تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 12 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863093906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصت طلایی ترامپ به ایران و جهان اسلام/توطئه بزرگ در خاورمیانه شکست می‌خورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فرصت طلایی ترامپ به ایران و جهان اسلام/توطئه بزرگ در خاورمیانه شکست می‌خورد؟
ترامپ با اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل فرصتی طلایی را به منظور بسیج کردن جهان اسلام در برابر واشنگتن برای ایران فراهم کرد /ایران از فرصت ایجاد شده در نتیجه تصمیم ترامپ درباره قدس به نفع خود استفاده خواهد کرد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- تصمیم ترامپ در برسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل این ظرفیت را دارد که سبب شود تا ایران مسئله فلسطین را مشکل اصلی خاومیانه معرفی کند و همچنین دوستی عربستان سعودی و اسرائیل را در مرکز توجهات افکار عمومی قرار دهد. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، سایت «میدل ایست ای» در تحلیلی دراین‌باره با اشاره به پیامدهای پذیرش قدس از سوی ترامپ به عنوان پایتخت اسرائیل، می‌نویسد: تصمیم ترامپ در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل موجب محکومیت جهانی شد و همچنین خشم بسیاری از کشورهای مسلمان را علاوه بر فلسطینیان، موجب شد. در مقابل این اقدام، واکنش ایران قابل پیش‌بینی بود. این موضوع می‌تواند سطح نفوذ ایران را در منطقه افزایش دهد. حرکت ترامپ زمانی روی داد که عربستان سعودی و اسرائیل دشمنان ایران به سمت روابطی نزدیک‌تر و بازتر با یکدیگر حرکت کردند. منافع یکسان دو کشور منجر به ظهور اتحادی غیر‌رسمی میان آنان شد که هدف آن مقابله با ایران بوده است. 



شکست توطئه اسرائیل، عربستان و آمریکا/فرصت طلایی ترامپ به ایران و جهان اسلام



اسرائیلی‌ها، سعودی‌ها و ترامپ به طور ناگهانی ایران را منبع آسیب‌های منطقه دانسته‌اند. با این حال، جالب توجه است که تصمیم ترامپ در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل این ظرفیت را دارد که مانع از نتیجه‌بخشی تلاش‌های سعودی‌ها و اسرائیلی برای مقابله با ایران شود که به ادعای آنان اصلی‌ترین مشکل خاورمیانه است. همان‌گونه که انتظار می‌رفت ایران از تصمیم ترامپ به عنوان فرصتی مغتنم برای بازگرداندن مسئله به محوری‌ترین موضوع جهان اسلام استفاده کرد. سرمقاله ۱۱ دسامبر «صبح صادق» ارگان هفتگی سپاه نشان‌دهنده این دیدگاه در ایران است که در آن سرنوشت فلسطین به اولویت شماره یک جهان اسلام بازگردانده شد. در این سرمقاله نتیجه‌گیری می‌شود که حرکت ترامپ اثبات این نکته بود که مذاکره با اسرائیل هرگز نتیجه‌ای ندارد و فلسطینی‌ها باید انتفاضه و جهاد را برای کسب حقوق‌شان مورد استفاده قرار دهند.


در ادامه این گزارش آمده است: بدون شک ایران با سه هدف از این موضوع بهره‌برداری خواهد کرد: نخست آن که موضع خود را در جهان اسلام به عنوان دولتی پیشرو در حمایت از فلسطینی‌ها و مطرح‌کننده ایده تعلق قدس به فسلطین و مقابله با امریکا و اسرائیل تقویت کند، دوم آن که سعودی‌ها را در موقعیت دفاعی ضعیف قرار دهد. در سال‌های اخیر، عربستان خواستار مقابله با ایران شده تا بتواند خود را رهبر جهان اسلام معرفی کند، سوم آن‌که ایران می‌تواند از این فرصت طلایی استفاده کند و بگوید که سعودی‌ها که در حال همکاری با ترامپ و اسرائیل علیه تهران هستند، خائن به جهان اسلام بوده‌اند و البته بسیج کردن دنیای اسلام علیه دولت ترامپ به دلیل سیاست‌های سخت‌گیرانه امریکا علیه تهران می‌تواند امکان‌پذیر شود». 


میزان اثربخشی این اقدام بستگی به سطح اقدامات و واکنش‌های اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها دارد. اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس خواستار سومین انتفاضه در کرانه باختری و قدس شده است. اگر چنین قیامی رخ دهد احتمالا موضع ایران قوی‌تر خواهد شد و طرح سعودی‌ها و اسرائیلی‌ها برای اقدام علیه دولت ایران شکست خواهد خورد. 


ایران از آرمان ها  و شعارهای فلسطینیان دفاع خواهد کرد تا زمانی که فلسطینی‌ها آماده مبارزه علیه اسرائیل باشند اما درگیری ایران با امریکا و اسرائیل بر سر مسئله فلسطین بعید خواهد بود. 




۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن