واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نشست صمیمی وزیر ارتباطات با طلاب فعال فضای مجازی مطرح شد؛بومیسازی نرمافزارهای پیام رسان برای توسعه برنامههای محتوایی داخلی
نشست صمیمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با طلاب فعال در فضای مجازی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمود واعظی عصر امروز در ادامه سفر یک روزه به استان قم همزمان با نخستین روز هفته دولت، با حضور در جمع طلاب فعال در فضای مجازی در مرکز همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فعالیتها و برنامههای طلاب فعال فضای مجازی را مورد بررسی قرار داد. مدیرکل فناوری اطلاعات استان قم در ابتدای این نشست با بیان اینکه رویکرد مردم به سمت محتواهای داخلی به شدت افزایش پیدا کرده است، افزود: حوزه محتوا شاخههای زیادی دارد که در تمام این شاخهها میتوان با استفاده از نظر کارشناسان فعالیت کرد.
سیدحسن هانی با اشاره به اهمیت استفاده از طلاب در زمینه فضای مجازی خاطرنشان کرد: با شاخه بندی و جذب علاقه مندان این فضا، سعی شده از ظرفیت طلاب استفاده کنیم.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این مراسم با بیان اینکه 1400 نفر مبلغ تأیید شده در فضای مجازی داریم، گفت: 92 هاست به صورت رایگان از طریق وزارت ارتباطات در اختیار گروههای تبلیغی قرار گرفته که وضعیت خوبی برای خدمات در این بخش ایجاد کرده است.
حجتالاسلام سعید روستاآزاد آموزش فعالان فضای مجازی را مورد توجه قرار داد و افزود: علاوه بر ساماندهی مبلغین فعال در این عرصه دورههای آموزشی فعالیت در فضای مجازی به طور مستمر برگزار میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست با تاکید بر اینکه سعی داریم تولید محتوا را به عنوان کسب و کار معرفی کنیم گفت: باید محتوا را به عنوان ثروت و منبع درآمد معرفی کنیم و ساعتها در این زمینه وقت گذاشته شده است و بخش قابل توجهی از این مساله را در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رساندهایم.
محمود واعظی تصریح کرد: برای اینکه تولید محتوا بازاری شود و در دسترس همگان باشد، تعرفهها را به حداقل رساندیم، با اینکه بنا نداریم دیتا سنترداری کنیم اما در برخی شهرها این امکان ایجاد شده و به رایگان در اختیار برخی مجموعهها گذاشتیم و تعرفهها را هم به شدت پایین آوردیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کاهش630 میلیارد تومانی درآمدهای این وزارتخانه با ارائه این تخفیفها تصریح کرد: با این حال اما سعی داریم با این کاهش درآمد بسترسازی تولید محتوا و استفاده از آن صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: تولید محتوا اساس کار ما است؛ اگر به تولید محتوای فاخر نپردازیم، تنها ابزار درست کردیم نه اینکه خدمتی نکردهایم بلکه باید پاسخگو باشیم که پهنای باندی درست کردیم که مردم با استفاده از آن از محتوای نامناسب بهره میگیرند.
فعالان شبکه مجازی در گروههای وبسایت، نرم افزارهای پیام رسان و... در این نشست گزارشی از فعالیتهای خود در فضای مجازی ارائه کردند.
فعال مجازی در گروه وبسایتها در این نشست با اشاره به فعالیتهای وبسایتهای کوثرنت و کوثر بلاگ گفت: این سایت با پوشش خدمات گسترده فضای مجازی برای طلاب خواهر در صدد توسعه برنامههای خود برای تمام بانوان جهان است و تاکنون استقبال بسیار خوبی از امکانات این مجموعه شده است.
یکی از فعالان نرم افزارهای پیام رسان نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت بومی سازی نرم افزارهای پیام رسان خاطرنشان کرد: فعالیتهای محتوایی فعلی در فضای نرم افزارهای پیام رسانی انجام میشود که بستر فعالیت آنها در داخل کشور نیست و اگر روزی این نرم افزارها در کشور غیرفعال شود، تمام فعالیتهای صورت گرفته در آنها ابتر باقی میماند.
فعال محتوایی فضای مجازی نیز با تاکید بر ضرورت بازطراحی پیوست فرهنگی فضای مجازی گفت: محتواهای ارزشمندی وجود دارد که در بین موازی کاریها در فضای مجازی مورد غفلت واقع شدهاند که اگر روند فعالیتهای محتوایی فضای مجازی بازطراحی شود میتوان از امکانات موجود بهتر بهره گرفت.
انتهای پیام/78027/و40
1395/06/02 :: 17:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]