محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829478567
مرگ 6 نوزاد در بیمارستانی در بم فقط در یک ماه/ رییس بیمارستان: امکانات نبود
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرگ 6 نوزاد در بیمارستانی در بم فقط در یک ماه/ رییس بیمارستان: امکانات نبود
٢ نوزاد از فوتشدهها، ٢٨ هفته سن داشتند و احتمال زندهماندنشان کم بود یکی دیگر یرقان شدید داشت و آن یکی، معتاد به دنیا آمده بود؛ مادر مصرفکننده شدید موادمخدر بود بخش مراقبتهای ویژه نوزادان در «بم» فروردین سال آینده راهاندازی میشود.
آفتابنیوز : رئیس بیمارستان پاستور بم، از مرگ ٦ نوزاد تنها در یکماه خبر داده و علت را نبود بخش «NICU» یا مراقبتهای ویژه نوزادان اعلام کرده است.
علی صدیقی، از کمبود امکانات درمانی در شهرستان بم گلایه کرده و گفته که نبود بخش مراقبتهای ویژه نوزادان، جان نوزادان نارس را به خطر انداخته است: «با توجه به تولد تعداد زیادی نوزاد که نیاز به مراقبتهای ویژه دارند، به علت نبود بخش NICU در شرق استان این نوزادان در جلوی چشم مادرانشان جان میدهند.»
به گفته او، ماهانه، ٤٠٠ تولد در شرق استان و بم انجام میشود که در ماه ١٥ نوزاد نارس نیاز به مراقبتهای ویژه دارند. از این تعداد هرماه چهار نوزاد به دلیل نبود این بخش، جانشان را از دست میدهند: «ماه قبل ٦ نوزاد به همین علت جانشان را از دست دادند.»
رئیس بیمارستان پاستور بم این را هم گفته که، نوزادان بدحال به جیرفت، کرمان، یزد و رفسنجان اعزام میشوند اما به دلیل کمبود تخت، پذیرش نمیشوند: «ساختمان بخش نوزادان NICU بم، برای بهرهبرداری نیاز به کمک دانشگاه علوم پزشکی استان دارد که به صورت ویژه نوزادان بم و شرق استان را پذیرش کند تا شاهد مرگ نوزادان نباشیم.» به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس بیمارستان پاستور بم، این موضوع را درجلسه شورای اداری بم که وزیر اقتصاد هم در آن حضور داشت، اعلام کرد.
راهاندازی بخش مراقبتهای ویژه نوزادان تا فروردین سال آینده
مرگ ٦ نوزاد تنها در یکماه، زمانی نگرانکننده میشود که این اتفاق در یک شهرستان با ١٢٠هزار نفر رخ داده است. مسئول بیمارستان پاستور بم، از نبود امکانات مراقبهای ویژه نوزادان در این شهرستان گلایه میکند و محمدرضا عرب، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم میگوید که قرار است ساخت بخش مراقبتهای ویژه در قالب یک ساختمان، تا پایان امسال تمام و فروردین سال آینده افتتاح شود.
او مرگ این نوزادان را تأیید میکند: «تا هفته گذشته من آمار مرگ ٤ نوزاد را داشتم. دو نوزاد، بیستوهشت هفته بودند که بالغ به شمار نمیرفتند و احتمال زندهماندن آنها پایین بود. یکی دیگر از این نوزادان، معتاد به دنیا آمده بود، چراکه مادر اعتیاد شدید داشت و باید سمزدایی میشد. نوزاد دیگر، مبتلا به یرقان شدید بود، به همین دلیل همکاران ما پلاسما فرز را شروع کردند اما درنهایت نوزاد از دست رفت. گاهی پیش میآید که در چندماه یک نوزاد هم فوت نمیکند اما در یکماه، چندین نوزاد جانشان را از دست میدهند.»
رئیس بیمارستان پاستور بم، گفته بود که بیمارستانهای کرمان، جیرفت، یزد و کرمانشاه، نوزادان بدحال را به دلیل کمبود تخت، پذیرش نمیکنند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اما توضیح دیگری میدهد: «مرکز قطبدرمانی ما، کرمان است، درصورتی که نوزادی بدحال باشد، معمولا به این استان منتقل میشود، اگر آنها تخت خالی داشته باشند، حتما پذیرش میکنند، اگر هم به دلایل غیرمنطقی نوزاد را پذیرش نکنند، قطعا تمام مکالمات ضبط شده و میتوان موضوع را پیگیری کرد. اینطور نیست که پزشکی بدون دلیل این نوزادان را پذیرش نکند.»
براساس اعلام عرب، میزان مرگومیر نوزادان در شهرستان بم بالا نیست: «ما هرماه آمارهایمان را رصد میکنیم، اگر آمار ما خیلی بالا بود، قطعا وزارت بهداشت ورود پیدا میکرد. این موضوع هم تنها مختص بم نیست، گاهی به یکباره میزان مرگومیرها بالا میرود.» حالا این مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم میگوید که با راهاندازی بخش مراقبتهای ویژه نوزادان، آمار مرگومیرها کم میشود: «برنامه ما این بود که این بخش، ٢٢ بهمنماه افتتاح شود که به دلیل مشکلاتی که در بهرهبرداری داشتیم، این اتفاق به فروردین سال آینده موکول شد. بخش مراقبتهای ویژه نوزادان ١٨ تخت خواهد داشت. تاکنون ٧٠، ٨٠درصد ساختمان، تمام شده و تنها ٢٠درصد باقی مانده است.»
به گفته عرب، ساختمانی که قرار است راهاندازی شود، دو طبقه است که دارای بخش اطفال و داخلی کودکان دارد: «وزارت بهداشت تمام دستگاههای مورد نیاز بخش مراقبتهای ویژه نوزادان را خریده، و به زودی بارگیری میشود.» براساس اعلام عرب، راهاندازی این بخش، نزدیک به ١٩ تا ٢٠میلیارد تومان هزینه داشته است.
عرب، نبود بخش انایسییو نوزادان و مشکلاتی که برای این افراد ایجاد میشود را تأیید میکند: «راهاندازی بخش مراقبتهای ویژه، هزینهبر است، یعنی وزارت بهداشت نمیتواند همه جا این بخشها را راهاندازی کند. دانشگاه علوم پزشکی بم هم دانشگاه مستقلی است و باید تمام این تجهیزات را خودش تأمین کند.» به گفته او، نبود این بخش، به هرحال مشکلاتی برای نوزادان بدحال ایجاد میکند، اما نمیتوان هم گفت که تمام نوزادانی که الان جانشان را از دست دادهاند، درصورتی که این بخش وجود داشت، زنده میماندند: «قطعا وجود بخش مراقبتهای ویژه نوزادان میتواند آمار مرگومیر را کم کند. به هرحال این بخش، دستگاههای تنفسی و مانیتورینگ دارد که میتواند جان این نوزادان را نجات دهد. اگر غیر از این بود که دولتها، اینقدر برای راهاندازی بخش مراقبتهای ویژه هزینه نمیکردند.»
براساس اعلام این مسئول در دانشگاه علوم پزشکی بم، نوزادانی که دچار بیماریهای تنفسی هستند یا از زمانی که به دنیا میآیند، اختلالاتی دارند، میتوانند در این بخشها مورد مراقبت قرار گیرند: «این نوزادان از طریق دستگاههای مانیتورینگ، از نظر فشارخون و تنفس و... مورد بررسی قرار میگیرند.»
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بم، میگوید که برای راهاندازی این بخش، متخصصان اطفال هم درنظر گرفته شدهاند: «مافوق متخصصان نوزادان را در بم داریم که سال آینده فارغالتحصیل میشوند. اینها میتوانند در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان مشغول شوند.» عرب از راهاندازی بخش زایمان پیشرفته در شهرستان بم هم خبر میدهد: «ماه پیش این بخش که بسیار هم مجهز است، راهاندازی شد که برای زایمانهای سخت مورد استفاده قرار میگیرد.»
کرمان ٨٠ تخت NICU دارد؛ بیماران تمام شهرستانها پوشش داده میشوند
حمیدرضا رشیدینژاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم درباره خبر اعلامشده از سوی رئیس بیمارستان پاستور بم، توضیحهایی میدهد. او به «شهروند» میگوید؛ تاکنون این اتفاق نیفتاده که بیمار بدحالی به کرمان منتقل شود اما پذیرش نشود: «همه اینها در شرایطی رخ میدهد که ما گاهی با کمبود شدید تخت مواجه هستیم، با این حال پذیرش انجام میشود.»
او میگوید که دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیست و به صورت مستقل فعالیت میکند.به گفته او، بخش مراقبتهای ویژه نوزادان، تنها نیاز به دستگاه ندارد، باید نیروی فوقتخصص نوزاد هم در آن فعال باشد که شهرستان بم، این نیروها را ندارد: «ما در کرمان تا دوسال پیش، ٤٠ تخت NICU داشتیم که الان به ٨٠ تخت رساندیم، یعنی در این مدت تعداد تختهای بخش مراقبتهای ویژه نوزادان دوبرابر شده است. این مرکز، تمام استان را پوشش میدهد.»
رشیدینژاد میگوید که شهرستانهای جیرفت، یزد و رفسنجان هم مجهز به این بخش هستند: «بخش مراقبتهای ویژه کرمان کادر علمی و قویتری دارد و میتوان گفت بزرگترین بخش مراقبتهای ویژه در کشور است، مرکز جیرفت هم دوسال پیش راهاندازی شد، بخش رفسنجان با تعداد تختهای کمتری فعال است، اما نبود این مرکز در شهرستانی، نمیتواند دلیلی باشد تا رسیدگی بهطور کامل انجام نشود؛ چراکه به هرحال متخصص اطفال میتواند رسیدگیهای اولیه را انجام دهد.»
به اعتقاد او، دانشگاه علوم پزشکی بم، باید تلاش کند تا هرچه زودتر بخش مراقبتهای ویژه نوزادان را راهاندازی کند: «ما پیش از این هم تأکید زیادی بر این موضوع کردهایم.» او میزان مرگومیر نوزادان در استان کرمان را هم مورد توجه قرار میدهد: «میزان مرگومیر نوزادان در این استان، تفاوتی با استانهای دیگر کشور ندارد. یعنی آمار بالایی نداریم.»
منبع: شهروند
۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
مرگ ۴ نوزاد در بیمارستان بم طی ۲ ماه
در گفتوگو با ایلنا اعلام شد مرگ ۴ نوزاد در بیمارستان بم طی ۲ ماه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم خبر فوت 6 نوزاد در طول یک ماه در بیمارستان بم را تکذیب کرد و گفت 4 نوزاد در طول بیش از دوماه در این بیمارستان فوت کردند که مشکل آنها مادرزادی بوده و ربطی به کمبود امکانات بیمارستان نداماهر برکنار شد/ کلانتری به سمت مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی منصوب شد
با حکم معاون درمان وزیر بهداشت ماهر برکنار شد کلانتری به سمت مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی منصوب شد مدیرکل جدید دفتر مدیریت بیمارستانی منصوب شد به گزارش ایلنا با حکم قاسم جانبابایی معاون درمان وزیر بهداشت علی ماهر از سمت مدیرکلی دفتر مدیریت بیمارستانی برکنارنمیتوان حوادث را فقط با گروهخونی Oمنفی مدیریت کرد/ تضمین جان آسیبدیدگان با انتقال خون پیشبیمارستانی
پورفتحالهی مطرح کرد نمیتوان حوادث را فقط با گروهخونی Oمنفی مدیریت کرد تضمین جان آسیبدیدگان با انتقال خون پیشبیمارستانی مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت انجام انتقال خون از طریق اورژانس پیشبیمارستانی در حوادثی چون انفجارهای تروریستی یا هر نوع حادثه دیگری میتواند جان بیماراتشریح جزبیات مرگ نوزاد گیلانی در بیمارستان درمانی الزهرا(س) رشت
تشریح جزبیات مرگ نوزاد گیلانی در بیمارستان درمانی الزهرا س رشت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به انتشار خبر فوت نوزاد گیلانی در مرکز آموزشی درمانی الزهرا س رشت گفت این نوزاد بر اثر ترومای ناشی از زایمان درگذشت آفتابنیوز دکتر محمد تقی آشوبی در گفت و گو باآتش سوزی مرگبار در ccu بیمارستانی در میاندوآب آذربایجان غربی (+عکس)
آتش سوزی مرگبار در ccu بیمارستانی در میاندوآب آذربایجان غربی عکس بخش مراقبت های ویژه بیمارستان فاطمه الزهرا میاندوآب دچار سانحه آتش سوزی شد به گزارش ایسنا ساعت 2و 45 دقیقه بامداد امروز بخش مراقبت های ویژه بیمارستان فاطمه الزهرا میاندوآب دچار سانحه آتش سوزی شد که با حضور به مسکوت طارمی بعد از محرومیت 4 ماهه شکست/ 4 ماه که چیزی نیست؛ دو سال نبودم فوتبال یادم نرفت!
سکوت طارمی بعد از محرومیت 4 ماهه شکست 4 ماه که چیزی نیست دو سال نبودم فوتبال یادم نرفت مهدی طارمی پس از محرومیت 4 ماههه اولین واکنش خود را نشان داد به گزارش ایلنا مهدی طارمی پس از اینکه متوجه شد 4 ماه از فوتبال محروم شده و در پرونده شکایت ریزه اسپور شکست خورده است سکوت کردهمرگ 102 نفر بر اثر اعتیاد در سیستان و بلوچستان در 9 ماه امسال
مرگ 102 نفر بر اثر اعتیاد در سیستان و بلوچستان در 9 ماه امسال مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان گفت در 9 ماهه سال جاری 102 نفر بر اثر اعتیاد در استان سیستان و بلوچستان جان خود را از دست دادند آفتابنیوز به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان رضا عآمار بالای درگیری در اورژانسهای ایران/ چرا در اورژانسهای بیمارستانی درگیری بسیار اتفاق میافتد؟
آمار بالای درگیری در اورژانسهای ایران چرا در اورژانسهای بیمارستانی درگیری بسیار اتفاق میافتد عضو هیئت برد سلامت در بلایای وزارت بهداشت گفت به نظر میرسد میزان خشونت در اورژانسها در کشور ما به نسبت جمعیت و بیماران مراجعهکننده به اورژانس بالا است در کشور ماساعت دیواری نوزاد 2 ماهه زرندی را کشت!
ساعت دیواری نوزاد 2 ماهه زرندی را کشت روز نو رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی زرند گفت شب گذشته بر اثر بی احتیاطی و اصابت ساعت دیواری به سر نوزاد 2 ماهه زرندی این نوزاد جان خود را از دست داد اکبر یزدانپناه با اشاره به اینکه در این حادثه Incident بر اثر بیاحتیاطی نخدری: مهلت ۳ ماه رییسجمهور برای معرفی وزیر علوم، نادرست است/ مطهری: عدم معرفی وزیر در زمان مقرر تخلف محسوب می
در جریان یک تذکر آییننامهای خدری مهلت ۳ ماه رییسجمهور برای معرفی وزیر علوم نادرست است مطهری عدم معرفی وزیر در زمان مقرر تخلف محسوب میشود نایب رییس مجلس در واکنش به تذکر نماینده اصلاحطلب مردم بوشهر در مجلس تاکید کرد که رعایت نکردن این زمان قانونی برای معرفی وزیر علوم یک-
گوناگون
پربازدیدترینها