص مراکز پژوهشی و درمانی، جبران هزینه های دارویی و خدمات بیمه ای و ... نباید تبعیض قائل شویم و باید به نظر مردم احترام گذاشته شود.
 
پنج: جالب اینجاست که برخی مدام دم از انتخاب مردم می زنند و از احترام به نظر آنها سخن می گویند، اما در اینجا استقبال مردم را نادیده گرفته و نام شبه علم بر آن می گذارند. در هر صورت، بگذاریم هر کسی از همان روش درمانی که به آن اعتقاد و علاقه دارد، درمان شود و هیچگونه استبداد و تحجر علمی هم در این زمینه نداشته باشیم. منبع: جهان نیوز



سه شنبه, 23 شهریور 1400 ساعت 09:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن