تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871089449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت‌پرده نامه رئیس سازمان سیا به سردار سلیمانی به روایت یک نماینده


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پشت‌پرده نامه رئیس سازمان سیا به سردار سلیمانی به روایت یک نماینده
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، نامه رییس سیا به سردار سلیمانی را نشانه ضعف آمریکایی ها دانست و گفت: عدم دریافت نامه توسط سردار سلیمانی بسیار سنجیده، دقیق و درست بود.
آفتاب‌‌نیوز : اکبر رنجبرزاده درباره نامه رییس سیا به سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس در بوکمال و عدم قبول این نامه توسط سردار سلیمانی افزود: محتوای نامه ای که باز نشده و بعدا توسط خود آمریکایی ها انتشار یافته قابل اعتماد نیست.

وی با اشاره به این که حرکت سردار سلیمانی بسیار سنجیده، دقیق و درست بوده است، گفت: هر درخواستی از سوی آمریکاها قطعا یک ترفند است، آنان به هر نحوی می خواهند از پیشرفت های ایران جلوگیری کنند.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز آمریکایی ها که از سوی داعش نتوانستند موفقیتی در عراق کسب کنند به هر نحو می خواهند حضورشان در عراق را تثبیت کنند و به دنیا بگویند ما هم در پیروزی های عراق علیه داعش نقشی داشته ایم.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس گفت: پشت این نامه دروغ پردازی های زیادی نهفته است، آنان می خواستند با قبول این نامه از سوی سردار سلیمانی بگویند که با ایران مکاتباتی دارند و در پیروزی های عراق نقش داشته اند.

رنجبرزاده ادامه داد: این حرکت خبیثانه رییس سیا در راستای ضعف آمریکایی هاست، اگر آنان در موضع قدرت بودند نامه ای نمی دانند.

وی تاکید کرد: آنان می خواهند با این گونه اقدامات جای پای خود را در منطقه خاورمیانه محکم کنند تا کشور ایران برای آنان دردسرساز نشود، آنان می خواهند با یک نرمش ایران را در یک موقعیت آرامی نگه دارند و نقشه های شوم خود را پیاده کنند.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: حضور آمریکا به معنای شیطنت و نقشه های پلید آنان است، حضور آنان هیچ وقت به مصلحت کشور ما نبوده و نیست.

رنجبرزاده ادامه داد: امروز آمریکا در منطقه در یک وضعیت نامطلوب قرار دارد، امروز بسیاری از کشورهایی که در گذشته در کنار آمریکا بودند در کنارش نیستند، آنان می خواهند تا چند صباحی یارگیری کنند و تا زمانی که می خواهند یارگیری داشته باشند می خواهند ایران را آرام نگه دارند تا مواضعشان را تثبیت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی ها می گویند ترامپ از این نامه خبر نداشته است گفت: بعید است رییس سازمان سیا بدون هماهنگی ترامپ نامه ای بدهد، حال آن که عده ای می گویند که وی می خواهد به جای تیلرسون بنشیند.

رنجبرزاده افزود: البته نامه آمریکا به سردار سلیمانی را می توان این گونه نیز تحلیل کرد که آمریکایی ها با این اقدامشان به قدرت ایران اعتراف کرده اند و نشان می دهد که مقاومت و پایداری ما در مسیر درستی گام برداشته است.

وی تاکید کرد: البته آنها بسیاری از مسائل داخلی کشور ما را بعد از گذشت 40 سال درک نمی کنند و به استراتژی داخلی جمهوری اسلامی ایران مسلط نیستند.

منبع: ایرنا




۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن