تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829556881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلسۀ بررسی صلاحیت پمپئو در سنا؛ وزیر خارجۀ جدید آمریکا دربارۀ ایران چه گفت؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جلسۀ بررسی صلاحیت پمپئو در سنا؛ وزیر خارجۀ جدید آمریکا دربارۀ ایران چه گفت؟
مایک پمپئو نامزد وزارت خارجه آمریکا در نشست بررسی صلاحیت خود به سوالات حضار در جلسه پاسخ داد.
آفتاب‌‌نیوز : مايک پمپئو گزينه پيشنهادي رئيس جمهور آمريکا براي وزارت امور خارجه اين کشور در نشست بررسي صلاحيت خود در کميته روابط خارجي مجلس سنا گفت: اگر نامزدي او از سوي مجلس سنا تاييد شود تقويت توافق هسته اي ايران را در اولويت دستور کار خود قرار خواهد داد.


به گزارش آفتاب نیوز، گزينه پيشنهادي رئيس جمهور آمريکا براي وزارت امور خارجه اين کشور در نشست بررسي صلاحيت خود در کميته روابط خارجي مجلس سنا گفت اگر نامزدي او از سوي مجلس سنا تاييد شود تقويت توافق هسته اي ايران را در اولويت دستور کار خود قرار خواهد داد.


مايک پمپئو در پاسخ به پرسش سناتور بن کاردين، نماينده دموکرات مريلند در مجلس سنا مبني بر اينکه نظر شما درباره ي خروج يکجانبه ي آمريکا از توافق هسته اي با ايران چيست، گفت: « نمي توانم به اين پرسش پاسخ بدهم. مي خواهيم رويکرد خود را به اين موضوع تشريح کنم. من مي خواهم اين توافق را اصلاح کنم. هدفم اين است و فکر مي کنم به بهترين شکل منافع آمريکا را تامين مي کند.»سناتور کاردين گفت توافق را نمي توان تغيير داد و ما داريم به مهلتي نزديک مي شويم که بايد اجراي توافق را تاييد کنيم. نظر شما چيست؟ آيا اگر نتوانيم اصلاحش کنيم بهتر است از توافقي که ايران به آن پايبند است خارج شويم يا بهتر است در توافق بمانيم؟ بله يا خير؟




پمپئو پاسخ داد: « با بله يا خير نمي توان به اين پرسش پاسخ داد زيرا فرضي است و ما هنوز به آن نقطه نرسيده ام. هنوز تقريبا يک ماه تا روزي که قرار است رئيس جمهور پايبندي ايران را تاييد کند فاصله داريم. تصور کنيد داريم به اصلاح توافق نزديک مي شويم، چيزي که رئيس جمهور از وزارت امور خارجه خواسته محقق شود. اگر به اين نتيجه برسيم که نمي توانيم اين توافق را اصلاح کنيم، اين نقص هاي جدي که شما خودتان مشخص کرده ايد، آنگاه رئيس جمهور بهترين مشاوره ها را از جمله از سوي من دريافت خواهد کرد و اگر هيچ شانسي براي اصلاح توافق نداشته باشيم من به رئيس جمهور پيشنهاد خواهم کرد که با هم پيمانان مان همکاري کنيم تا به نتيجه ي بهتري برسيم و توافق بهتري بدست بياوريم.» 


سناتور جين شاهين، نماينده ي دموکرات نيوهمپشاير در مجلس سنا پرسيد آيا فکر مي کنيد روند بازرسي از پرونده ي تباني با روسيه که دارد به دست بازپرس ويژه، رابرت مولر انجام مي شود سحر و جادوست؟


پمپئو پاسخ داد: « نمي خواهم درباره ي هيچ يک از سه فرآيند بازرسي که در آن شرکت داشته ام اظهار نظر کنم.»


سناتور شاهين پرسيد براي من درک اين موضوع سخت است که چگونه وزير امور خارجه ي ما به روسيه سفر مي کند آنگاه به کنگره مي آيد و از چالش ها و تهديدهايي سخن مي گويد که روسيه براي دموکراسي ما به همراه دارد، در شرايطي که رئيس جمهور آمريکا مواضع متناقضي اتخاذ کرده است؟


پمپئو به اين پرسش پاسخ نداد.
نماينده ي دموکرات نيوهمپشاير پرسيد در ده سالي که در کنگره نماينده بوديد سخناني بيان کرده ايد که ضد مسلمانان توصيف شده است چگونه در جايگاه وزارت امور خارجه مي توانيد اين مواضع را به گونه اي اصلاح کنيد که نماينده ي ارزش هاي آمريکايي باشد و از حقوق بشر دفاع کنيد؟


پمپئو گفت اگر به پيشينه ي من نگاه کنيد نه تنها در 15 ماه گذشته بلکه هنگامي که صلاحيتم براي مديريت سازمان سيا بررسي مي شد اين پرسش ها را پاسخ دادم و در جايگاه مدير سازمان سيا همه ي کارکنان سازمان را جداي از نژاد و رنگ و هر چيزي ديگري محترم شمرده ام و ارزش قائل شده ام.


سناتور کريس کونز، نماينده ي دلاوير در مجلس سنا پرسيد اگر رئيس جمهور بازپرس ويژه رابرت مولر را برکنار کند آيا شما براي نشان دادن و تاکيد بر اين نکته که ما مردمي قانونمندار هستيم از مقام خود کناره گيري خواهيد کرد؟ 


پمپئو پاسخ داد خير، تلاش خواهم کرد به تعهدات خود عمل کنم زيرا هنگامي که ناآرامي داخلي بالا مي گيرد وظيفه ي ديپلمات ارشد بسيار سنگين تر خواهم بود. وزراي پيشين امور خارجه هم چنين کرده اند و براه خود ادامه داده اند.


نزديک به يک ماه تا مهلت زماني دوازدهم ماه مه که رئيس جمهور ترامپ قرار است يا آنچه را که او نقص هاي توافق هسته اي سال 2015 مي داند اصلاح کند و يا از آن خارج شود باقي مانده است.


پمپئو حمايت از اغتشاشگران را ترويج دموکراسي مي داند


مايک پمپئو نامزد وزارت خارجه آمريکا با تاکيد بر تغيير نظام اسلامي و حمايت از اغتشاشگران در ايران از آن به عنوان نوعي ترويج دموکراسي ياد کرد.


سناتور کین در جلسه استماع سنا از پمپئو پرسید: شما در سال ۲۰۱۶ نوشتید که کنگره باید اقدام کند تا رفتار ایران و در نهایت حکومت ایران را تغییر دهد. من فکر می‌کنم درباره موضوع ایران امروز بسیار صحبت شد. آیا شما فکر می‌کنید تغییر رژیم در کشور دیگر هدف سیاست خارجی پذیرفته شده در آمریکا است؟ اگر شما چنین کاری انجام می‌دهید می‌خواهم بدانم آیا تلاش‌های اولیه شما برای تغییر حکومت هیچ موفقیت‌هایی داشته است؟ همچنین به من توضیح دهید ما چگونه می‌توانیم از تغییر حکومت به عنوان سیاست خارجی بدون ترغیب دیگر کشور‌ها از جمله استفاده دشمنان ما از آن در جهت اهداف خود استقبال کنیم؟


پمپئو گفت: من تلاش می‌کنم به سه یا چهار سئوال پاسخ بدهم. درباره پرسش نخست نظرات خاصی وجود دارد. برخی می‌گویند این کار باید با استفاده از زور انجام شود و نبايد به صورت مسالمت آمیز انجام شود.


وي ادعا کرد: من باید درباره این حقیقت صحبت کنم که ما حکومت دینی داریم که (به گفته او) بزرگترین حامی دولتی تروریسم در جهان است و ما تا حدی می‌توانیم وارد فعالیت‌هایی شويم که موجب آزادی مردم ایران خواهد شد. من به آنچه که این دولت در زمان وقوع تظاهرات در اوایل امسال (دي ماه) و شاید هم پاییز سال گذشته انجام داد، افتخار می‌کنم. من به شیوه‌ای که این دولت (ترامپ) پاسخ داد، افتخار می‌کنم. این دولت به شدت از ایرانی‌ها که خواهان تغییر حکومت ديني و همچنین صریحا خواهان تغییرات اقتصادی شده بودند حمایت کرد. این چیز‌هایی بود که من زمانی درباره این که سیاست آمریکا باید به چه چیزی دست یابد، صحبت می‌کردم، به آن فکر می‌کردم. این نوعی ترویج دموکراسی است و فکر می‌کنم این کاملا برای آمریکا مناسب است.


پمپئو طرفدار وضع تحريم بيشتر عليه روسيه و اصلاح توافقنامه هسته‌اي ايران است


خبرگزاري رويترز در گزارشي به قلم پاتريشيا زنگرله و لزلي راگتون از واشنگتن نوشت: مايک پمپئو گزينه ترامپ براي هدايت وزارت امور خارجه آمريکا روز پنجشنبه ضمن اينکه قول داد در صورت نياز راهش را از دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا جدا کند (مواضع متفاوتي از ترامپ اتخاذ کند)، گفت مواضع سختي در برابر روسيه اتخاذ و تلاش خواهد کرد توافق هسته اي با ايران را اصلاح کند.


پمپئو که در حال حاضر رياست سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) را بر عهده دارد، تنش ها ميان واشنگتن و مسکو را ناشي از رفتار نامناسب روسيه دانست و گفت از تحريم هاي بيشتر آمريکا عليه روسيه حمايت مي کند.


پمپئو در جريان جلسه پنج ساعته استماع بررسي صلاحيت خود در کميته روابط خارجي سنا گفت «ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه هنوز پيام را به درستي دريافت نکرده است.


وي گفت حضور روسيه در اوکراين و ديگر کشورها بايد محدود شود؛ «ما بايد در هر منطقه اي و در هر جهتي روسيه را به عقب برانيم. ما بايد اطمينان پيدا کنيم ولاديمير پوتين در آنچه که هدف نهايي خود مي پندارد، موفق نشود.»


منتقدان از جمله برخي از جمهوري خواهان، ترامپ را به آسان گرفتن در برابر پوتين متهم کرده اند. ترامپ ضمن رد اين موضوع، در روزهاي اخير به شدت از حمايت روسيه از بشار اسد رئيس جمهور سوريه انتقاد کرده و در عين حال خواستار روابط بهتر با پوتين شده است.
شروع جلسه بررسي صلاحيت پمپئو با فريادهاي چندين معترض همراه شد که فرياد مي زدند «ما پمپئو را نمي خواهيم؛ ما خواهان جنگ بيشتر نيستيم. رئيس سيا ديپلمات نيست».


پمپئو براي انتخاب شدن به حمايت دمکرات ها نياز دارد چرا که رند پل سناتور جمهوري خواه مخالفت خود را با انتصاب او اعلام کرده است.
بر اساس قوانين سنا امکان راي گيري با حضور تمامي سناتورها با وجود مخالفت کميته روابط خارجي سنا را مي دهد هرچند چنين چيزي در مورد هيچ يک از وزراي امور خارجه آمريکا تاکنون رخ نداده است.


باب کورکر سناتور جمهوري خواه و رئيس کميته روابط خارجي سنا گفت اميدوار است راي گيري در مورد پمپئو تا پيش از بيست و سوم آوريل انجام شود. 
رابرت منندز سناتور ارشد دمکرات ها در اين کميته گفت تصميم نهايي خود را پس از بررسي شهادت نامه و پاسخ هاي پمپئو به سئوالات کتبي اعلام خواهد کرد.


منندز گفت شواهد کافي دال بر استقلال عمل پمپئو مشاهده نکرده است.
پمپئو: طرفدار تغيير رژيم در کره‌شمالي نبوده و نيستم


خبرگزاري رويترز در گزارشي به قلم ديويد برون‌اِستورم و پاتريشا زنگرله از واشنگتن نوشت:


مايک پمپئو رئيس اداره اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) و گزينه دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا براي تصدي سمت وزير امور خارجه اين کشور روز پنجشنبه گفت کره شمالي تا زماني که قدم هايي برگشت ناپذير براي کنار گذاشتن تسليحات هسته اي خود برندارد نبايد انتظار داشته باشد از گفتگوها با آمريکا منتفع شود.


پمپئو در جلسه استماع بررسي صلاحيتش در مجلس سنا در پاسخ به اين سوال که آيا معتقد است کره شمالي به تعطيلي برنامه هسته اي خود موافقت خواهد کرد يا خير، گفت تحليل تاريخي در رابطه با اين موضوع خوشبينانه نيست.


وي در عين حال تاکيد کرد آمريکا و ديگر کشورها در گفتگوهاي پيشين با کره خيلي زود تحريم ها را عليه پيونگ يانگ لغو کردند.
پمپئو گفت «قصد دولت و رئيس جمهور اين است اين بار چنين کاري نکند تا اطمينان پيدا کنيم قبل از اينکه به آنها پاداش بدهيم، به نتايجي هميشگي و غيرقابل بازگشت رسيده باشيم و اميدواريم به چنين چيزي برسيم. اين فهرست بلند بالايي از انتظارات است اما اميدوارم دونالد ترامپ بتواند از طريق يک ديپلماسي منطقي به آن دست يابد.»


ترامپ اعلام کرده است قصد دارد در ماه مه يا اوايل ژوئن با کيم جونگ اون رهبر کره شمالي ديدار کند و اميدوار است اين گفتگو بتواند به پايان دادن هميشگي به برنامه هسته اي کره شمالي منجر شود که واشنگتن آن را مهمترين تهديد امنيتي عليه خود مي داند.


ترامپ روز پنجشنبه گفت مقدمات نشست وي با کيم در حال آماده سازي است و آمريکا با احترام زيادي وارد اين گفتگو مي شود.
ترامپ همچنين از چين به خاطر تلاش براي حل و فصل بحران مربوط به سلاح هاي هسته اي کره شمالي با توانايي هدف قرار دادن خاک آمريکا قدرداني کرد و گفت «آنها (چيني ها) در کمک به ما براي حل و فصل اين موضوع فوق العاده بوده اند. مقدمات نشست من و کيم جونگ اون در حال آماده سازي است. من فکر مي کنم اين نشست فوق العاده خواهد بود.»


ترامپ همچنين گفت مذاکرات تجاري ميان واشنگتن و پکن به خوبي به پيش مي رود که با اظهارنظرهاي مقام هاي چيني از زمان تصميم ترامپ براي وضع تعرفه بر ميلياردها دلار از کالاهاي چيني وارداتي به آمريکا، مغايرت دارد؛ 


رئيس جمهور آمريکا گفت «ما به خوبي به پيش مي رويم و فکر مي کنم به نتايجي عالي مي رسيم. خلاص شدن از دست سلاح هاي هسته اي براي آنها و براي همه خيلي خوب است.»
پمپئو گفت اميدوار است نشست ترامپ و کيم بتواند به ايجاد يک مسير ديپلماتيک به منظور حل مناقشات ميان دو کشور منجر شود ولي در عين حال افزود کسي نبايد به اين توهم گرفتار شود که مي توان در اين نشست به توافقي جامع دست يافت.


وي نگراني ها از اينکه اقدام دولت آمريکا براي اصلاح توافق هسته اي با ايران ممکن است دستيابي به توافق هسته اي را با کره شمالي دشوارتر کند، رد کرد. 


پمپئو مدعي شد، رهبر کره شمالي به منافع خود از جمله اقتصاد کشورش و بقاي رژيم حاکم بر آن و نه توافق هاي تاريخي نگاه خواهد کرد.


پمپئو تاکيد کرد هدف نشست کيم و ترامپ ترغيب کره شمالي به برداشتن قدم هايي مثبت است. وي گفت در شرايط نياز، هيچ گزينه اي از جمله گزينه نظامي را در قبال کره شمالي از روي ميز بر نمي دارد.


پمپئو در عين حال تاکيد کرد موافق تغيير رژيم در کره شمالي نيست و هيچگاه نيز نبوده است.
کره شمالي سال گذشته پمپئو را به تلاش براي پيشبرد سياست تغيير رژيم متهم کرد.
پيونگ يانگ همچنين در ماه مه، سيا و سازمان اطلاعات کره جنوبي را به تلاش نافرجام براي ترور کيم در جريان يک رژه نظامي متهم کرد.


جان بولتون مشاور جديد امنيت ملي ترامپ روز پنجشنبه به صورت جداگانه با چونگ اوي يونگ رئيس شوراي امنيت ملي کره جنوبي ديدار کرد. يونگ ماه گذشته سرپرستي هيئتي را در سفر به کره شمالي بر عهده داشت که با کيم جونگ اون ديدار کرد.


بولتون که ماه گذشته به اين سمت انتخاب شد، بر خلاف پمپئو در گذشته خواستار تغيير رژيم در کره شمالي شده بود و به همين علت از سوي پيونگ يانگ براي حضور در مذاکرات دو و چندجانبه رد شده است.


جيمز ماتيس وزير دفاع آمريکا نيز در يک جلسه استماع ديگر کنگره گفت هدف، دستيابي به راه حلي ديپلماتيک براي بحران کره شمالي است.


ماتيس در کميته نيروهاي مسلح مجلس سنا گفت «همه به شکلي خوش بينانه اميدوار هستيم در مسيري درست به سوي خلع سلاح در شبه جزيره کره قرار داشته باشيم.»


ایسنا 







۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن