تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828880843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرلشکر باقری:اگر تحریم‌ها بازگردد خروج ما از برجام قطعی است/کسی که هدفش براندازی ماست لیاقت مذاکره ندارد/ برجام یک آیه مقدس نیست که در هر شرایطی به آن پایبند باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



سرلشکر باقری:اگر تحریم‌ها بازگردد خروج ما از برجام قطعی است/کسی که هدفش براندازی ماست لیاقت مذاکره ندارد/ برجام یک آیه مقدس نیست که در هر شرایطی به آن پایبند باشیم
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اگر تحریم‌ها به‌بهانه‌های دیگری برگردد، تصمیم نظام آن خواهد بود که ماندن در برجام معنایی نخواهد داشت.
روز نو : رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اگر تحریم‌ها به‌بهانه‌های دیگری برگردد، تصمیم نظام آن خواهد بود که ماندن در برجام معنایی نخواهد داشت. 
 
سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح  در همایش ملی پدافند غیرعامل، اظهار داشت: حضرت امام(ره) پس از پایان جنگ در شهریورماه سال 67 پیام بسیار مهمی را داشتند که گفتند در ایام جنگ امکان تدوین راهبردهای دفاع همه‌جانبه وجود نداشته و امروز این فرصت وجود دارد که به این دفاع همه‌جانبه پرداخته شود. 
یکی از مسائل مهم در دفاع همه‌جانبه پدافند غیرعامل بود که برکات آن برای کشور و جلوگیری از تهدیدات زیاد است.
یکی از مسائل مهم در پدافند غیرعامل شناسایی تهدیدات است تا مانند دفاع مقدس غافلگیر نشویم. علی‌رغم همه تهدیدات وضع امنیت کشور با گذشته قابل مقایسه نیست و با وجود همه تحریم‌ها انقلاب اسلامی در حال رشد است و هیچ کدام از تصمیمات جنوب غرب آسیا بدون حضور ایران انجام نمی‌شود.
به‌موازات رشد انقلاب اسلامی تهدیدات علیه ما هم در حال رشد است و در همین دوره اخیر ما شاهد دو دسته تهدید بزرگ علیه انقلاب اسلامی بودیم.
 یک دسته از این تهدیدات تروریسم تکفیری بود. واقعیت آن است که سال‌هاست استکبار جهانی روی این موضوع کار می‌کرد که چگونه می‌تواند با تحریک بخشی از جوانان مسلمان جهان اسلام را به آشوب بکشد و محور مقاومت و مناطقی که منافع صهیونیست‌ها را تهدید می‌کند دچار آسیب کند.
 نتیجه این کارها شکل‌گیری داعش و جبهه النصره بود که بیش از 6 سال در سوریه و 3 سال در عراق این کشورها را درگیر کردند. این موضوع مسئله کوچکی نیست که بخش‌های بزرگ یک کشور را درگیر کنند که هم اسلام را بدنام کنند و هم توانمندی‌های جهان اسلام را برای تخریب زیرساخت‌ها و بهره‌برداری به‌نفع اسرائیل به جان هم بیندازند.
به‌برکت خون شهدا و درایت کشورهای درگیر با تروریسم تفکیری مقابله خوبی با این جریان شد، ما امروز در مراحل پایان این تهدید به سر می‌بریم و در روزهای آینده تصرف سرزمینی داعش در عراق و سوریه پایان خواهد یافت، هرچند این تهدید به‌شکل ترور و مسائل فرهنگی ادامه خواهد داشت.
آمریکایی‌ها می‌خواستند محور مقاومت را نابود کرده و حوزه تهدیدات را به مرزها و داخل ایران بکشند که متأسفانه در یکی دو مورد هم موفق شدند، اما با قدرت در ایران سرکوب شدند و ما امروز در مراحل پایانی شکست این موضوع در جهان اسلام هستیم.
موضوع دوم کلید زدن تجزیه کشورهای اسلامی آن هم درست در زمان نابودی داعش بود. آنها این موضوع را از شمال عراق شروع کردند و با ایجاد یک همه‌پرسی که هزار سؤال در آن بود می‌خواستند کردستان عراق را مستقل کنند، اما با درایت مرجعیت و دولت و ملت عراق این اجازه به آنها داده نشد که این موضوع به سایرین هم سرایت کند. اگر حاکمیت و تمامیت ارضی کشورهای جنوب غرب آسیا به‌رسمیت شناخته نشود منافع آن به‌سود آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود تا با ایجاد کشورهای کوچک و نیازمند به کمک خارجی جنگ و خونریزی در این کشورها به راه بیندازند و منافع کشورهای اسلامی را از بین ببرند. این توطئه نیز در نطفه خفه شد و جهان اسلام در ادامه باید با هوشیاری و بصیرت عمل کند.
راهبردهای اعلامی از سوی ترامپ علیه ایران تهدیدی جدید علیه کشور است. آمریکایی‌ها پس از ماه‌ها راهبردی را تدوین و اعلام کردند که می‌تواند کشور ما و یا کشورهای مستقل را دچار مشکلاتی کند.
ما نمی‌توانیم دل خوش کنیم که رئیس‌جمهور آمریکا از تعادل روانی برخوردار نیست. آمریکا نظامی است که علی‌رغم تشکیل شدن از احزاب و تشکل‌های مختلف در دشمنی با انقلاب اسلامی وحدت دارند، برای مثال در موضوع تصویب تحریم‌ها علیه توان موشکی کشورمان ملاحظه کردید که در کنگره‌ آمریکا این موضوع رأی بالایی آورد. در یک دولت دست چدنی آمریکایی‌ها آشکار است و در دولتی دیگر زیر دست‌کشی مخملی پنهان است.
روشن شدن چهره آمریکا کمکی شایان برای جهان اسلام در جهت مقابله با سیاست‌های استکباری این کشور است، دولتی که ملت ایران را تروریسم می‌خواند و با نامی جعلی خلیج فارس را یاد می‌کند، این صراحت لهجه‌اش به مقابله ما با آن کمک می‌کند.
هر راهبرد از 3 جزء تشکیل شده، هدف اصلی آمریکایی‌ها از تدوین راهبردهای جدید براندازی نظام جمهوری اسلامی است که طی روزهای اخیر نیز وزیر خارجه آمریکا به‌صورت علنی آن را بیان کرد.
کسی که هدفش براندازی ماست، لیاقت و جایگاه مذاکره ندارد. با کسی می‌شود مذاکره کرد و یک درصد هم احتمال تفاهم داد که به‌دنبال براندازی نباشد. روش آمریکایی‌ها بهره‌گیری از تمام روش‌های ممکن است و در این موضوع آنها استفاده از جنگ نظامی و روش سخت را در انتهای لیست و اجرای تحریم‌های اقتصادی و تنگنای معیشتی را در رأس تهدیدات جدید خود قرار داده‌اند.
از جهت ابزار، آمریکایی‌ها فکرهایی کرده‌اند. در مدت اخیر شاهد تصویب قوانینی در آمریکا هستیم، مانند قانون کاتسا؛ هدف از اجرایی شدن این قانون ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت در ایران و قرار دادن ما بر سر یک دوراهی است که یا دفاع از شرف و حیثیت خودمان کنار تنگنای معیشتی را بپذیریم یا اینکه پذیرش ذلت و نابودی کنار قول‌های آمریکا برای کاهش تنگنای معیشتی را قبول کنیم.
این تصمیم جمهوری اسلامی است که محدودیت‌هایی را در موضوع هسته‌ای بپذیرد تا تحریم‌های مرتبط با این حوزه برداشته شود، اما اگر این تحریم‌ها به‌بهانه‌های دیگری برگردد تصمیم نظام آن خواهد بود که ماندن در برجام معنایی نخواهد داشت.
برجام یک هدف و یک آیه مقدس نیست که ما در هر شرایطی به‌ آن پایبند باشیم، برجام یک قول و قرار دوطرفه است که عزیزان دستگاه دیپلماسی ما ماه‌ها تلاش کردند و با 1+5 به توافق رسیدند و این موضوع در قطعنامه 2231 شورای امنیت نیز به تأیید سازمان ملل رسید. یک بخش از برجام پذیرش محدودیت‌های هسته‌ای توسط جمهوری اسلامی و بخش دیگری از آن برداشته شدن تحریم‌ها بوده، اما اگر تحریم‌ها برگردد خروج ما از برجام قطعی خواهد بود.
آمریکایی‌ها با صراحت و به‌دفعات متعدد فرماندهان داعش را جابه‌جا کرده‌اند و برای آنها کمک‌های تسلیحاتی فرستاده‌اند. این گفته مقامات آمریکایی است که داعش دست‌پرورده آنهاست.
مقابله با تهدید نظامی روشن و شفاف است و خدا را شکر نیروهای مسلح ما با فرماندهی مقتدرانه و با تلاش رزمندگان، دشمن را در این موضوع به بازدارندگی رسانده‌اند. اینکه آمریکا تهدید نظامی را در انتهای لیست خود قرار می‌دهد بی‌علت نیست. دشمنی که دشمنی‌اش حد و مرزی ندارد لحظه‌ای برای تهدید نظام درنگ نخواهد کرد، زیرا زودتر به نتیجه می‌رسد، اما می‌دانند که تهدیدات نظامی هزینه و تلفات بالایی برای آنها دارد، لذا این موضوع را در انتهای لیست قرار می‌دهند.
 اما سایر تهدیدات بسیار پیچیده و حساس هستند و تشخیص آنها بسیار سخت است، مانند استفاده از شبکه اینترنت. اتصال به شبکه‌های اطلاعاتی نیاز ضروری جهان امروز است، اما اینترنتی که ارتش آمریکا آن را ایجاد کرده برای بهره‌برداری اطلاعاتی و ایجاد ویروس‌های مخرب از آن بهره‌ می‌گیرد و ما باید بدانیم که حد و مرز استفاده از آن و مقابله با تهدیدات آن کجاست.
هر کدام از دستگاه‌های اجرایی باید با نهایت دقت و سخت‌گیری و بصیرت مراقب باشند تا در حیطه تهدید دشمن وارد نشده و با ایجاد سدی محکم در برابر آن از این امکانات استفاده کنند.
در مقابل تهدیدات دشمن فرصت‌های زیادی هم برای ما وجود دارد. اگر روزی ما در دیوارهای اهواز می‌جنگیدیم و نگران از دست رفتن اهواز و خلیج فارس بودیم، امروز کشور و مرزهای امن داریم و حوزه توسعه مقاومت فراتر از مرزهای جغرافیایی کشور ما رفته است.
ما باید وارد موضوع دفاع همه‌جانبه شویم و اینجاست که پدافند غیرعامل معنا پیدا می‌کند. دفاع نظامی و غیرنظامی باید به هم پیوسته و هماهنگ باشد تا دفاع معنای کاملی پیدا کند.
دفاع از مرزهای کشور به‌عهده نیروهای مسلح است، بخش دیگری از این دفاع به‌عهده خود دستگاه‌های اجرایی است، همیشه فکر ما این است که اگر خدای ناکرده کشور دچار جنگ دیگری شد نیروهای مسلح نباید در همه جا درگیر شوند و لذا خود دستگاه‌های اجرایی باید با استفاده از امکانات‌شان در حوزه‌های دیگر دفاع وارد شوند.
به همین جهت سازمان پدافند غیرعامل برای فرهنگ‌سازی و هماهنگی و ساماندهی این امر ایجاد شده و ما در کمیته دائمی پدافند غیرعامل که ماهانه تشکیل می‌شود هدف‌مان همین است که چگونه حرکت کنیم تا زیرساخت‌های کشور با استفاده از تجربه و دانش نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی مصون و امن شوند.
از رویکردهای جدیدی که با جدیت آن را دنبال می‌کنیم نزدیکی و همراهی با دولت است. ما اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل را در اختیار دولت گذاشته‌ایم و در کمیته سیاسی هیئت دولت در حال همفکری هستیم که اگر لازم شد این اساسنامه را اصلاح کرده تا مطمئن شویم که همه بخش‌های کشور همراه و هماهنگ به‌دنبال اجرای پدافند غیرعامل برای مصونیت دائمی کشور هستند و در این زمینه موافقت‌هایی را نیز از دولت محترم کسب کرده‌ایم.




تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن