تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817474801




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوانین و مقررات حمل و نقل هوایی


واضح آرشیو وب فارسی::

در قرن نوزده میلادی متداول بود که تاجران، کالاهای خود را از طریق کشتی و حیوانات بارکش از نقطه ای به نقطه ای دیگر منتقل می کردند. این کار علاوه بر هزینه زیادی که داشت، خطراتی مانند سرقت اموال توسط راهزنان، خرابی و فاسد شدن برخی از کالا، محدودیت حمل و نقل و غیره به دنبال داشت. با پیشرفت علم و تکنولوژی و پدید آمدن نخستین هواپیماها، انسان به فکر استفاده از حمل و نقل هوایی برای تجارت افتاد. به همین خاطر این صنعت شروع به گسترش کرد و مفاهیم و قوانین بسیاری برای آن پدید آمدند. در ادامه این مطلب قصد داریم درباره دو اصطلاح متداول حمل و نقل هوایی، یعنی واردات کالا و ترخیص کالا بیشتر صحبت کنیم.



حمل و نقل هوایی چیست و چه کاربردی دارد؟

به صورت کلی بهتر است بدانید که حمل و نقل کالا از میان مرزهای بین المللی کالا به روش های مختلفی هوایی، دریایی، زمینی انجام می شود. با اینکه نوع حمل کالا از میان مرزها بستگی به کشور مقصد و مبدا و روش های رایج حمل و نقل کالا در آن کشورها و همچنین نوع کالا دارد؛ اما حمل هوایی در مقایسه با گذشته بسیار محبوب تر است زیرا زمان بسیار اندکی می طلبد. در ایران وادرات کالا به هر سه روش زمینی، دریایی و هوایی انجام می گیرد و برای انتقال کالا میان کشورهای با مسافت های طولانی تر معمولا از حمل هوایی یا دریایی بار استفاده می شود. با این کار در مصرف سوخت و زمان نیز صرفه جویی می شود.

با گسترش روابط بین کشورها و افزایش تعداد کالاهای صادراتی، شرکت ها و مجموعه های بسیاری برای سهولت حمل و نقل پدید آمدند. هدف این شرکت ها، کمک به انتقال کالاهای پراستفاده و سهولت کار در امور گمرکی است. برای استفاده از خدمات این شرک ها در حمل هوایی بار، معمولا باید برگه شناسایی ایمنی مواد شیمیایی یا MSDS داشته باشید. این برگه دارای تمامی اطلاعات فنی و شیمیایی مربوط به کالاهای وارداتی و تمامی نکات ایمنی و بهداشتی کالاهای منتقل شده است. وجود این برگه در کنار کالاها یکی از ملزومات انتقال بار با هواپیما است. جهت ارسال بار با هواپیما باید مدارکی را تهیه کرده و در اختیار شرکت هواپیمایی قرار دهید. به طور معمول آماده سازی کلیه امور مربوط به حمل و نقل هوایی بار، از جمله همین برگه و همچنین بارنامه هوایی و غیره به عهده شرکت بازرگانی است.



واردات کالا

اقتصاددانان برای توصیف دنیای کنونی از اصطلاح دهکده جهانی استفاده می کنند. در گذشته انسان ها ناچار بودند به محصولات بومی خود اکتفا کنند و دسترسی چندانی به محصولات تولیدی سایر کشورها نداشتند. اگر کشورها قصد می کردند محصولی را در داخل تولید کنند؛ ممکن بود دچار ضرر شوند زیرا تکنولوژی و زیربنای مورد نیاز برای ساخت آن محصول نبود.

اما امروزه به راحتی وقتی یک کشور به دلیل نبود یک تکنولوژی و یا مقرون به صرفه نبودن تولید، نیازمند برخی از کالاها می شود، اقدام به واردات آن از کشورهای دیگر می کند. بنابراین واردات محصولات مختلف یکی از مسائل مهم بازرگانی و تجارت بین المللی موثر بر اقتصاد یک کشور است.

توجه داشته باشید برای انجام واردات و صادرات، باید از وزارت و سازمان های مربوطه مجوز لازم را دریافت کرد. امروزه کشور با توجه به نوع کالا مجوز هایی را صارد می کند. در واقع این مجوز ها به افرادی که اجناس مهم و ضروری کشور را وارد می کند به راحتی صادر می شود. این روز ها به دلیل تحریم های داخلی ممکن است درون ایران برای واردات با مشکلاتی مواجه باشیم.



ترخیص کالا چگونه انجام می شود؟

اکنون که با واردات آشنا شدیم، بیایید با ترخیص کالا نیز آشنا شویم. ترخیص کالا در واقع به انجام کلیه امور گمرکی در وادرات و صادرات کالا گفته می شود. تمامی کالاهای وارداتی و صادراتی قبل از ورود به کشور یا خروج از کشور، باید اجازه واردات و یا صادرات را از گمرک کشور بدست بیاورد.

جهت ترخیص کالا باید مدارکی را آماده کرده و به گمرک ها تحویل داده شود. تمامی مدارک باید قبل از ورود کالا به گمرک در اختیار ترخیص کاران گمرک قرار بگیرد. ترخیص کاران گمرک، افرادی هستند که انجام کلیه امور گمرکی صاحب کالا را انجام می دهند. در انتها نیز کالاهای وارداتی و صادراتی باید گواهی استاندارد دریافت کنند و همچنین بعد از طی برخی مراحل دارای گواهی بازرسی شوند.




جمع بندی

 

با پیشرفت تکنولوژی روش های نوین و کم هزینه تری برای حمل و نقل کالاها گوناگون پدید آمده اند که حمل و نقل هوایی از بهترین و متداول ترین آن ها است. برای حمل و نقل هوایی کالاهای خود می توانید از شرکت های حمل و نقل کمک بگیرید. این شرکت در واردات کالا، صادرات کالا و ترخیص کالا در مراحل گمرکی به شما کمک کرده و بار سنگینی را از دوش شما برمی دارند. شرکت راد طب یکی از بهترین مجموعه ها در این حوزه است که به شما تعهد می دهد. بدون هیچ نگرانی کالاهای شما را از مرز های بین المللی بگذراند. این مجموعه تمامی فعالیت های مربوط به حمل و نقل مانند ترخیص کالا، امور بیمه، امور اداری و ... برای تسهیل در حمل و نقل کالا نیز رسیدگی می کند. اگر شما نیز در مبادلات کالاهای خود دچار مشکل شده اید و یا به تازگی قصد دارید که به کارهای بازرگانی بپردازید می توانید با مجموعه رلد طب تماس حاصل کنید. این مجموعه همچنین سهم عمده ای از بازار خدمات واردات در صنایع تجهیزات پزشکی را در سال های اخیر به دست آورده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن