تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829480716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کهن‌ترین فسیل جهان به قدمت ۱٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ سال! + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: کهن‌ترین فسیل جهان به قدمت ۱٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ سال! + تصاویر

پژوهشگران با بررسی سنگواره‌ای به قدمت ۱٫۶ میلیارد سال که در مناطق مرکزی هندوستان کشف شده است، دریافته‌اند که این فسیل حاوی حباب‌های اکسیژن ناشی از فعالیت میکروب‌های اولیه در زمین است.


پژوهشگران با بررسی سنگواره‌ای به قدمت ۱٫۶ میلیارد سال که در مناطق مرکزی هندوستان کشف شده است، دریافته‌اند که این فسیل حاوی حباب‌های اکسیژن ناشی از فعالیت میکروب‌های اولیه در زمین است.
به گزارش خبرآنلاین از سیناپرس، تصویری که می‌بینید نشان‌دهنده فسیل منحصربه‌فردی با قدمت یک‌میلیارد و ۶۰۰ میلیون سال است. در این فسیل، حباب‌های اکسیژن بر اثر فعالیت میکروب‌های کوچک به وجود آمده‌اند.
این میکروب‌ها روزگاری بسیار دور و زمانی که زمین حدود دوسوم عمر خود را پشت سر می‌گذاشت (زمین امروز حدود ۴٫۶ میلیارد سال عمر دارد)، در آب‌های کم‌عمق دریاها زندگی می‌کردند و در زمان خود، جزء معدود گونه‌های حیات نخستین روی زمین به شمار می‌رفتند. پژوهشگران علوم زمین‌شناسی و متخصصان حیات نخستین در کره زمین، این فسیل را به همراه حباب‌های اکسیژن شکل‌گرفته در آن تجزیه‌وتحلیل و تصاویر آن را مستندسازی کرده‌اند.
کهن‌ترین فسیل جهان به قدمت ۱٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ سال
به گفته دانشمندان، این فسیل‌ها بسیار شگفت‌انگیزند زیرا وضعیت میکروب‌هایی را نشان می‌دهند که نه‌تنها جزء اولین گونه‌های شکل‌گرفته حیات در کره زمین محسوب می‌شوند، بلکه با فعالیت خود، سیاره ما را به محیطی با تنوع بسیار زیاد و مناسب برای زندگی انواع گیاهان و جانوران تبدیل کرده‌اند. برخی از این میکروب‌های اولیه از نوع سیانوباکتری‌ها (cyanobacteria) هستند که در آب‌های نخستین و اولیه زمین تکثیر شدند. سیانوباکتری‌ها بخشی از میکروارگانیسم‌های مشابه باکتری محسوب می‌شوند که قادر به فتوسنتز هستند. آن‌ها اولین فرم شناخته‌شده حیات در کره زمین را نشان می‌دهند. این میکروب‌ها از طریق فتوسنتز کردن قادر به تولید اکسیژن بودند و گاهی این حباب‌های اکسیژن در مایع‌های میکروبی چسبنده به دام می‌افتادند و باقی می‌ماندند.
کهن‌ترین فسیل جهان به قدمت ۱٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ سال
این حباب‌های فسیلی و بافت‌های سیانوباکتریایی از بسترهای میکروبی فسفاته‌شده‌ای متعلق به گروه ویژه ویندیان (Vindhyan) در مناطق مرکزی هندوستان امروزی کشف شده‌اند و قدمت آن‌ها به به ۱٫۶ میلیارد سال پیش می‌رسد. به باور پژوهشگران، این حباب‌های فسیل‌شده در داخل عکس، امضایی از طبیعت در شکل‌گیری حیات به شمار می‌روند. ترز سالستد (Therese Sallstedt) و همکارانش در دانشگاه جنوبی دانمارک و موزه تاریخ طبیعی سوئد با همکاری و مشارکت دانشگاه استکهلم، این رسوبات فسیلی کشف‌شده در هندوستان را بررسی و مطالعه کرده‌اند و اطلاعات جدیدی از حوزه فعالیت‌های میکروبی در بافت‌های فسیل‌شده ناشی از مایعات میکروب‌ها به دست آورده‌اند. دکتر سالستد در این مورد می‌گوید: «نتایج مطالعه و تفسیر این فسیل، نشان می‌دهد که حباب‌های اکسیژن ناشی از فعالیت سیانوباکتری‌ها در مایع غلیظ میکروبی محبوس شده‌اند، در آب‌های کم‌عمق ۱٫۶ میلیارد سال پیش این ساختار خاص را به وجود آورده‌اند و سپس به فسیل تبدیل شده‌اند.»
کهن‌ترین فسیل جهان به قدمت ۱٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ سال
سیانوباکتری‌ها تغییراتی عمده و بازگشت‌ناپذیر در سطح زمین ایجاد کرده‌اند و عامل پراکندگی وسیع اکسیژن در اتمسفر به شمار می‌روند. هم‌زمان با این رویداد، آن‌ها ساختارهای رسوبی موسوم به استروماتولیت‌ها (stromatolites) را در کره زمین به وجود آوردند که هنوز وجود دارد. برخی از حباب‌های موجود در این فسیل به‌طور کامل فشرده شده‌اند که نشان می‌دهد بافت تشکیل‌دهنده این ماده، دارای انعطاف زیادی بوده است. نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که سیانوباکتری‌ها در شکل‌گیری حیات و ساختارهای رسوبی موسوم به فسفریت‌ها (phosphorites) در آب‌های کم‌عمق باستانی، نقشی بسیار بیشتر از آنچه تاکنون تصور می‌شد، بر عهده داشته‌اند. این نظریه به دانشمندان امکان می‌دهد با گشودن دریچه‌هایی جدید در اکوسیستم روزگار باستان و سال‌های نخستین شکل‌گیری زمین، آن را بهتر مطالعه کنند. شرح کامل این پژوهش و یافته‌های به‌دست‌آمده از آن در آخرین شماره مجله تخصصی - علمی «Geobiology» منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

 

دریافت عناوین آخرین خبرها در تلگرام


شنبه, 12 اسفند 1396 ساعت 10:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن