واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان عنوان کردآبرسانی 1200 روستا با تانکر/ آمادهباش نیروهای آب و فاضلاب روستایی در منطقه سیستان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان از آمادهباش کامل نیروهای این شرکت برای رفع هرگونه مشکل در شبکههای آبرسانی در منطقه سیستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، محمدرضا نارویی ظهر امروز در بازدید از دفتر خبرگزاری فارس در زاهدان به تشریح پروژههای هفته دولت پرداخت. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان بیان داشت: همزمان با هفته دولت امسال 5 طرح آبرسانی روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان مورد افتتاح و بهرهبرداری قرار خواهد گرفت. این مسؤول ادامه داد: با افتتاح این پنج طرح آبرسانی روستایی 33 روستا و جمعیتی معادل 12 هزار و 126 نفر با رویکرد اقتصاد مقاومتی در این استان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار میشوند. وی اعتبار صرف شده برای افتتاح این پروژهها را بالغ بر 156 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با بهرهبرداری از پروژههای فوق، شاخص بهرهمندی از آب شرب روستایی در کل استان نیم درصد ارتقا پیدا میکند. تمامی اکیپها در منطقه سیستان آماده باش کامل به سر میبرند نارویی با اشاره به مشکل کدورت آب در برخی روستاهای سیستان، افزود: از چند روز گذشته که این مشکل مطرح شده است، تمام اکیپهای خود را در منطقه سیستان فعال کردهایم. وی با تاکید بر اینکه کیفیت آب خط قرمز وزارت نیرو است و باید تمامی کارکنان در این زمینه به وظایف خود به خوبی عمل کنند، بیان کرد: در هر روستایی که اعلام آلودگی و یا مشکل شود، همکاران ما در آن منطقه حاضر شده از آب نمونهبرداری کرده و آزمایش لازم را انجام میدهند که تا این لحظه مشکل خاصی در بحث آلودگی آب گزارش نشده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان افزود: ممکن است در هنگام پمپاژ آب به همراه آن گل و لای وارد مدار شود و یا هنگام شستشوی خطوط انتقال آب این مشکل پیش آید. این مسؤول ادامه داد: بهترین آب تصفیه شده در روستاهای سیستان است که انتظار داریم مردم برای مصارف کشاورزی آن را هدر نداده و در مدیریت مصرف آب بیش از پیش دقت داشته باشند. وی گفت: به دنبال مشکل کدورت آب در منطقه سیستان از انتقادات سازنده استقبال میکنیم اما در این میان برخی فضاهای مجازی با هدف تخریب قلم میزنند که انتظار داریم فعالیت صادقانه همکاران ما را در نادیده نگیرند. نارویی گفت: باید برای مدیریت مصرف آب، از انعشابات غیرمجاز جلوگیری شود و در این راستا رسانهها باید در کنار ما باشند و به مردم آگاهی لازم را دهند. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در کل کشور بیش از 6 هزار روستا به صورت سقایی آبرسانی میشود که یکهزار و 200 روستا در سیستان و بلوچستان است. وی گفت: چابهار بیشترین و منطقه سیستان کمترین میزان آبرسانی سقایی را به خود اختصاص دادهاند. نارویی تاکید کرد: اگر اعتباراتی که برای شبکه آبرسانی روستایی اختصاص یافته به طور کامل تخصیص داده شود، ماهی یک پروژه در زمینه آب روستایی به بهرهبرداری میرسانیم.
انتهای پیام/3139/آ ۴۰/
1395/05/30 :: 15:59
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]