تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872101683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش مطهری به نطق جنجالی امام جمعه تهران و توضیح درباره بازداشتی‌ها و کشته‌شدگان اعتراض‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: واکنش مطهری به نطق جنجالی امام جمعه تهران و توضیح درباره بازداشتی‌ها و کشته‌شدگان اعتراض‌ها
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از تشکیل جلسه امروز هیات رئیسه مجلس درخصوص وضعیت بازداشتی‌های حوادث اخیر خبرداد و گفت: بسیاری از دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه تهران آزاد شده‌اند، اما شفاف‌سازی وضعیت بازداشتی‌ها ضروری است.
آفتاب‌‌نیوز : علی مطهری درباره تشکیل کمیته حقیقت‌یاب در مجلس، گفت: تعدادی از نمایندگان درخواست بازدید هیاتی از مجلس از بازداشتگاه‌ها را داشته‌اند اما تشکیل کمیته حقیقت یاب بستگی به نظر هیات رئیسه دارد، البته امروز طی جلسه‌ای این موضوع بررسی می‌شود.


مطهری درخصوص بازداشتی‌های اخیر گفت: به ما گفتند یک نفر در تهران و دو نفر در شهرستان‌ها خودکشی کردند و قرار شد درخصوص علت خودکشی‌ها گزارشی به مجلس ارائه شود که هنوز گزارشی به ما نرسیده است.


وی با تاکید براینکه بسیاری از دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه تهران آزاد شده‌اند، خواستار شفاف‌سازی وضعیت بازداشتی‌ها و خودکشی‌ها شد و گفت: قوه قضاییه این مسائل را توضیح دهد.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایندگان مجلس در این باره به مقامات مسئول در وزارت دادگستری و شخص وزیر به صورت فردی پیغام داده‌اند.


مطهری درخصوص اظهارنظر رئیس‌جمهوری درباره نسبت دادن برخی لقب‌های ناشایست به مردم، گفت: اصل حرف ایشان درست است اما اکنون زمان بیان این مسائل نیست چرا که به این موضوع دامن می‌زد، حالا یک نفر اشتباهی کرده و کلمه‌ای را بکار برده اما نباید به آن دامن زد و تکرارش کرد.


وی درخصوص اینکه آیا از حوادث اخیر مانند سال 88 گزارشی تهیه و در صحن قرائت خواهد کرد یا خیر، گفت: حوادث اخیر با سال 88 متفاوت است اما باید نخست هیات بررسی در مجلس تشکیل شود، رفتار پلیس و نیروهای انتظامی به دلیل تجربه بهتر از سال 88 بود.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص آمارهای ضد و نقیض گفت: متاسفانه فرهنگ توضیح دادن در ایران نهادینه نشده است.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که ترامپ پس از امضاء تحریم‌ها علیه ایران در بیانیه‌ای مبنی بر اینکه وضعیت دفاعی ایران باید مورد بازرسی قرار گیرد، گفت: ترامپ در رفتارهای کلی‌ خود با برجام به دنبال خسته کردن ایران است تا خود از برجام خارج شود. اما مسئولان هوشیار هستند و هیچگاه متاثر رفتارهای ترامپ نخواهند شد. ایران باید تا زمانی که آمریکا خود از برجام خارج نشده، همچنان پایبند این توافق بماند تا با مقاومت مردم در حوزه اقتصاد و سیاست، ان‌شاءالله ترامپ هم به راه راست هدایت شود.


نماینده مردم تهران در پاسخ به این سوال که ماندن آمریکا در برجام چه منفعتی دارد درحالی که ترامپ مدام از خارج شدن می‌گوید، اما این کار را نمی‌کند، توضیح داد: ترامپ می‌خواهد فضای بی‌اعتمادی به ایران را در دنیا حفظ کند تا سرمایه‌گذاران اقتصادی همچنان جرائت سرمایه‌گذاری در ایران را نداشته باشند، در واقع به دنیا علامت می‌دهد که ایران فضای امنی برای سرمایه‌گذاری ندارد لذا از زمان استفاده می‌کند.


وی ادامه داد: ایران باید با هم پیمانان اروپایی همکاری دقیق‌تری داشته باشد چرا که نوع رفتار اروپایی‌ها در این شرایط مهم است، درواقع اگر آن‌ها کاملا بر برجام پایبند باشند و در مقابل ترامپ بایستند، او نمی‌تواند کاری کند.


منبع: ایرنا






۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن