تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816095726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم نشان‌دهنده‌ی آزار و اذیت اینترنتی نوجوان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علائم نشان‌دهنده‌ی آزار و اذیت اینترنتی نوجوان
یک نسل پیش، آزار و اذیت‌های کودکانه، تا حد زیادی به زمین بازی محدود می‌شد، اما در قرن بیست و یکم، این نوع از رفتارهای هراس‌انگیز و غیرمناسب از طریق یک صفحه نمایش کامپیوتری احتمالا به صورت مجموعه‌ای در نوسان است.
آفتاب‌‌نیوز : به نوشته روزنامه سپید ،یک نسل پیش، آزار و اذیت‌های کودکانه، تا حد زیادی به زمین بازی محدود می‌شد، اما در قرن بیست و یکم، این نوع از رفتارهای هراس‌انگیز و غیرمناسب از طریق یک صفحه نمایش کامپیوتری احتمالا به صورت مجموعه‌ای در نوسان است. آزار و اذیت سایبری ممکن است در فضایی فرازمینی در دنیای آنلاین اتفاق بی‌افتد، اما آسیب‌های ناشی از آن کمتر از دنیای واقعی نیست.


در حقیقت، آزار و اذیت اینترنتی اغلب در زندگی روزمره کودکان در حال گسترش است و آنچه برای والدین در قرن ۲۱ ضروری است شناخت نشانه‌های هشدار دهنده اولیه است.


والدین بدانند حتی تکنولوژی‌های هوشمند نیز گاهی در شناسایی علائم آزار و اذیت‌های سایبری کند و ناتوانند و به همین علت نشانه‌های اولیه با ناراحتی‌های معمول در نوجوانان اشتباه قلمداد می‌شود.


رشد و به بلوغ رسیدن همواره با مشکلاتی روبروست و انتقال به دوره جوانی با چشمانی بسته و ناآگاه در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند حتی بیشتر تهدید کننده باشد. اگر نگران فرزندتان، بویژه فرزند دختر به‌عنوان قربانی آزار و اذیت سایبری هستید، مهم است که همواره سریع عمل کنید و آنچه را که می‌بینید و حس می‌کنید به‌درستی درک و ارزیابی کنید.


آزار و اذیت سایبری اشکال مختلفی دارد، بنابراین نشانه‌های هشداردهنده اولیه اغلب به طور گسترده‌ای متفاوت است. بعضی از این نشانه‌های هشداردهنده ممکن است وضعیت تحصیلی فرزندتان باشند: دانش‌آموز یا دانشجویی که ناگهان نمرات او افت می‌کند یا دانش‌آموزی که قبلا علاقمند و مشتاق برای رفتن به مدرسه بود ممکن است، زمان بیشتری را در خانه بگذارند.


قربانیان آزار و اذیت‌های سایبری ممکن است مدرسه را ترک کنند، با دانش‌آموزان دیگر درگیر شوند و با مسولین و صاحبان قدرت در آموزشگاه یا بیرون از مدرسه به مشکل برسند. همه این نشانه‌ها می‌گویند که نوجوان دچار مشکل شده و نیاز به تحقیقات فوری برای تشخیص علل است. والدین باید همواره به اندازه کافی هشیار باشند و جستجو و تحقیقات بیشتری انجام دهند. آیا علت اصلی این مشکلات مربوط به آزار و اذیت سایبری است یا چیز دیگری است؟


نشانه‌های دیگری از آزار و اذیت‌های سایبری، رفتاری هستند. نوجوان ناگهان علاقمندی خود را به تمام فعالیت‌هایی که قبلا برایش لذت‌بخش بوده از دست می‌دهد، مثل فوتبال یا گروه‌های مورد علاقه‌اش را ترک می‌کند.


ممکن است عادات غذا خوردن یا خوابیدن آنها تغییر کند، میلی به غذاهای مورد علاقه شان نداشته باشند. آنها ممکن است استفاده از کامپیوتر را کنار بگذارند، اکانت‌های رسانه‌های اجتماعی‌شان را ببندند از دوستان آنلاین خود دوری کنند، به مدت زیادی، عکسی از خود به اشتراک نگذارند و سایت‌های مورد علاقه‌شان را به‌روز رسانی نکنند.


والدین با مشاهده هر کدام از این علائم هشدار دهنده باید مراقب سوء‌استفاده‌های سایبری باشند و به موقع برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر عاطفی، فکری و فیزیکی فرزندان خود اقدام کنند.


آزار و اذیت‌های سایبری می‌تواند پیامدهای بسیار جدی در دنیای واقعی داشته باشد، تا جایی که باعث اقدام به خودکشی در نوجوانان می‌شود. زمانی‌که با یک مشکل سایبری برخورد می‌کنید بدانید زمان بسیار مهم است، لذا بلافاصله برای کمک گرفتن از مسوولین مدرسه، دیگر اعضای خانواده و هر کسی که مایل به کمک کردن باشد، اقدام کنید.






۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن