تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870857769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاریجانی: برای حل مشکلات باید یارانه‌ به افراد نیازمند داده شود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: لاریجانی: برای حل مشکلات باید یارانه‌ به افراد نیازمند داده شود


رئیس مجلس شورای اسلامی بر لزوم ارائه مشوق‌های صادراتی مستمر برای توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد. به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در دیدار با مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: باید روی موضوع صادرات در کشور کار شده و ایرادات در این بخش حل شود. رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم ارائه مشوق‌های صادراتی مستمر گفت: باید صادرکنندگان کشور مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند و حتی می‌توان در این راستا پشتوانه‌های مستمری برای صادرکنندگان لحاظ کرد چرا که اگر صادرات با رونق جدی روبرو نشود، اوضاع اقتصادی کشور خیلی پیشرفت نمی‌کند. لاریجانی با تأکید بر لزوم حمایت مجلس از صادرکنندگان گفت: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به موضوع برون‌زا بودن در زمینه اقتصاد توجه شده است و در این راستا باید اقدامات لازم انجام شود. وی ادامه داد: در شرایط کنونی در کشور شرکت‌های بزرگی که بتوانند در زمینه صادرات عملکرد قابل توجهی داشته باشند وجود ندارد و باید در این راستا اقدامات اساسی صورت گیرد چرا که گاهی کم دقتی‌ در صادرات محصولات باعث می‌شود برخی از بازارها را در دنیا از دست بدهیم. رئیس نهاد قانونگذاری در خصوص مشکلات استان مرکزی گفت: اینکه منابع مالی برای توسعه طرح‌های عمرانی در استان‌ها محدود بوده یک موضوع قابل تأمل است بنابراین باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل طرح‌های عمرانی استفاده شود و در این راستا می‌توان از ظرفیت منابع صندوق توسعه ملی و فاینانس در پروژه‌های مختلف مانند ساخت بیمارستان استفاده شود. وی افزود: در ساخت جاده و راه‌ها نیز موانعی وجود دارد که اگر برطرف شود بخش خصوصی سرمایه‌گذاری بیشتری در راه‌سازی انجام خواهد داد، در موضوع تقویت ناوگان ریلی نیز می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود و در این راستا حمایت‌های لازم صورت خواهد گرفت. لاریجانی تصریح کرد: شرایط بالقوه برای جهش اقتصادی در کشور وجود دارد اما موضوعاتی مانند واردات بی‌رویه برخی اقلام و قاچاق کالا مانع از پیشرفت شده است که باید این مسائل رفع شود. وی ادامه داد: مسائل و مشکلات در زمینه مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی در حال رسیدگی است و باید این موضوع ساماندهی شود، همچنین در بحث پرداخت یارانه‌های نقدی باید یارانه‌ به افراد نیازمند پرداخت شود تا مشکلات حل شود. لاریجانی ادامه داد: مشکلات کارخانه رنو در شهرستان ساوه باید مورد رسیدگی قرار گیرد، همچنین مسائل کارخانه قند شازند نیز باید رفع شود. رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست تأکید کرد که مساعدت‌های لازم برای رفع مشکلات استان مرکزی از طریق وزرا و مسئولان ذیربط انجام خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - 14 November 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن