واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی خبرداد؛ انتخاب ۲روستای استان مرکزی برای اجرای طرح ضربتی اشتغال در روستاها
اراک- مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: ۷۳روستای کشور به عنوان روستاهای منتخب برای اجرای مرحله اول طرح ضربتی اشتغال انتخاب شده اند که دو روستای استان مرکزی نیز در این فهرست قرار دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه میراث، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: ۵۰۰روستا در کشور به عنوان روستاهای ضربتی اشتغال مطرح و تصویب شده اند که سازمان مرکزی ۷۳ روستا را برای مرحله اول طرح ضربتی اشنغال در روستاها برگزیده است. مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی افزود: دو روستای هزاوه در اراک و آهو در آشتیان نیز جز ۷۳ روستایی هستند که مرحله اول طرح ضربتی اشتغال در روستاهای کشور در آنها اجرا خواهد شد. وی بیان کرد: مجوز و مصوبه اقدامات لازم در ۲۵ روستای هدف گردشگری استان را از سازمان میراث فرهنگی کشور دریافت کرده ایم و کارهای اولیه در حال انجام است که از این ۲۵ روستا، ۱۰ روستا دارای ویژگی های خاص هستند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: خوسبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی هم در حوزه روستایی اقدامات خوبی انجام داده و در هماهنگی با میراث فرهنگی، روستاهایی که بافت تاریخی دارند، ضمن بهسازی و ساماندهی، باید حفظ شوند. حسینی خاطرنشان کرد: در زمینه طرح ضربتی اشتغال در دو روستای هزاوه اراک و آهوی آشتیان، اکیپی هم به عنوان بازرس از سازمان میراث فرهنگی از دو منطقه مذکور بازدید کرده اند و کارهای مقدماتی در شرف انجام است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی ادامه داد: مباحث مربوط به مناطق گردشگری و ساماندهی این مناطق از موضوعاتی است که بایستی با هماهنگی میراث فرهنگی استان انجام شود و دستگاه ها در تعامل با میراث فرهنگی در این زمینه ها اقدام کنند. تشکیل کمیته پیگیری واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی براساس این گزارش در این کارگروه موضوع بناهای تاریخی و ضرورت تملک آنها در استان مطرح شد، که در این ارتباط عزیز فیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی عنوان کرد: ظرف مدت کوتاه، کمیته متشکل از اعضای دستگاه هایی که مرتبط با قوانین و قواعد مصوب شده برای تملک بناهای تاریخی هستند، تشکیل شود و کار پیگیری واگذاری بناهای تاریخی استان را دنبال کند. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی، تعداد قابل توجهی بنای تاریخی وجود دارد که برخی از این آثار به عنوان هویت کهن استان بر اثر شرایط طبیعی در معرض تخریب است و باید هرچه سریع تر وضعیت تملک آنان روشن شود تا روند تخریبشان ادامه پیدا نکند. گفتنی است لغو موافقت نامه تاسیس منطقه نمونه گردشگری سد ۱۵ خرداد در دلیجان، بررسی مسایل و مشکلات هتل پیام اراک در خصوص تغییر کاربری، بررسی و ارائه گزارش در خصوص روستاهای هدف گردشگری استان و... دستور جلسه روز یکشنبه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی بود.
کد خبر 3972430
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]