محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830025731
اعاده حيثيت از متهمان تبرئهشده
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
ضرغامي پيشنهاد كرد
اعاده حيثيت از متهمان تبرئهشده
رئيس سابق صداوسيما در كانال تلگرامياش از ضرورت دلجويي و اعاده حيثيت از متهمان امنيتي رفعاتهامشده نوشته است. او با اشاره به اينكه اين حداقل انتظار معقول از دستگاههاي امنيتي در نظام جمهوري اسلامي است، نوشته: «دستگاههاي امنيتي براي انجام ذاتي مأموريتهاي خود موظف به جلب و بازجويي از افراد مظنون هستند که اين اقدام بايد با حکم قاضي و رعايت شئون اسلامي، اخلاقي و انساني صورت گيرد. طبيعي است که اگر در اين فرايند از افراد مظنون رفع اتهام شد، بايد از آنان عذرخواهي شود و اگر در حاشيه دستگيري، اخبار و شايعاتي عليه آنان ايجاد شده باشد، صراحتا توسط دستگاههاي مربوطه تکذيب شود. اين حداقل انتظار معقول از دستگاههاي امنيتي در نظام جمهوري اسلامي است. متأسفانه به مواردي برميخوريم که عليرغم ضايعات روحي و جسمي به بازداشتشدگان و رفع اتهام کامل از آنان در يک پروسه زماني طولاني هيچ گونه تلاشي جهت اعاده حيثيت از آنان صورت نميگيرد. پيشنهاد ميکنم مجلس شوراي اسلامي با قيد فوريت مادهواحدهاي در اين خصوص تصويب کند». او به ماجراي بازداشت طاهره قيومي اشاره كرده و نوشته است: «مدير سابق مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبليغات رياستجمهوري بهعنوان مظنون در ارتباط با همکاري با سايتهاي ضدانقلاب خارجي دستگير و مدتي بازجويي ميشود. سرکار خانم طاهره قيومي سابقه روشني در کشور دارد. او که از دو بيماري سخت نيز رنج ميبرد، پس از طي مراحل مختلف آزاد ميشود. همه دستگاههاي اطلاعاتي، امنيتي و قضائي هم به اين نتيجه رسيدند که ايشان بيگناه است ولي هيچکس حاضر نيست اين بيگناهي را مکتوب کند که او بتواند به حيات طبيعي و ادامه خدمت خود برگردد». ضرغامي با اشاره به اينكه دفتر رياستجمهوري هم در اين زمينه مقصر است و او را در بدترين شرايط تنها گذاشته، نوشته است: «ايکاش حمايتهايي که از برخي متهمان وابسته به آنان ميشود از اين مديران بيپشتوانه هم صورت ميگرفت».
روز نو : رئيس سابق صداوسيما در كانال تلگرامياش از ضرورت دلجويي و اعاده حيثيت از متهمان امنيتي رفعاتهامشده نوشته است. او با اشاره به اينكه اين حداقل انتظار معقول از دستگاههاي امنيتي در نظام جمهوري اسلامي است، نوشته: «دستگاههاي امنيتي براي انجام ذاتي مأموريتهاي خود موظف به جلب و بازجويي از افراد مظنون هستند که اين اقدام بايد با حکم قاضي و رعايت شئون اسلامي، اخلاقي و انساني صورت گيرد. طبيعي است که اگر در اين فرايند از افراد مظنون رفع اتهام شد، بايد از آنان عذرخواهي شود و اگر در حاشيه دستگيري، اخبار و شايعاتي عليه آنان ايجاد شده باشد، صراحتا توسط دستگاههاي مربوطه تکذيب شود. اين حداقل انتظار معقول از دستگاههاي امنيتي در نظام جمهوري اسلامي است. متأسفانه به مواردي برميخوريم که عليرغم ضايعات روحي و جسمي به بازداشتشدگان و رفع اتهام کامل از آنان در يک پروسه زماني طولاني هيچ گونه تلاشي جهت اعاده حيثيت از آنان صورت نميگيرد. پيشنهاد ميکنم مجلس شوراي اسلامي با قيد فوريت مادهواحدهاي در اين خصوص تصويب کند». او به ماجراي بازداشت طاهره قيومي اشاره كرده و نوشته است: «مدير سابق مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبليغات رياستجمهوري بهعنوان مظنون در ارتباط با همکاري با سايتهاي ضدانقلاب خارجي دستگير و مدتي بازجويي ميشود. سرکار خانم طاهره قيومي سابقه روشني در کشور دارد. او که از دو بيماري سخت نيز رنج ميبرد، پس از طي مراحل مختلف آزاد ميشود. همه دستگاههاي اطلاعاتي، امنيتي و قضائي هم به اين نتيجه رسيدند که ايشان بيگناه است ولي هيچکس حاضر نيست اين بيگناهي را مکتوب کند که او بتواند به حيات طبيعي و ادامه خدمت خود برگردد».
ضرغامي با اشاره به اينكه دفتر رياستجمهوري هم در اين زمينه مقصر است و او را در بدترين شرايط تنها گذاشته، نوشته است: «ايکاش حمايتهايي که از برخي متهمان وابسته به آنان ميشود از اين مديران بيپشتوانه هم صورت ميگرفت».
تصوير متفاوت ضرغامي
به گزارش روز نو :ضرغامي اين روزها سعي ميكند در سكنات و گفتارش تصوير يك اصولگراي متفاوت را به نمايش بگذارد؛ مثلا اولينبار او بود كه خبر عذرخواهي حجتالاسلام قرائتي از «آقاي دوربيني» را رسانهاي كرد يا مثلا در حوزه سبك زندگي به مواردي توجه دارد كه معمولا خط قرمز ديگر اصولگرايان است. چندوقت پيش در كانال تلگرامي خود عكس يك سگ خانگي به نام تدي را كه گم شده بود منتشر كرد و نوشت: «خواستم در مورد شايعات مربوط به رئيس قوه قضائيه بنويسم، ديدم تکذيبهاي پيدرپي مسئولان ردهبالاي اطلاعات و ديگر مقامات مهم کشور، ديگر جايي براي بنده نگذاشته است. آن شايعات را مهم نميدانم. فکر ميکنم خبر گمشدن «تدي» مهمتر است!! تازگيها آدمها را بيشتر درک ميکنم. هرکس به هر دليلي که شاد ميشود، خوشحال ميشوم. به شرطي که با اين شادي، ديگري را غمگين نکرده باشد».
او همين دو ماه پيش به ديدار حسين كروبي رفت و عكس و خبر آن را- البته با تأخير- رسانهاي كرد. حسين كروبي بعدا گفت كه ضرغامي بهشدت دغدغه رفع حصر را داشت و تمايل داشت در اين زمينه كاري بكند. توييتهاي اخير ضرغامي هم قابلتوجه است. وارد نقد حوزههايي شده كه اصولا اصولگرايان تمايلي به ورود به آن را ندارند؛ مثلا درباره شوراي نگهبان در توييتر نوشته بود: «تجربه نشان داده که ضرورت توجيه افکار عمومي و ايجاد تعادل سياسي در انتخابات رياستجمهوري، باعث افزايش مستمر مشروعيت نظام شده است. هرچند هنوز دلايل مصلحتهاي نظام درباره ردصلاحيت تعدادي از کانديداهاي رياستجمهوري ۹۶ نسبت به افراد تأييدشده براي مردم روشن نشده است، ولي رعايت تعادل ۳-۳ تا حدي افکار عمومي را قانع کرد. معتقدم شوراي نگهبان بايد به مرّ اسلام و تشخيص شرعي و قانوني تصميمات خود توجه کند و مصلحتانديشيهاي سياسي را به نهادهاي ديگر مسئول بسپارد و نسبت به خلأهاي قانوني در اين زمينه تذکر دهد».
او درباره نظام پارلماني هم كه منتقدان آن عمدتا اصلاحطلبان بودند تا اصولگرايان، نوشته بود: «امکان جابهجايي قدرت و جريانهاي سياسي در نظام رياستجمهوري از نقاط قوت قانون اساسي است. معتقدم طرح نظام پارلماني که اخيرا از طرف برخي نمايندگان مطرح شده، به دليل فقدان زيرساختهاي لازم سياسي، به تضعيف جمهوريت نظام منجر ميشود. نظام پارلماني در ايران بهسرعت به نظام لابيگري تبديل ميشود و کساني که در اين زمينه تخصص و مهارت دارند سرنوشت ملت را به دست ميگيرند». اخيرا هم خبري آمده مبنيبر اينكه ضرغامي پستهاي اينستاگرامياش را تبديل به كتاب كرده است.
ضرغامي بعد از علي لاريجاني؛ يعني از خرداد ۱۳۸۳ تا آبان ۱۳۹۳ به مدت ١٠ سال رئيس صداوسيما بود. يكي از نقاط ضعف مديريت او بر صداوسيما، نحوه پخش مناظرههاي انتخاباتي سال ٨٨ بود؛ ماجرايي كه بعدا زياد درباره آن از ضرغامي پرسش شد و او هم مجبور شد توضيحات مفصلي درباره آن بدهد. اينكه توضيحات ضرغامي تا چه حد از سوي مخاطبانش پذيرفته شده است، مشخص نيست.
نگاه حقوقدانان
صالح نيكبخت، حقوقدان و وكيل دادگستري، درباره سخنان مطرحشده از سوي ضرغامي به «شرق» گفت: «صحبتهاي ايشان ناظر بر بياطلاعي از قانون آيين دادرسي فعلي است. در اين قانون اگر كسي تبرئه شود ميتواند مطالبه خسارت ايام بازداشت كند و حتي در قانون جديد پيشبيني شده است اگر كسي تبرئه شود ميتواند در روزنامهها آگهي كند كه من تبرئه شدم. چيزهايي كه ايشان گفته است با قانون فعلي آيين دادرسي منطبق نيست، اگرچه وقتي آبروي كسي رفت، بازگرداندن آن بهراحتي هم ممكن نيست». نعمت احمدي، حقوقدان و وکيل دادگستري، درباره ضرورت دلجويي از متهمان و پيشنهاد مطرحشده از سوي ضرغامي به «شرق» گفت: «ايکاش آقاي ضرغامي به اين صورت درخواست ميکردند که طرحي به مجلس داده شود که مانع از اين شود که تا اتهام کسي در دادگاه صالحه مشخص نشده است عليه او مطلبي گفته نشود. اين جاي تعجب است که کسي که ۱۰ سال رئيس عريضوطويلترين رسانه کشور بوده است، بپذيرد عليه افرادي که گناهي ندارند شايعهپراکني کنيم و بعد از مدتي که سوءاستفاده شد و حيثيت آن فرد خدشهدار شد، بگوييم از او اعاده حيثيت شود. اين مخالف قوانين کشوري است. ما بايد جلوي اين مطلب را بگيريم».
احمدي در پاسخ به اين پرسش که آيا درست است که مانع کار رسانهها شويم؛ در کشورهاي دموکراتيک رسانهها در بررسي و ابراز نظر درباره افراد آزاد هستند، گفت: «کاش شما اين امتياز را براي همه در نظر بگيريد اگر در کشورهاي ديگر آزادي آنطور است که همه ميتوانند بنويسند، طرف مقابل هم از اين امتياز برخوردار است که دفاع کند؛ مثلا آقاي احمدينژاد در صداوسيما به همه تهمت زد. مشخصا به آقاي هاشمي و فرزندانش اتهام زد. توجه داشته باشيد آن زمان آقاي هاشمي رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بود. مرحوم آيتالله هاشمي درخواست کرد که به او وقت پاسخگويي بدهند، اما چه شد؟ هيچ. او هاشميرفسنجاني بود، نتوانست از خود دفاع کند، چه رسد به مابقي افراد...».
منبع: شرق
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
فوت یکی از متهمان فساد بزرگ فوتبالی بر اثر سرطان
فوت یکی از متهمان فساد بزرگ فوتبالی بر اثر سرطان روز نو چاک بلیزر یکی از متهمان بزرگ فساد در فیفا درگذشت چاک بلیزر یکی از اعضای کمیته اجرایی فیفا بود که از سال 2015 به دلیل فساد برای تمام عمر از فعالیت محروم شد وی در سن 72 سالگی به دلیل سرطان درگذشت وکیل بلیزر با ااگر گزارش وزارت کشور درباره حمله به مطهری وجود داشت، پرونده دچار اطاله دادرسی نمیشد/ آمران حمله توسط اظهارات
مصطفی ترک همدانی در گفتوگو ایلنا اگر گزارش وزارت کشور درباره حمله به مطهری وجود داشت پرونده دچار اطاله دادرسی نمیشد آمران حمله توسط اظهارات متهمان شناسایی شدند نه گزارش وزارت کشور وکیل علی مطهری با بیان اینکه برای پیگیری پرونده حمله به نماینده مردم تهران در مجلس نهم نیازمندبزرگترین محاکمه مظنونان کودتا در ترکیه آغاز شد/ حبس ابد در انتظار متهمان
بزرگترین محاکمه مظنونان کودتا در ترکیه آغاز شد حبس ابد در انتظار متهمان بزرگترین دادگاه مربوط به محاکمه ۳۳۰ مظنون مرتبط با کودتای نافرجام سال گذشته میلادی ترکیه در آنکارا آغاز شد به گزارش ایلنا به نقل از روزنامه حریت چاپ ترکیه بزرگترین دادگاه رسیدگی به پرونده ۳۳۰ مظنونسفیر تهران در کویت: دادن گذرنامههای ایرانی به متهمان باند العبدلی صحت ندارد
سفیر تهران در کویت دادن گذرنامههای ایرانی به متهمان باند العبدلی صحت ندارد سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در گفتوگو با یک روزنامه کویتی ادعاهای منتشر شده در رابطه با دادن گذرنامههای ایرانی به متهمان باند العبدلی را به شدت تکذیب کرد به گزارش ایسنا علیرضا عنایتی سفیر جمهوریسفارت ایران در کویت هرگونه ارتباط با متهمان باند «العبدلی» را تکذیب کرد
سفارت ایران در کویت هرگونه ارتباط با متهمان باند العبدلی را تکذیب کردتاریخ انتشار شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۷ ۳۴ سفارت جمهوری اسلامی ایران اخبار منتشره در برخی رسانههای کویت درباره ارتباط تهران با مخفی شدن متهمان فراری باند «العبدلی» را تکذیب کرد به گزارش فامتهمان کودتای ترکیه در دادگاه لباسهای مخصوص میپوشند
متهمان کودتای ترکیه در دادگاه لباسهای مخصوص میپوشند رئیسجمهور ترکیه اعلام کرد که از این پس متهمان کودتای نافرجام ۱۵ ژوئیه در دادگاه یونیفرم یکسان خواهند پوشید به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه با اعلام تهیه لباس یکسان برای متهمانتعیین لباس مخصوص برای متهمان پرونده کودتای ترکیه
با دستور اردوغان انجام شد تعیین لباس مخصوص برای متهمان پرونده کودتای ترکیه با دستور رییسجمهوری ترکیه پس از این متهمان پرونده کودتای سال گذشته و مظنونان تروریستی با پوشش مخصوص وارد دادگاه میشوند به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس «رجب طیب اردوغان» رییس&zwnواکنش دادستان تهران به آزادی متهمان با قرارهای خفیف
واکنش دادستان تهران به آزادی متهمان با قرارهای خفیفتاریخ انتشار سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹ ۱۶ دادستان تهران با تاکید مجدد به دادستانها اقدام سریع و مناسب نسبت به پروندههای مهم مانند کودکآزاری آدمربایی فساد اقتصادی درگیریها و شرارتها گفتمتهمان حمله به سفارت عربستان به ۶ ماه و ۳ ماه حبس محکوم شدند/ پرونده ۲۵ متهم در دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی می
شعبانی به ایلنا خبر داد متهمان حمله به سفارت عربستان به ۶ ماه و ۳ ماه حبس محکوم شدند پرونده ۲۵ متهم در دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی میشود وکیل برخی از متهمان پرونده حمله به سفارت عربستان از صدور نهایی احکام موکلانش خبر داد مصطفی شعبانی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در رابطاحکام متهمان سفارت عربستان در دادگاه تجدیدنظر تایید شد
احکام متهمان سفارت عربستان در دادگاه تجدیدنظر تایید شد وکیلمدافع یکی از متهمان پرونده تعرض به سفارت عربستان از تایید حکم شش ماه حبس موکلش در دادگاه تجدیدنظر خبرداد مصطفی شعبانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری دادگاه تجدیدنظر پرونده تعرض به سفارت عربستان در 21 تیرماه در ش-
گوناگون
پربازدیدترینها