تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832020727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شگرد‌های عجیب پزشکان برای فرار از مالیات! | آخرین و جدیدترین اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: شگرد‌های عجیب پزشکان برای فرار از مالیات!
بی‌توجهی پزشکان به مهلت تعیین‌شده برای ثبت‌نام در سامانه مالیاتی که موجب شده تا نیمی از جامعه پزشکی از قانون سرپیچی کنند، می‌تواند تبعات اجتماعی به دنبال داشته باشد.  
با وجود گذشت حدود یک ماه از آخرین مهلت پزشکان برای ثبت‌نام در سامانه مالیاتی؛ خبر‌ها می‌گویند که هنوز بیش از ۳۵ درصد از پزشکان کشور به این قانون تمکین نکرده‌اند. با این حال این قشر از جامعه به روش‌های خلاقانه‌ای برای دور زدن قانون مالیات روی آورده‌اند؛ کلک‌هایی شبیه به خرابی دستگاه کارت‌خوان دیگر قدیمی شده و پزشکان این بار رو بازی می‌کنند. در بسیاری از مطب‌ها و کلینیک‌ها دیده شده که منشی به بیمار پیشنهاد می‌دهد حق ویزیت را با نرخ تعرفه مصوب نقدا پرداخت کند و در صورت تمایل به پرداخت از طریق کارت‌خوان باید مبلغی بیش از حد معمول پرداخت کند. این شیوه که باعث اعتراض بسیاری از بیماران شده است، فرد را مجبور می‌کند که هرطور شده ویزیت را نقدا پرداخت کند و در صورت عدم رضایت در این‌باره منشی وقت او را لغو می‌کند. بی‌توجهی پزشکان به مهلت تعیین‌شده برای ثبت‌نام در سامانه مالیاتی که موجب شده تا نیمی از جامعه پزشکی از قانون سرپیچی کنند، می‌تواند تبعات اجتماعی به دنبال داشته باشد. به عبارت دیگر تداوم این موضوع می‌تواند علاوه بر ایجاد نارضایتی‌های اجتماعی، سایر مشاغل را ترغیب کند تا به سراغ راهکار‌های فرار مالیاتی بروند.

این تبعیض حالا منجر به شکل‌گیری ذهنیتی منفی در بین مشاغل دیگر شده است؛ شکل‌گیری این ذهنیت که هر گروه و حرفه‌ای که دارای توان و قدرت بیشتری باشد، می‌تواند از پرداخت مالیات خودداری کند و علاوه بر ایجاد تبعیض می‌تواند نارضایتی را نیز در بین گروه‌های شغلی مختلف افزایش دهد. بنا بر گزارش‌های مربوط به سال ۹۷، کارمندان در مجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان مالیات می‌دهند و این در حالی است که مالیات مشاغل در همین سال مجموعاً حدود ۶۱۰۰ میلیارد تومان است که با واقعیت آنچه در بازار کار می‌گذرد و گردش مالی هزاران میلیاردی بعضی از مشاغل پردرآمد در طول سال همخوانی ندارد که نشان می‌دهد فرار مالیاتی بزرگی در این بخش از اقتصاد کشور در حال وقوع است.

اگر سازمان مالیاتی کشور نتواند میزان مالیات پزشکان، وکلا و برخی دیگر از مشاغل پردرآمد را به خوبی مدیریت کند، این نوع فرار‌های مالیاتی به یک معضل اجتماعی تبدیل شده و نارضایتی را به دنبال خواهد داشت. این روز‌ها اگر پای صحبت کارگران و کارمندان بنشینید که از کم‌درآمدترین اقشار جامعه امروزی به شمار می‌آیند حتما گلایه‌های خود را نسبت به فرار مالیاتی پزشکان عنوان می‌کنند. آن‌ها می‌گویند که چرا مالیات کارمندان و کارگران که جزء مشاغل با درآمد ثابت و پایین به شمار می‌روند باید همزمان با پرداخت حقوق، کسر شود، اما ثروتمندان و به‌طور مشخص پزشکان و دیگر گروه‌های پردرآمد جامعه از پرداخت مالیات طفره می‌روند. پزشکانی که با درآمد سرشار و ادعای فرهنگ بالا، فرار از قانون را حق خود می‌دانند و سال‌هاست بابت آن به کسی جواب پس نداده‌اند، حالا یک‌سالی می‌شود که به مدد یک مطالبه عمومی در دام قانون افتاده‌اند. البته مدت‌هاست که بر همه آشکار شده که بسیاری از پزشکان مقید به استفاده از کارت‌خوان نیستند. همین چندی پیش بود که برخی از خبرگزاری‌ها نوشتند: «با استناد به آمار‌ها ظرفیت مالیاتی بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان برای پزشکان تخمین زده می‌شود که قابل مقایسه با میزان پرداخت فعلی آن‌ها یعنی مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان نیست.» یعنی یک فرار مالیاتی حدود ۶ هزار و ۸۵۰ تومانی.

بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مبنی بر تخمین حداقلی درآمد ماهانه پزشکان عمومی، متخصص و دندان‌پزشک، مالیات سالانه پزشکان حدود هفت هزار میلیارد تومان است. همچنین گفته می‌شود بخش عمده‌ای از فرار مالیاتی پزشکان در بخش کارانه بیمارستانی اتفاق می‌افتد که تا الان کمتر مورد توجه قرار گرفته است و در صورت الکترونیک شدن و بستن تمام راه‌های فرار مالیاتی، قطعاً رقم بیشتری از این طریق به بیت‌المال برمی‌گردد. با این حال جلوگیری از فرار پزشکان در مطب‌ها، آزمایشگاه‌ها و کلینیک‌ها خود به‌تن‌هایی می‌تواند کمک شایانی به بیت‌المال کند.

راه‌های فرار مالیاتی

شگرد‌های خلاقانه زیادی از سمت و سوی پزشکان برای دور زدن قانون طی این سال‌ها اتفاق افتاده است که دم‌دستی‌ترین آن‌ها خراب بودن دستگاه کارت‌خوان است؛ البته تا مدتی قبل‌تر راحت‌ترین راه برای مشخص نشدن حجم پول‌های به‌دست‌آمده در مطب پزشکان، چیزی بود که همه منشی‌های پزشکان می‌گفتند: «کارت‌خوان نداریم.»، اما حالا وضع فرق کرده است و همه پزشکان ملزم به استفاده از کارت‌خوان هستند و دیگر این راه کمکی به آن‌ها نمی‌کند. پس در این مواقع دو راه به بیمار پیشنهاد می‌دهند؛ یا به آن‌ها می‌گویند به نزدیک‌ترین دستگاه خودپرداز مراجعه کرده و به ما پول نقد بدهید یا از این بیماران می‌خواهند به شماره حسابی که طبعا به نام پزشک نیست، هزینه ویزیت را واریز کنند.

یکی از مطب‌های حوالی خیابان مطهری تهران که مشکلات ارتوپدی مردم را درمان می‌کند، به همین شیوه عمل می‌کند؛ اما این روز‌ها همه مردم دیگر از این بازی‌ها مطلع شده‌اند. منشی‌های این مطب از هر چند بیمار برای یک نفر از دستگاه کارت‌خوان استفاده می‌کنند و با قطع‌کردن این دستگاه پوز به بیماران می‌گویند که دستگاه ارتباطش با سامانه بانکی قطع شده است و برای پرداخت هزینه یا به خودپرداز بیرون مطب مراجعه کنید یا به شماره حسابی که اینجا نوشته‌ایم هزینه را واریز کنید. با این روش اگر پزشک در طول روز ۵۰ بیمار را ویزیت کرده باشد، اما فقط ۱۰ نفر از آن‌ها از دستگاه پوز استفاده کرده‌اند. اگرچه ممکن است همان دستگاه پوز هم به نام پزشک نباشد و گردش حساب و میزان مالیاتش جور دیگری رقم بخورد.

نقدی ارزان‌تر از کارت کشیدن است

اما به تازگی با اجباری شدن کارت‌خوان در مطب‌ها برخی از پزشکان برای دور زدن قانون دست به ابتکار تازه‌ای زده‌اند. آن‌ها درصورت پرداخت نقدی هزینه واقعی تعرفه را از بیمار دریافت می‌کنند و درصورتی که بیمار درخواست کارت‌خوان کند، از او مبلغی بالاتر از نرخ مصوب دریافت می‌کنند. با این روش بیماران را ناچار به پرداخت وجه نقد می‌کنند؛ خصوصا این شگرد در شهرستان‌ها که عموما مراجعان به مراکز درمانی، اقشار کم‌درآمدتری هستند، رونق بیشتری دارد. بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی سازمان بیمه سلامت، سالانه بیش از هزار میلیارد تومان برای درمان بیماران خاص در کشور هزینه می‌شود؛ رقمی معادل یک‌ششم فرار‌های مالیاتی پزشکان.

منبع: روزنامه صبح نو




چهارشنبه, 01 آبان 1398 ساعت 09:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن