واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سرزنش فیسبوک، توییتر و گوگل در جلسه کمیته اطلاعاتی سنا
روز چهارشنبه در جریان یک جلسه کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا گفته شد که عوامل روسیه که احتمالا از سن پترزبورگ کار می کردند گروهی از آمریکایی های خشمگین را تحریک کردند علیه مسلمان ها تجمع کنند.
آفتابنیوز : به گفته فیسبوک تظاهرات ماه مه ۲۰۱۶ که گروهی به نام "قلب تگزاس" ترتیب داده بود یکی از نمونه تلاش های مورد حمایت کرملین برای بی ثبات کردن فرآیند انتخاباتی آمریکا بود.
به گزارش آفتابنیوز، در این جلسه سنا به وکلای سه شرکت عمده فناوری - فیسبوک، توییتر و گوگل - گفته شد که آنها ابعاد این مشکل را دست کم گرفته اند.
سناتور دمکرات و کهنه کار دایان فاینستاین گفت: "شما متوجه نیستید... آنچه ما اینجا از آن صحبت می کنیم تغییرات زلزلهوار است. آنچه از آن حرف می زنیم شروع جنگ سایبری است."
او افزود: "آقایان ما صحنه را ترک نخواهیم کرد. این موضوع مهمتر از آن است."
فیسبوک پیشتر گفته بود که پروپاگاندای روسیه ممکن است در معرض دید ۱۲۶ میلیون کاربر آمریکایی این شبکه قرار گرفته باشد که شامل مجموعهای از آگهیها و پستهای به اصطلاح "ارگانیک" بود که به طور طبیعی با به اشتراک گذاشته شدن سایر کاربران پخش می شود.
این شرکت روز چهارشنبه افزود که ۱۶ میلیون کاربر دیگر ممکن است از طریق اینستاگرام - متعلق به فیسبوک - در معرض این پست ها و آگهی ها قرار گرفته باشند.
همین پست های ارگانیک بود که بیش از هر چیز در جلسه کمیته اطلاعاتی سنا مورد توجه قرار گرفت.
سناتور مارک وارنر، معاون کمیته، در این مورد صحبت کرد که چطور گروه اینترنتی "قلب تگزاس" که ساخته روسیه بود ۲۵۰ هزار طرفدار پیدا کرد.
این گروه سپس رویدادی در مقابل مرکز فرهنگ اسلامی در هوستون ترتیب داد که عنوان آن "جلوگیری از اسلامیسازی تگزاس" بود.
این تظاهرات برگزار شد هرچند عده ای هم در مخالفت با آن تجمع کردند. رسانه های محلی در آن زمان گزارش دادند که کسی نتوانست سازمان دهندگان این رویداد "را در آنجا پیدا کند."یک نمونه دیگر که در این جلسه به بحث گذاشته شد یک پست ظاهرا خنثی و بی طرفانه درباره مسیحیت بود که بعد از آنکه شمار بازدیدکنندگان آن از حد معینی گذشت شروع به حمله به هیلاری کلینتون کرد.
توییتر هم مورد انتقاد قرار گرفت که احتمالا ابعاد "بات"های خودکار در این شبکه را کمرنگ جلوه داده است.
شان اجت وکیل این شرکت گفت که تحقیق توییتر نشان می دهد که کمتر از ۵ درصد از ۳۳۰ میلیون کاربر آن "بات" (نرم افزاری که به طور خودکار وظایفی را معمولا برای مقاصد نادرست اجرا می کند) هستند. اما سناتور وارنر گفت که تحقیقات مستقل حاکیست که این رقم احتمالا به ۱۲ تا ۱۵ درصد می رسد.
اخبار جعلی
این شرکت ها گفتند که "عمیقا نگران" این مساله هستند که شبکههای آنها به سکویی برای "اخبار جعلی" در اینترنت بدل شده است.
کالین استرچ وکیل فیسبوک گفت: "ما نمی توانیم این تهدید مشترک را به تنهایی شکست دهیم."
با این حال هیچ کدام حاضر نشدند قول دهند که از "قانون آگهیهای صادقانه" حمایت می کنند. این طرح قصد دارد با هدف شفافیت بیشتر آگهی های سیاسی مقرراتی برای آگهی های اینترنتی وضع کند.
وکیل توییتر گفت که این شرکت ها خواستار "تغییرات ظریفی" در پیشنهادها هستند اما از اهداف آنها حمایت می کنند.
چندین سناتور با ابراز سرخوردگی از این موضوع که چرا مقام های بلندپایه تر این سه شرکت در جلسه کمیته اطلاعاتی حضور پیدا نکرده اند خواستار جلسات و رایزنی های بیشتر شدند.
سناتور مستقل اگنس کینگ گفت: "مایه دلسردی است که شما اینجا حضور یافته اید نه مدیران شما. اگر دوباره جلسه داشته باشیم امیدوارم آنها حضور پیدا کنند."
سناتور دمکرات جو منچین گفت: "آرزوی من حضور مدیران بود. آنها باید در این مورد پاسخ دهند."
منبع: بی بی سی
۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]